- 25 Şubat 2011
- 6.372
- 7.218
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.381
Hım evetO dediğiniz arkadaş bu arkadaştı zaten
Havus suyu yaptim keci boynuzu yaptim 3 ay maxigo ve imprly kullandik ise yaradi bu ay ara verdik sadece hani fazla yukleme olmamasi icin corek otu zaten olum haric her derde deva tarcinda sifa kaynagi benim arastirdiklarim bu ay esime kullanmak istiyorum bakalim sonuclar nasil olur obur ay tahlil vericez
Hiç gölge çizgi çıkardığı oldu muBen hep onu kullanıyorum. Memnunum
Zaten buralardayız haberdar ederim canım ilgin için çok teşekkür ederimTamam kuzum içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Gebelik testi için diyorsanız hiç olmadı.Hiç gölge çizgi çıkardığı oldu mu
Listeye isim alımı bitmiştir arkadaşlar bilginize!
Güzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT Sonuç. @ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat @Keskeolsa 1 Ocak 1 Şubat @cans16 1 Ocak 1 Şubat @mrstroisy 31 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat @sirius 82 2 Şubat @yanasip52 11 Ocak 2 Şubat @astralseyahat 2 Ocak 2 Şubat @nilanka5698 10 Ocak 2 Şubat @ecemlhn 6 Ocak 3 Şubat @iamarwen 8 Ocak 3 Şubat @lila004 8 Ocak 4 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat @burdabikiz 11 Ocak 4 Şubat @arwen42 10 Ocak 4 Şubat @Eymennnannesi 4 Şubat @beyons 9 Ocak 5 Şubat @mersaa 7 Ocak 5 Şubat @Myhearts 4 Ocak 5 Şubat @uniq12 9 Ocak 5 Şubat @incirlikekim 5 Ocak 5 Şubat @eflaak 9 Ocak 5 Şubat @Anjelique94 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat @zesamu93 13 Ocak 6 Şubat @_okyanus 14 Ocak 6 Şubat @blackkdahlia 11 Ocak 6 Şubat @itsnotabigdeal 7 Ocak 6 Şubat @ruzgarr18 9 Ocak 6 Şubat @Minnos28 5 Ocak 6 Şubat @1fafeyla 9 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Bahar esinti 10 Ocak 7 Şubat @hemsirebiri 7 Ocak 7 Şubat @Esra0806 10 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat @Askkadiniii 12 Ocak 7 Şubat @kelebek_vadisi 3 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat @rashellim 8 Ocak 8 Şubat @imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @bademlicikolata 12 Ocak 8 Şubat @mucizelerbenibulur 10 Ocak 8 Şubat @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @outoffit 13 Ocak 9 Şubat @namuzmr 13 Ocak 9 Şubat @Bebikoo 13 Ocak 10 Şubat @Nogaa 6 Ocak 10 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @Perlitik 13 Ocak 11 Şubat @misshaa 11 Ocak 11 Şubat @brcubrcu0101 13 Ocak 12 Şubat @laylsari 12 Ocak 12 Şubat @sbkt86 16 Ocak 12 Şubat @sevayd 17 Ocak 14 Şubat @Elma_armut 15 Ocak 14 Şubat @yesilruyaa 17 Ocak 14 Şubat @bestemilka 10 Ocak 16 Şubat @Numi Nata 20 Ocak 16 Şubat @sundy94 19 Ocak 17 Şubat @Bedii 19 Ocak 17 Şubat @berrawst 18 Ocak 18 Şubat @sundy94 21 Ocak 20 Şubat @Hatike 21 Ocak 20 Şubat @Minaa95 25 Ocak 21 Şubat @OLENA MIRA 25 Ocak 25 Şubat @orchagoci 25 Ocak 27 Şubat ParlayanGece 27 Ocak 27 Şubat @Fatoss06 30 Ocak 27 Şubat @muallime47 30 Ocak 27 Şubat Candy7777 31 Ocak 28 Şubat @Keskeolsa 31 Ocak 28 Şubat @ArasaNillGerek 31 Ocak 28 Şubat @kuence 29 Ocak 29 Şubat @kirmizi puantiye
O zaman kaldırsınlar bu testi daha doğrusu bu şekilde olan testleri insanların ümitleriyle oynamak başka bir şey değilCnm artimed kaset test zaten yalancı çizgi çıkartıyor. Bilmiyomuydun, gecen burda bi arkadasta yaptı dedim sahte o testler, ümitlenmişti sonra grcekten sahte çıktı.
Evet onun için diyorum canımGebelik testi için diyorsanız hiç olmadı.
Bir kere oldu. Onda da Ebru ablaya attım. O da test negatif dedi. Onun dışında olmadıEvet onun için diyorum canım
Evet, bzım dönemimizde şikayet ettıler bu testi yüksek merciilere düşün, herkesi uyarıyorduk, çok kişinin canını yaktı, bılmıyordu kımse testmi test gdıp alıyorlardı. Hatta frely nin bıle sahtesi var. A Afratafrac dimi cnm?O zaman kaldırsınlar bu testi daha doğrusu bu şekilde olan testleri insanların ümitleriyle oynamak başka bir şey değil
1 hafta önceki ilişki için çok erken değil mi kuzuKızlar selam 1 hafta önce ilişkim oldu bugün kasıklarımda ağrı var bu normal mi ? Böyle hisseden oldu mu ? Bi de yemek söyledim kokusundan çok tiksindim şüphelendim bi kendimden..
Bende öyle düşünüyorum ama dış gebelik geçirdiğim ay da da belirtilerim erkendi onda da 7. Günde birşeyler olmuş bana1 hafta önceki ilişki için çok erken değil mi kuzu
Aaa o zaman belli olmaz tabiBende öyle düşünüyorum ama dış gebelik geçirdiğim ay da da belirtilerim erkendi onda da 7. Günde birşeyler olmuş bana
Hiç olmadı deyince demekki onda da oluyor sahte çizgi gerçi sizin kaç dk da çıkmıştı bilmiyorum ama en iyisi adet gecikmesi sanırım testlerde güven yok hayırlısı bakalımBir kere oldu. Onda da Ebru ablaya attım. O da test negatif dedi. Onun dışında olmadı
İlk dakikalarda çıkmamıştı bakalım hayırlısıHiç olmadı deyince demekki onda da oluyor sahte çizgi gerçi sizin kaç dk da çıkmıştı bilmiyorum ama en iyisi adet gecikmesi sanırım testlerde güven yok hayırlısı bakalım
Ebru hanımı bilmiyorum tesadüfen aldım testi ama negatif deyip pozitif çıkan testleri de olmuş oda kendi testlerini çok bilmiyor galibaBir kere oldu. Onda da Ebru ablaya attım. O da test negatif dedi. Onun dışında olmadı
Kramp ve göğüs ağrım varmış mesela mide bulantımda varmış hafif şuanda da varAaa o zaman belli olmaz tabi
Bende nerde görsem tanıyorum artık o testiHım evethayırlısı olsun inşallah genelde çoğu eczanede artimed var ben farklı bi marka bulayım dıye fellik fellik çok eczane gezmişimdr
Canım ne demek seviyorum siziZaten buralardayız haberdar ederim canım ilgin için çok teşekkür ederim
Ben ovulasyon testlerini kullanıyorum sürekli. Her hangi problem yaşamadım.Ebru hanımı bilmiyorum tesadüfen aldım testi ama negatif deyip pozitif çıkan testleri de olmuş oda kendi testlerini çok bilmiyor galiba