- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 36
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.801
Canım çok çok teşekkür ederimBence hamilesin canim cok yeni daha hayirli olsun saglicakla koyulassin insallah
Insallah canim hep beraber gidelimCanım çok çok teşekkür ederimAmin inşallah
Allahım isteyen herkese nasip etsin, herkesle birlikte bana da nasip etsin inşallahBu grubu komple ekim annelerinde görelim inşallah
Hayırlı olsun bende gördüm kuzumMerhaba kızlar günaydın. Toplu test günüydü bugünSabahı zor ettim ve dün aldığım iki testi bu sabah kullandım.
Bana silik çizgi var gibi geldi ama siz görebileceksiniz misiniz acaba
Prodoctor 5. Dk-artımed 3. Dk fotoğrafları
Elimde predıctor hızlı test kaldı. Onu da yarın sabah yapayım dedim
HoşgeldinGünaydınnn
Ben de katıldım aranıza
Topic şans getirsin hepimize
Beklemek çok sıkıcı daha 1 hafta var adetime
Yaa cidden miiCanım ben ilk gebeliğimi o marka testle öğrendim. Yarım saat sonra kızardı. 4 saat sonra tam kızardı. Betam 50ydi yani bence geliyor gelmekte olan
Gözün aydın bebişimMerhaba kızlar günaydın. Toplu test günüydü bugünSabahı zor ettim ve dün aldığım iki testi bu sabah kullandım.
Silik değil canım baya bildiğin var sağlıkla ilerlesinMerhaba kızlar günaydın. Toplu test günüydü bugünSabahı zor ettim ve dün aldığım iki testi bu sabah kullandım.
Bende yaptım sabah negatıf bebegım.burdan donmez artık bende pazartesı beklıyorum batımı.olsun hayırlısı olsun can sıkmak yok bugun cumartesı bak şööyle güzel bi kahvaltı sonra bi yürüyüş bi arkadasımızla cıkalım kahve fln ıcelım,havamız degıssın.yenı aya bakacaz artık,bı ay daha beraberız ınsallah sonra olmazsa ben bıraz ara vercem herseye,sonra bı hsg cekılcem ınsallah.güzel bi gün olsun bız mınnos tatlıs kızlar ıcınBuda benim testim kızlar benim ağrılarımda başladı erken bile gelebilir reglimagination forever O _okyanus sevayd
Ay canım ne güzel söyledin ama bizim burda kâr kış hiç gezilecek yürüyüş yapılacak bi hava değil doğuda en soğukları yaşıyoruz bugün guzel bir kahvaltı sonra temizlik falan kahve mi de eşim olmazsa yanlız içerim artıkBende yaptım sabah negatıf bebegım.burdan donmez artık bende pazartesı beklıyorum batımı.olsun hayırlısı olsun can sıkmak yok bugun cumartesı bak şööyle güzel bi kahvaltı sonra bi yürüyüş bi arkadasımızla cıkalım kahve fln ıcelım,havamız degıssın.yenı aya bakacaz artık,bı ay daha beraberız ınsallah sonra olmazsa ben bıraz ara vercem herseye,sonra bı hsg cekılcem ınsallah.güzel bi gün olsun bız mınnos tatlıs kızlar ıcın
Silik değil canım baya bildiğin var sağlıkla ilerlesin
Teşekkür ederim kızlar. En en en kısa zamanda güzel haberler alalım inşallah sizden deGözün aydın bebişimhamişssin yuppiii
Evde leslie ile çok yürümüştüm zamanında. Olmaz mı öyle bir şeyAy canım ne güzel söyledin ama bizim burda kâr kış hiç gezilecek yürüyüş yapılacak bi hava değil doğuda en soğukları yaşıyoruz bugün guzel bir kahvaltı sonra temizlik falan kahve mi de eşim olmazsa yanlız içerim artık
Merhaba canım pozıtıf testın hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba bugün regl günümdü henüz olmadım, bir tane prodoctor test yaptım, ilk 10 dkda çıkmayınca kenara koydum sonra 1 saat sonra baktıgımda test bu şekildeydi, bu testin hassasiyeti nedir acaba? 2 saat sonra da daha koyu oldu.. ne düşünüyorsunuz?
Hayırlısı canm ama tekrar devam gez tozBuda benim testim kızlar benim ağrılarımda başladı erken bile gelebilir reglimagination forever O _okyanus sevayd
Hayırlı olsn canm sağlıkla kolaylikla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar günaydın. Toplu test günüydü bugünSabahı zor ettim ve dün aldığım iki testi bu sabah kullandım.
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsın ınsallahCanım çok çok teşekkür ederimAmin inşallah
Allahım isteyen herkese nasip etsin, herkesle birlikte bana da nasip etsin inşallahBu grubu komple ekim annelerinde görelim inşallah