- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.981
Ay inşallah artarak devam eder. İnşallah en kısa zamanda hepimize selametle sağlıkla nasip olur. Sigara yi nasıl yapacağım bilmiyorum dünden beri yakıp iki yudumdan sonra atıyor um.. ama içmek nankörlük gibi geliyor kızmayın daha yapmayacağım inşallah. Duamda siniz.iyiki sizi tanıdımMaşallah canım ben bılıyodum guzelce ılerleyecegınımaşallah..sen dınlenmeye guzel beslenmeye devam et sıkıca tutunsun sana mınnos..
Saol canım benımAy inşallah artarak devam eder. İnşallah en kısa zamanda hepimize selametle sağlıkla nasip olur. Sigara yi nasıl yapacağım bilmiyorum dünden beri yakıp iki yudumdan sonra atıyor um.. ama içmek nankörlük gibi geliyor kızmayın daha yapmayacağım inşallah. Duamda siniz.iyiki sizi tanıdım
Niye ağladım şimdi ben bu mesajaSaol canım benımsigara işini halledersin sen bılınclı bir kadınsın ben 10 sene sıgara ıcıp 3 yıl once aniden bırakmıs bırıyım emın ol herşey kafada bitiyor sen birazda stresten içmişindir bebısın sana tutundugunu idrak ettiğinde içmezsin kendını uzme yani zaman tanı kendıne..
Eski arkadaslarımada bakıyorum aradaAaa canım sende burda sin nasılsın
Canım sen albi kaset test yapmismiydinEski arkadaslarımada bakıyorum aradasen ne yaptın beta degerlerın nasıl
10Eski arkadaslarımada bakıyorum aradasen ne yaptın beta degerlerın nasıl
Evet yapmıştım cnm, 10 betayı göstermişti.Canım sen albi kaset test yapmismiydin
Anladım cnm, hayırlısı olsun inşallah saglıkla ilerlesin10
18
43 öyle gün aşırı sen gebe misin
Evet bir gün yaptım bir gün yapmadım2şer gün arayla dimi cnm bunlar
Benim değerler nasıl uzman hanımEvet yapmıştım cnm, 10 betayı göstermişti.
Cnm ben test ve beta konularında uzman olmuştum
Benim değerler nasıl uzman hanım
Tamam canım inşallahCnm Allah bilir, bn bişey demiyim şimdi, sen dua et bol bol bak 3 aylardayız aç meryem suresi dinle zikir çek mutlaka el müsavvir, ya mubdi
Kızlarİyi günler kızlar benimde bugün 7.gün iğneden sonra ağrılarım hala devam ediyor bu normalmi uyandığımda sanki adet olacakmışım gibi bı ağrıyla kalkıyorum
Evet iğnenin ilk gününden itibaren sürekli kasılmalar kramplar gaz sancısı falan oluyor gebeliğe yorulabilecek çok fazla etkisi var.ben üç kere yaptım üçünde de nerdeyse bütün gebelik belirtilerini yaşadım ama tutan olmadı henüz.bu şekilde belirtiler hissedip hamile olanda çok tabi. Yani belirti aramamak lazım özellikle iğne yapıldıysa , çok yanıltıcı oluyor. İnşallah seninki gebelik belirtileridirKızlar
Çok teşekkür ederim canım bu benim ignede ilk denemem daha önce klomen denemistik o kist oldu 2ay ara verdik o yüzden biraz heyacan ve gerginlik var hayırlısı artıkEvet iğnenin ilk gününden itibaren sürekli kasılmalar kramplar gaz sancısı falan oluyor gebeliğe yorulabilecek çok fazla etkisi var.ben üç kere yaptım üçünde de nerdeyse bütün gebelik belirtilerini yaşadım ama tutan olmadı henüz.bu şekilde belirtiler hissedip hamile olanda çok tabi. Yani belirti aramamak lazım özellikle iğne yapıldıysa , çok yanıltıcı oluyor. İnşallah seninki gebelik belirtileridir
Canım ateşin kactan kaça düştü birde dil altında ölçüm yapıyordun biyerde öyle okumustumMervenur277 canım ateşimde düştü bugun yarın regl olacagım kesın olarak,banada kırmızı kartı koyabılırsın.