- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.781
Hım anladım cnm, inşallah vardırOvulasyon takibi yapmadım canım doktorun söylediği tarihleri değerlendirdik ama tahmini 1subatta oldu Ogün akıntım olmuştu ve ağrılarım artmıştı
İnşallah cnm amınnOkadar haklısın ki ben ilk 4 ay eşimi aşırı strese soktum. Adam birlikte olmak bile istemiyordu kaç tane yumurtlama dönemi gitti kaç kere kavga ettik. En son bana çocuk olayını unut istemiyorum dedi noktayı koydu. Sonra ben bu sefer ona senin spreminde sıkıntı var kilo aldın sigara içiyorsun diye yüklendim sürekli belki benden bile soğudu o dönem. Sonra bende kasmamaya başladım hoş gerçi ozmaanda olmadı ama en azından onun kafası rahatladı testten sonra da biraz daha kendine güveni geldi. Son dönemde çatlatma iğnesi yok yumurta büyütme filan aslımda rahmim yoruldu kendi normal akışına geçtim. Sol tarafımda sürekli kıpırdayan bir şey var onuda son muayene de soldaki yumurtanın geliştiğini söyledi doktor o beni çok rahatsız ediyor. Onun haricinde Rabbim böyle nasip ettiyse böyle dedim kuzum ya inşallah tüp bebek sürecine gerek kalmadan dualarla gebe kalmam nasip olur. Desteğin için çok teşekkür ederim canım Rabbim evlatlarını sana bağışlasın
Cnm bu sekılde progestan kullanılmaz ki doktoruna mutlaka ulaş, oda progestan kullanma, dış gbelık olabılır dıyecek,Kızlar hepinize teşekkür ederim yanımda oldunuz olumsuz olanı söylediğiniz de bile kırmadan üzmeden söylemeye dikkat ettiniz. Ben iki yıl önce kimyasal gibi bir şey geçirdim takı kürtaj olana kadar anca düştü değerim. Şimdi kafamda deli sorular yani yine ona gerek kalirmi dış gebelik ise tüplere zarar verir mi ne yapayım şimdi progestan devam mi kab vermeye devam mi Edeyim. Doktor uma ulaşamıyorum. Eşimle ne yapacağımızı şaşırdık.Tikabasa beyons ve etiketleyemedigim diğer bacılarim
Başka bir doktora mi gitsem aşılama diye bir kaç doktor kendi doktor un ile görüş dediCnm bu sekılde progestan kullanılmaz ki doktoruna mutlaka ulaş, oda progestan kullanma, dış gbelık olabılır dıyecek,
Bnım doktor bna kese görmeden kan sulandırıcı iğne bıle kullandırmadı. Ya dış gebelikse dıye. Önce keseyi görcem dedi. Çok üzgunumdeğerlerin kimyasalda olabılır, dış gbelıkte olabılır. Artıp artıp, düşebılır ama mutlaka doktorla bırlıkte ilerle,
Ustteki gunku testim alttaki bugun canim 6 gun kaldi regleAynen değerlendir ve devam et canım regle kadar
Öyle mi yok çıkmadı o zaman bugün de yaptım çünkü. Ben de onu soracaktım testte ne zaman çıkar diye ..Olsa testte mutlaka çıkardı diye düşünüyorum.
Walla cnm yarında pazar, senıde etkılemek istemem ama yerınde olsam progestan kullanmam ve p. Tesıyı beklerım, eğer agrın sancın bısey olursada gce acile gıdersın,Başka bir doktora mi gitsem aşılama diye bir kaç doktor kendi doktor un ile görüş dedi
Tamam canım teşekkür ederimWalla cnm yarında pazar, senıde etkılemek istemem ama yerınde olsam progestan kullanmam ve p. Tesıyı beklerım, eğer agrın sancın bısey olursada gce acile gıdersın,
Yumurtlama olmuş çatlamışUstteki gunku testim alttaki bugun canim 6 gun kaldi regle
Dun degerlendirdim bugunde degerlendirim miYumurtlama olmuş çatlamış
Bugün de değerlendirsen hiç fena olmazDun degerlendirdim bugunde degerlendirim mi
TamamdirBugün de değerlendirsen hiç fena olmaz
İnşallah canım pazartesi tekrarlıcam testiHım anladım cnm, inşallah vardırzaten varsa testte 1-2 gune çıkar
Test yaptınmı canımiyi akşamlar kızlar bugün regl günüm ama tık yok öyle bir belirti falanda yok her zamanki rahim ağzı açıklığı da yok ya hamileyim ya da bu ay adetim baya geç olacak bilmiyorum
Yapmadım belki yarın akşam yaparım ayın 6 sında erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı o yüzden tedirginimTest yaptınmı canım
Yarın ilk idrarla deneyebilirsin benceYapmadım belki yarın akşam yaparım ayın 6 sında erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı o yüzden tedirginim
Bir kaç gün bekliycem galiba dünden beri boğazım ağrıyor sürekli uykum var hiç tadım yok anlayacağın bir de üstüne negatif görürsem iyice direncim kırılırYarın ilk idrarla deneyebilirsin bence