- 14 Haziran 2023
- 6.430
- 5.247
- 23
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.801
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap canımBir kaç gün bekliycem galiba dünden beri boğazım ağrıyor sürekli uykum var hiç tadım yok anlayacağın bir de üstüne negatif görürsem iyice direncim kırılır
Testlerınız bnımkılere benzıyor. Adetlerınız düzenlimi? Yoksa bıkaç gun gecikiyormu, bnde yumurtlama goruyordum ama lh vucuttan hemen atılmıyordu, megerse yumurta çatlıyormuş aslında. Lh durumu kişiden kişiye değişiyor, siz piki gormuşsunuz zaten, 17.gun pik olmuş. Diğer günler pik değilMerhaba 03 subatta pik gordum degerlendirdim 9 subatta testim koyulasmaya basladi anlam veremedim alttaki fotoda hersey daha detayli yardimci olursaniz cok sevinirim
Adetlerim duzenli evet 30 gunde bir olurum evet 17. Gun pik gordum catlamada oldu siliklesti baya ama 23 .gun tekrardan t ve c ayni koyuluktaydiTestlerınız bnımkılere benzıyor. Adetlerınız düzenlimi? Yoksa bıkaç gun gecikiyormu, bnde yumurtlama goruyordum ama lh vucuttan hemen atılmıyordu, megerse yumurta çatlıyormuş aslında. Lh durumu kişiden kişiye değişiyor, siz piki gormuşsunuz zaten, 17.gun pik olmuş. Diğer günler pik değil
Listeye isim alımı bitmiştir arkadaşlar bilginize!
Güzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT Sonuç. @ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat @Keskeolsa 1 Ocak 1 Şubat @cans16 1 Ocak 1 Şubat @mrstroisy 31 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat @sirius 82 2 Şubat @yanasip52 11 Ocak 2 Şubat @astralseyahat 2 Ocak 2 Şubat @nilanka5698 10 Ocak 2 Şubat @ecemlhn 6 Ocak 3 Şubat @iamarwen 8 Ocak 3 Şubat @lila004 8 Ocak 4 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat @burdabikiz 11 Ocak 4 Şubat @arwen42 10 Ocak 4 Şubat E Eymennnannesi 4 Şubat beyons 9 Ocak 5 Şubat @mersaa 7 Ocak 5 Şubat @Myhearts 4 Ocak 5 Şubat @uniq12 9 Ocak 5 Şubat @incirlikekim 5 Ocak 5 Şubat @eflaak 9 Ocak 5 Şubat @Anjelique94 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat @zesamu93 13 Ocak 6 Şubat @_okyanus 14 Ocak 6 Şubat @blackkdahlia 11 Ocak 6 Şubat @itsnotabigdeal 7 Ocak 6 Şubat @ruzgarr18 9 Ocak 6 Şubat @Minnos28 5 Ocak 6 Şubat @1fafeyla 9 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Bahar esinti 10 Ocak 7 Şubat @hemsirebiri 7 Ocak 7 Şubat @Esra0806 10 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat @Askkadiniii 12 Ocak 7 Şubat @kelebek_vadisi 3 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat @rashellim 8 Ocak 8 Şubat @imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @bademlicikolata 12 Ocak 8 Şubat @mucizelerbenibulur 10 Ocak 8 Şubat @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @outoffit 13 Ocak 9 Şubat @namuzmr 13 Ocak 9 Şubat @Bebikoo 13 Ocak 10 Şubat @Nogaa 6 Ocak 10 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat Y Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat Perlitik 13 Ocak 11 Şubat @misshaa 11 Ocak 11 Şubat @brcubrcu0101 13 Ocak 12 Şubat @laylsari 12 Ocak 12 Şubat @sbkt86 16 Ocak 12 Şubat @sevayd 17 Ocak 14 Şubat @Elma_armut 15 Ocak 14 Şubat @yesilruyaa 17 Ocak 14 Şubat @bestemilka 10 Ocak 16 Şubat @Numi Nata 20 Ocak 16 Şubat @sundy94 19 Ocak 17 Şubat @Bedii 19 Ocak 17 Şubat @berrawst 18 Ocak 18 Şubat @sundy94 21 Ocak 20 Şubat @Hatike 21 Ocak 20 Şubat @Minaa95 25 Ocak 21 Şubat @OLENA MIRA 25 Ocak 25 Şubat @orchagoci 25 Ocak 27 Şubat ParlayanGece 27 Ocak 27 Şubat @Fatoss06 30 Ocak 27 Şubat @muallime47 30 Ocak 27 Şubat Candy7777 31 Ocak 28 Şubat @Keskeolsa 31 Ocak 28 Şubat @ArasaNillGerek 31 Ocak 28 Şubat @kuence 29 Ocak 29 Şubat @kirmizi puantiye
Testlerınız bnımkılere benzıyor. Adetlerınız düzenlimi? Yoksa bıkaç gun gecikiyormu, bnde yumurtlama goruyordum ama lh vucuttan hemen atılmıyordu, megerse yumurta çatlıyormuş aslında. Lh durumu kişiden kişiye değişiyor, siz piki gormuşsunuz zaten, 17.gun pik olmuş. Diğer günler pik değil
Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlere
Tebrik ederim. Sağlıkla gelsin
Yaaaa canim benimmm
Ayyy canımmm çok sevındımmm
Kuzu en üstteki pik iyi yapmışsın hepsi değerlendirmeye değerKizlar bende varım yumurtlama gördüm ilk defa hangisi bilmiyorum ama değerlendim Ocak 21 de adet oldum adet döngümun 21.gunune girdim
Hayırlıs olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsınız
Canım şuan değerin nasıl ne yaptın ulaştinmi doktorunaKızlar hepinize teşekkür ederim yanımda oldunuz olumsuz olanı söylediğiniz de bile kırmadan üzmeden söylemeye dikkat ettiniz. Ben iki yıl önce kimyasal gibi bir şey geçirdim takı kürtaj olana kadar anca düştü değerim. Şimdi kafamda deli sorular yani yine ona gerek kalirmi dış gebelik ise tüplere zarar verir mi ne yapayım şimdi progestan devam mi kab vermeye devam mi Edeyim. Doktor uma ulaşamıyorum. Eşimle ne yapacağımızı şaşırdık.Tikabasa beyons ve etiketleyemedigim diğer bacılarim
En son dün verdim kan. Ptesi yine verip doktor a ulaşacam. İki ayrı doktor ile görüştüm biri diyor sağlıksız gebelik gibi duruyor ultrason bakılmalı. Diğeri de diyor ptesi yine ver kan duruma göre konsuuruzCanım şuan değerin nasıl ne yaptın ulaştinmi doktoruna
Canım gayet güzel görünüyor sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım seni üzmek istemiyorum ama değerlerin çok sağlıklı görünmüyor pazartesi mutlaka doktora görün bence artık progestanda kullanma tabi yine doktora söylersinEn son dün verdim kan. Ptesi yine verip doktor a ulaşacam. İki ayrı doktor ile görüştüm biri diyor sağlıksız gebelik gibi duruyor ultrason bakılmalı. Diğeri de diyor ptesi yine ver kan duruma göre konsuuruz
Bende dış gebelik geçirdimm ekimde değerim 705 te son buldu 2 doz mtx oldum tek dozla düştü sonra yeniden arttı değerim kuzum düzensiz artıyordu benimde zarar vermez inşallah tüpüne merak etme ama yarın mutlaka kadın doğuma görünKızlar hepinize teşekkür ederim yanımda oldunuz olumsuz olanı söylediğiniz de bile kırmadan üzmeden söylemeye dikkat ettiniz. Ben iki yıl önce kimyasal gibi bir şey geçirdim takı kürtaj olana kadar anca düştü değerim. Şimdi kafamda deli sorular yani yine ona gerek kalirmi dış gebelik ise tüplere zarar verir mi ne yapayım şimdi progestan devam mi kab vermeye devam mi Edeyim. Doktor uma ulaşamıyorum. Eşimle ne yapacağımızı şaşırdık.Tikabasa beyons ve etiketleyemedigim diğer bacılarim
Öyle yapacağım inşallahBende dış gebelik geçirdimm ekimde değerim 705 te son buldu kuzum düzensiz artıyordu benimde zarar vermez inşallah tüpüne merak etme ama yarın mutlaka kadın doğuma görün