-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.081
Hayırlı olsun inşallahGünaydın arkadaşlarsabahki testim buda dün daha silikti galiba var bebiş bat 7 Şubat diye tahmin ediyorum
ben de çatlama günü eşimle tartiştim ağladim cok etkiler mi bilmiyorum hep o gğnlerde ağlama krişzerm tutuyo istemeden acba olmucak mi die kendmi üzüyormEn iyisini yapıyorsun kuzum. Aslında stresten değil bizimki başka bir mevzu, kalbimi çok kırdı tartıştık. Yarın doktora gidicez dedim gitmiycem diyor offf çok kötüyüm ağlayasım var
Bende öyle kuzum böyle yaparsak olucağı varsada olmaz diyorumben de çatlama günü eşimle tartiştim ağladim cok etkiler mi bilmiyorum hep o gğnlerde ağlama krişzerm tutuyo istemeden acba olmucak mi die kendmi üzüyorm
Canım hayırlı olsun geliyor bebiş inşallah sağlıcakla devam etsinAmin kuzum İnşallah
Tabiki var kuzum burda sadece pik günü değerlendirip hamile kalan çoooook bende düşünmeye başladım acaba asıl önemli olan pik günümü diyekizlar yumurtlama güününden önceki günü değerlendirdim birde yumurta çatlama gnümü dğerrlendirdim gece 11 falandi oda umut var midir
Amin kuzum İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım hayırlı olsun geliyor bebiş inşallah sağlıcakla devam etsin
Y Yaseminnn35 H hawaii B balpetegi06 kızlar dün kocama tecav*z ettim resmenneden çünkü adetim yeni bitmesine rağmen dün yumurtlama akıntısı gibi birşey oldu daha öncede böyle çok kez olmuştu. Oyüzden kaçırmak istemedim inşallah doğru anlamışımdır ettiğim tecav*ze değer
hahahah çok tatlısın şekerim yaY Yaseminnn35 H hawaii B balpetegi06 kızlar dün kocama tecav*z ettim resmenneden çünkü adetim yeni bitmesine rağmen dün yumurtlama akıntısı gibi birşey oldu daha öncede böyle çok kez olmuştu. Oyüzden kaçırmak istemedim inşallah doğru anlamışımdır ettiğim tecav*ze değer
Canımmm maşallah diyorumÇatlatma olmadım canım innovita bide bir gebenin günlüğü ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamayı öyle değerlendirdik bilmiyorum ki geçen ayda oncomed marka yarım saat sonra bildiğiniz daha koyuydu ama sonrasında yaptığım.butun testler negatif di bu çok silik biseyya emin olamıyorum canım seninde batın 10 Şubat ti demi aynıyız inşallah hepimizin bu ay gobusu bebislerle dolarr
Günaydın canım gebe misin yoksa günün geçmesini mi bekliyorsun anlamadımGünaydın kızlar bu süreç çok garipmiş düşünmiyim dedikçe sürekli başkalarının yaşadığı tecrübeleri okurken buluyorum kendimi günler geçmiyor utanmasam saat sayıcamboşverin şekilde süreci atlatmamın yolu yok mu veya ilk ay diye mi böyleyim sonra geçiyor mu?
Bu arada batma ara ara yanma sık idrara çıkma bir kuru bir ıslak ağrı ne ararsanız var hayırlısı bakalım
görünüyor canım var sağlıkla ilerlesinGünaydın arkadaşlarsabahki testim buda dün daha silikti galiba var bebiş bat 7 Şubat diye tahmin ediyorum
Günümün geçmesini bekliyorumGünaydın canım gebe misin yoksa günün geçmesini mi bekliyorsun anlamadımikisini de beklemek zor ama gebeysen heyecanla bekliyor insan…
Amin kuzum İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsingörünüyor canım var sağlıkla ilerlesin
ben de düşünmeyeceğim üstünde durmayacağım diyorum sonra bir bakıyorum yine buradayımGünaydın kızlar bu süreç çok garipmiş düşünmiyim dedikçe sürekli başkalarının yaşadığı tecrübeleri okurken buluyorum kendimi günler geçmiyor utanmasam saat sayıcamboşverin şekilde süreci atlatmamın yolu yok mu veya ilk ay diye mi böyleyim sonra geçiyor mu?
Bu arada batma ara ara yanma sık idrara çıkma bir kuru bir ıslak ağrı ne ararsanız var hayırlısı bakalım
Yaa aşkım hemen koş kan vermeyeGünaydın arkadaşlarsabahki testim buda dün daha silikti galiba var bebiş bat 7 Şubat diye tahmin ediyorum
hahahaah cok tatlisin yiaaaBende öyle kuzum böyle yaparsak olucağı varsada olmaz diyorum. Dün kocama resmen tecavüz ettim adetim daha yeni bitti ama dün yumurtlama akıntısı gibi birşey gördüm inşallah yanılmıyorumdur da adama tecavüz ettiğime değsin