- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.121
Sormadı ben kendim vermiştim 37 çıkmıştı. Doktor a yazdım ama dönmediCanım progesteron hormonu testinden o anlaşılır. Ben eski gebeliğimde panik yapmıştım dr. Seviye 10un altındaysa dış gebelik demektir demişti. Bu zamana kadar drun neden bu testi yapmadı acaba
Bugün ku değerim düşmeye başladı. 327 idi bugün 229 çıkmışCanım progesteron hormonu testinden o anlaşılır. Ben eski gebeliğimde panik yapmıştım dr. Seviye 10un altındaysa dış gebelik demektir demişti. Bu zamana kadar drun neden bu testi yapmadı acaba
Hastaneler arasında o referans değeri değişebiliyor canım sistemsel birşeydir büyük ihtimalYok zaten canım da referans aralığını niye öyle yüksek baz almışlar onu anlamadım
canın merhaba bende innovıta sıparıs verdım kutusunun üzerinde ınnovıta yazıyordu içinden arsima çıktı bende ınstagram sayfasından yazdım neden farklı marka çıktı dıye. Artık ınnovıta Arsıma olarak çıkacakmış satan formanın adı arsımaymıs aynı test dedı artık böyle satışa çıkacakmış test ınnovıta yanı merak etmeGünaydın herkese
Aldığım testler dün geldi ama eve çok geç geldiğim az önce açtım testleri üstünde arsima yazıyor ama burda gördüğüm herkesde innovita yazıyordu testlerde. Netten baktım aldığım firmanın ismi arsima ama anlamadım doğru mu aldım şaun
Tamamdır canımcanın merhaba bende innovıta sıparıs verdım kutusunun üzerinde ınnovıta yazıyordu içinden arsima çıktı bende ınstagram sayfasından yazdım neden farklı marka çıktı dıye. Artık ınnovıta Arsıma olarak çıkacakmış satan formanın adı arsımaymıs aynı test dedı artık böyle satışa çıkacakmış test ınnovıta yanı merak etme
Gebeliğini erken öğrenenlerin çoğunun başına aynısının geldiğini okuduk burda. Sabah olmayıp akşam olması sonraki sabaha daha koyu çıkması ya da tam tersi. Herkesin söyleyeceği tek şey sabah ilk idrarınla tekrar test yapman . İnşallah bebiştirMerhabalar tecrubenize dayanarak birsey sormak istiyorum cevap verirseniz cok sevinirim catlamanin 12 gunu bugun sabah 7 de test yaptim malesef negatif ama kuruma cizgisi dahi yapmadi test icimden birseyler beni surekli durtuyordu dayanamadim az once bir test daha yaptim golge gibide degil pembelik var teste ama asiri silik cikti fotografini cekmeye calistim ama gorunmuyor telefondan dolayi basina boyle birsey gelen varmi
Yarin mi yapmaliyim yoksa tam adet gunundemi tekrar ediyimGebeliğini erken öğrenenlerin çoğunun başına aynısının geldiğini okuduk burda. Sabah olmayıp akşam olması sonraki sabaha daha koyu çıkması ya da tam tersi. Herkesin söyleyeceği tek şey sabah ilk idrarınla tekrar test yapman . İnşallah bebiştir
Sagdaki tedti sabah yaptim soldaki ise simdiki ben mi gormek istiyorum bilmiyorum ama gorunuyor sankiGebeliğini erken öğrenenlerin çoğunun başına aynısının geldiğini okuduk burda. Sabah olmayıp akşam olması sonraki sabaha daha koyu çıkması ya da tam tersi. Herkesin söyleyeceği tek şey sabah ilk idrarınla tekrar test yapman . İnşallah bebiştir
Canım ben ilk gebelipimi bu şekilde öğrendim hatta yok dedim olmayan çizgiyi görüyorum heralde hamile değilim ben diye düşündüm her ay test yaptıgım için tabi adetime 10 gün vardı bu şekilde çıkmıştı. Tabi benim umudum yok adetim 3 gün geçti test yaptım ve o silik çizgi koyulaşmış meğer gerçekten hamileymişim o zaman seninde o şekilde adetine kaç gün var daha degerlerin düşük olduğu için çizgi silik adet gününü bekle tekrar test yap inşallah sağlıklı gebelik yaşarsınMerhabalar tecrubenize dayanarak birsey sormak istiyorum cevap verirseniz cok sevinirim catlamanin 12 gunu bugun sabah 7 de test yaptim malesef negatif ama kuruma cizgisi dahi yapmadi test icimden birseyler beni surekli durtuyordu dayanamadim az once bir test daha yaptim golge gibide degil pembelik var teste ama asiri silik cikti fotografini cekmeye calistim ama gorunmuyor telefondan dolayi basina boyle birsey gelen varmisagdaki sabah yaptigim saoldaki ise simdi yaptigim testim
2 gun kaldi bugunCanım ben ilk gebelipimi bu şekilde öğrendim hatta yok dedim olmayan çizgiyi görüyorum heralde hamile değilim ben diye düşündüm her ay test yaptıgım için tabi adetime 10 gün vardı bu şekilde çıkmıştı. Tabi benim umudum yok adetim 3 gün geçti test yaptım ve o silik çizgi koyulaşmış meğer gerçekten hamileymişim o zaman seninde o şekilde adetine kaç gün var daha degerlerin düşük olduğu için çizgi silik adet gününü bekle tekrar test yap inşallah sağlıklı gebelik yaşarsın
Seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim her ay testte bu şekilde silik çizgi bile görmemiştim sonra dedim yok beynim benimle oyun oynuyor degerlerin yükseldikçe oda netleşecek şuan da çok yeni hamileliğin sanırım geç döllenme olmuş olabilir doktor kontrole gidince öyle demişti bana biraz daha bekle 2 gün sonra gene test yap2 gun kaldi bugunovulasyonda iki kes yumurtlama yakaladim ilkinin uzerinden 12. Gun bugun 2_3 yildi buladar bile olsa bu cizgiyi bekliyorum ama icim bu sefer cok garip kipir kipir
İnsallah vardir cok tuhaf cok degisik ilk gebeligim de ne oldugu anlayamadim sonra dusuk yasadim umarim test yaniltmiyordur insallah vardir cizgide pembelik var telefondan gorunmuyor ama kararti seklindede degil ozur dilerim idrarimada dikkat etmedim kahve icmistim bianda aklima geldi ve yaptimSeni çok iyi anlıyorum bende öyleydim her ay testte bu şekilde silik çizgi bile görmemiştim sonra dedim yok beynim benimle oyun oynuyor degerlerin yükseldikçe oda netleşecek şuan da çok yeni hamileliğin sanırım geç döllenme olmuş olabilir doktor kontrole gidince öyle demişti bana biraz daha bekle 2 gün sonra gene test yap
Cnm 12.günde çizgi daha belirgin olmalıydı, eger bu test artimed ise güvenme, yalancı cizgı çıkartıyorMerhabalar tecrubenize dayanarak birsey sormak istiyorum cevap verirseniz cok sevinirim catlamanin 12 gunu bugun sabah 7 de test yaptim malesef negatif ama kuruma cizgisi dahi yapmadi test icimden birseyler beni surekli durtuyordu dayanamadim az once bir test daha yaptim golge gibide degil pembelik var teste ama asiri silik cikti fotografini cekmeye calistim ama gorunmuyor telefondan dolayi basina boyle birsey gelen varmisagdaki sabah yaptigim saoldaki ise simdi yaptigim testim
Gözün aydın canım hadi dört gözle bekliyoruz güzel haberleriniKızlar bugün doktor kontrolüm vardı dün birtane yumurtam çatlamış arkadan gelen birtane daha yumurta vardı. Doktorum duphaston verdi ve adet gelmediği sürece bırakma dedi normalde hep 10-12 gün içerdim. Aslında ilk gebeliğimde de böyle yumurtlamadan sonra duphastonu hiç bırakmadan içmiştim inşallah tekrardan nasip olur