-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.081
Kuzu benim de 20. Günüm ama bu ay sıfır beklentiyim sahte belirti olmadan daha mutlu geçiyor günlerimKızlar bugün 20. Günüm karnım adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı yaaaaa. Adet olacağım sanırım gerçi döngün 28 gün ama adet belirtileri başladı. Okadar yoruldum ki adet ağrılarım başlamasa da bi ümidim olsa. Herşeyi harfiyen yapıyorum olmuyor olmuyor asla isyanım yok ama çok üzülüyorum özellikle gebe arkadaşlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin
İyi olmaya çalışıyorum kuzum. Toparlanmaya çalışıyorum ne kadar olabiliyorsa tabi. Gebelik zehirlenmesi geçirdim kuzum maalesef. Umarım düzelirim. Kimseye yaşatmasın rabbim
ben 35 yaşındayım. 6 şubatta regl olmam gerekiyordu gecikti normalde hiç gecikmem olmaz içime kurt düştü. 7 şubatta erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim hemenNe zaman hamile kaldın canım bi de 38 yaşındayım onunda stresi oluyor tabi
Kız belki bu ay bir şey olur sende. Zaten benim hiç bir ay olacağına dair beklentim yok ama belirtilerde erken başlamasın biraz heyecan olsunKuzu benim de 20. Günüm ama bu ay sıfır beklentiyim sahte belirti olmadan daha mutlu geçiyor günlerim
Yok be balım ya bendeki şansla ne zaman korunmaya karar veririm o zaman olur.Kız belki bu ay bir şey olur sende. Zaten benim hiç bir ay olacağına dair beklentim yok ama belirtilerde erken başlamasın biraz heyecan olsun
Amin kuzum. Fiziken toparlandım ama psikolojik olarak iyi değilim kuzum. Psikiyatriye başladım ilaç kullanıyorum. Nefesim kesiliyor sanki nefes alamıyorum. Aşmaya çabalıyorumtweeetyyy kuzumm cooookkk üzgünüm canim benim. Okuyunca yazdiklarini resmen sarsildim. Allah sana sabirlar versin. Saglikla sihhatle guzel hayirli bir evlat nasip etsin insallah tekrardan. Nasilsin simdi? Toparlanabildin mi nasil hissediyorsun kendini?
Çok kalmamış canım sık dişini inşallah olur. Değerlendirebildin mi?Kuzu benim de 20. Günüm ama bu ay sıfır beklentiyim sahte belirti olmadan daha mutlu geçiyor günlerim
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Dualarımız seninle. İnşallah toparlarsın hemenİyi olmaya çalışıyorum kuzum. Toparlanmaya çalışıyorum ne kadar olabiliyorsa tabi. Gebelik zehirlenmesi geçirdim kuzum maalesef. Umarım düzelirim. Kimseye yaşatmasın rabbim
Kiyamam yaaAmin kuzum. Fiziken toparlandım ama psikolojik olarak iyi değilim kuzum. Psikiyatriye başladım ilaç kullanıyorum. Nefesim kesiliyor sanki nefes alamıyorum. Aşmaya çabalıyorumsen nasılsın kuzum?
Balım benim değerlendirmelerim hep oluyor da sonuç hep aynıÇok kalmamış canım sık dişini inşallah olur. Değerlendirebildin mi?
Yok be balım ya bendeki şansla ne zaman korunmaya karar veririm o zaman olur.
Bugününkü çatlamış görünüyor canım ya sonuçta C den daha silikKızlar yaa ben bu ay ovu testi yapıyorum yine ama 3 gündür pik çıkıyor yani çarşamba günü tam pik gördüm ama iki gündür eşit hala silikleşmedi çatlama uzun mu sürüyor anlamadım bakarmısınız bi birinci foto çarşamba 2. Perşembe 3.
Öyle canım nasip valla o yüzden üzülüp yıpranmaya gerek yok herkes kendi vaktini bekliyor başkalarıyla kıyaslamamamız lazım kendimiziaynen kuzum benimde öyle istemediğimde korunmasaydım keşke neyse bakalım inşallah diyelim umudumuzu kaybetmeyelim mübarek günlerin hayrına
aynı koyulukta gibi geldi canım bana çok hafif bi açılma var renkte anlamadımBugününkü çatlamış görünüyor canım ya sonuçta C den daha silik
Canm bazen lh nin vücuttan atılması uzun sürebiliyormusKızlar yaa ben bu ay ovu testi yapıyorum yine ama 3 gündür pik çıkıyor yani çarşamba günü tam pik gördüm ama iki gündür eşit hala silikleşmedi çatlama uzun mu sürüyor anlamadım bakarmısınız bi birinci foto çarşamba 2. Perşembe 3. Bugünün
Amin kuzum, inşallahÇok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Dualarımız seninle. İnşallah toparlarsın hemen
Amin kuzum, inşallahKiyamam yaainsallah cok cok iyi olursun canim. Ama hic basit degil yasadigin oyle hissetmen cok normal. Belki de bu aciyi simdi yasayip geride birakmak iyidir. En kisa zamanda toparlanman dilegiyle. ben de iyiyim canm sukur bildgn gibi devam ediyorum iste
evet canım bendim :) yaptırdım ben kasıklardan da yapılıyor diye duymuştum burda da yazanlar olmuştu kasıklardan falan diye ama kadın asla kasıklardan yapılmaz dedi bel kısmıma kuyruk sokumuna bel bölgemin etrafına yaptılar sonuç alan çok kişi var dedi inşallahh güzel sonuçlar alırızCanm bazen lh nin vücuttan atılması uzun sürebiliyormus
Sen miydin hacamat yaptırcak olan
Insallah hayırlara vesile olurevet canım bendim :) yaptırdım ben kasıklardan da yapılıyor diye duymuştum burda da yazanlar olmuştu kasıklardan falan diye ama kadın asla kasıklardan yapılmaz dedi bel kısmıma kuyruk sokumuna bel bölgemin etrafına yaptılar sonuç alan çok kişi var dedi inşallahh güzel sonuçlar alırız