-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.361
Sacmalik gercekten hele koyulasmasi beni sok etti ama nasipden ote yol yok rabbim hepimizin sifasini versinÖyle mi o zaman her silik çizgiye de güvenmeyeceksin o zaman hayırlısı olsun inşallah öbür aylara nasip olur
Amin inşallah testler demekki hatalı olsun üzülmeye gerek yok zamanını bekliyo herşey rabbim hepimize nasip etsin bu mübarek Aylar hürmetine herkesin gönlünün muradını versinSacmalik gercekten hele koyulasmasi beni sok etti ama nasipden ote yol yok rabbim hepimizin sifasini versin
Nerelerdesin canım iyi misin bi sorayım dedim seni neler yapıyosunDaha erken kuzu her gebelik farklı olabilir hayırlısı olsun inşallah, İstanbulda dr konusunda pek bilgim yok canım belki gerek bile kalmayacak
İyiyim canım istiharete çekildim bir süre gebelik düşünmeyip akışına bırakmaya karar verdimNerelerdesin canım iyi misin bi sorayım dedim seni neler yapıyosun
En güzelini yapıyosun üstüne gittikçe olmuyo kendini ne zaman rahat bıraktın zamana bıraktın o zaman oluyo kendiliğinden. Bende çok girmiyorum arada bakıyorum da seni göremeyince bi hâl hatır sorayım dedim bildirim gelmiyo evet girince gözüküyo genel deİyiyim canım istiharete çekildim bir süre gebelik düşünmeyip akışına bırakmaya karar verdimsen napıyorsun nasılsın bildirim de gelmiyor bana eskisi gibi çok takip edemiyorum
İyi yapmışsın canım sağolasınEn güzelini yapıyosun üstüne gittikçe olmuyo kendini ne zaman rahat bıraktın zamana bıraktın o zaman oluyo kendiliğinden. Bende çok girmiyorum arada bakıyorum da seni göremeyince bi hâl hatır sorayım dedim bildirim gelmiyo evet girince gözüküyo genel de
Evet canım güzel düşünelim güzel olsun bazen erken olacak şeyi de kendimiz stres yaptığımız için geçiktirebiliyoruz o yüzden kafa olarak da rahat olmak lazım düşünmemek daha iyisiİyi yapmışsın canım sağolasınher nasip vaktine esir,bilmediğim vakit için kendimi üzemeyeceğim artık Allah büyük hepimiz için hayırlısı olsun
Tüh yaaaa silik çizgi mağduruyuz gerçekten insanların duygularıyla oynuyorlar resmen Hangi markanın testiydi canım kaset testmiydi birde gittikçe koyulaştı diyorsunSacmalik gercekten hele koyulasmasi beni sok etti ama nasipden ote yol yok rabbim hepimizin sifasini versin
Artimed Kasetti belki ileride okuyanlara yardimci olur en azindan patlayacak derece kirmizilik gormeden kimse umitlenmesin benim gibiTüh yaaaa silik çizgi mağduruyuz gerçekten insanların duygularıyla oynuyorlar resmen Hangi markanın testiydi canım kaset testmiydi birde gittikçe koyulaştı diyorsun
Evet canım haklısın peki reglin zamanında mı geldiArtimed Kasetti belki ileride okuyanlara yardimci olur en azindan patlayacak derece kirmizilik gormeden kimse umitlenmesin benim gibi
Evet zamaninda geldiEvet canım haklısın peki reglin zamanında mı geldi
Ben erkeğin kullandığını duymadım ama hareket sorununa havuç suyu sayı problemine keçi boynuzu duydum hep canımKizlar birsey sorucam bal+tarcin+corekotu karisimi erkeklerde kullanabiliyormu bizim morfolojik sorunumuz var daha fazla sprem daha cok sans demek bizim icin cobancokerken ve keci boynuzu kurune basladik bugun birde bunu
Havus suyu yaptim keci boynuzu yaptim 3 ay maxigo ve imprly kullandik ise yaradi bu ay ara verdik sadece hani fazla yukleme olmamasi icin corek otu zaten olum haric her derde deva tarcinda sifa kaynagi benim arastirdiklarim bu ay esime kullanmak istiyorum bakalim sonuclar nasil olur obur ay tahlil vericez insallahBen erkeğin kullandığını duymadım ama hareket sorununa havuç suyu sayı problemine keçi boynuzu duydum hep canım
Canım testi tekrarladınmıBen erkeğin kullandığını duymadım ama hareket sorununa havuç suyu sayı problemine keçi boynuzu duydum hep canım
Hayır kuzum tekrarlamadım. Bir kere daha böyle olmuştu çok üzülmüştüm o yüzden gününü beklemek en iyisi Belkide benim gözüm yanıldı çünkü kör olur bakan o kadar derindi. pazar gününe kadar bir şey olmazsa ozmaan bakarım inşallah bir şey olmazCanım testi tekrarladınmı
Ben hep onu kullanıyorum. MemnunumKızlar bir şey soracağım bir gebenin günlüğü kaset testleri nasıl ovulasyon alırken çıktı da içinde doğruluğu nasıl kullanan oldu mu
Tamam kuzum içinden nasıl geliyorsa öyle yapHayır kuzum tekrarlamadım. Bir kere daha böyle olmuştu çok üzülmüştüm o yüzden gününü beklemek en iyisi Belkide benim gözüm yanıldı çünkü kör olur bakan o kadar derindi. pazar gününe kadar bir şey olmazsa ozmaan bakarım inşallah bir şey olmaz
Cnm artimed kaset test zaten yalancı çizgi çıkartıyor. Bilmiyomuydun, gecen burda bi arkadasta yaptı dedim sahte o testler, ümitlenmişti sonra grcekten sahte çıktı.Artimed Kasetti belki ileride okuyanlara yardimci olur en azindan patlayacak derece kirmizilik gormeden kimse umitlenmesin benim gibi
O dediğiniz arkadaş bu arkadaştı zatenCnm artimed kaset test zaten yalancı çizgi çıkartıyor. Bilmiyomuydun, gecen burda bi arkadasta yaptı dedim sahte o testler, ümitlenmişti sonra grcekten sahte çıktı.