- 8 Ağustos 2023
- 5.558
- 5.924
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.761
Kist varsa bile bende kanama bitince başliyim pazartesi doktora gideyim biEvet bitince başla bazen kanama durmayabiliyor adetlyken içilince ben de kist vardı soğan kürüyle attım
Git git 2 tane kist vardı bir sonraki adetimde atıldı benim baya etkili oluyorKist varsa bile bende kanama bitince başliyim pazartesi doktora gideyim bi
Çok teşekkür ederim. İçimi ferahlattınızGit git 2 tane kist vardı bir sonraki adetimde atıldı benim baya etkili oluyor
Bende çok merak ettim valla
Test yapicam de ama paylasma hemenAynı coşkuyu perşembe ben test yaparken de istiyorum
Öyle olunca heyecan oluyor demiTest yapicam de ama paylasma hemen
Aynen şimdi yapıyorum de ve ortadan kaybol sen ozaman gör coşkuyuTest yapicam de ama paylasma hemen
9. Gün çok erkenmiş kız burda heyecan yaptırıyosun bizeYettım bebıslerımsabahkı daha bellıydı yok sanırım bugun 9. Gun.hayırlısı olsun sekerlerım test oturunca degısıklık olursa yazarım
Yaa bebısm alemsınız9. Gün çok erkenmiş kız burda heyecan yaptırıyosun bize
Daha erken tatlım iki gün sonra tekrar yap canmYettım bebıslerımsabahkı daha bellıydı yok sanırım bugun 9. Gun.hayırlısı olsun sekerlerım test oturunca degısıklık olursa yazarım
Kuzu o kişiden kişiye değişir onun standartı yok. Rahime yerleşmesi başkasının erken seninki geç olabilir. Rahme yerleşmeden de beta salgılanmaz. Regl gelene kadar hep bir umut vardırYaa bebısm alemsınız10. Gunde cıkmazsa bıda cook zor gördüğüm örnekler hep böyleydi.yarın yıne son kez yapıcam.cıkmazsa yok demektır zaten
Yettım bebıslerımsabahkı daha bellıydı yok sanırım bugun 9. Gun.hayırlısı olsun sekerlerım test oturunca degısıklık olursa yazarım
tebrik ediyorum kendine güvenen güçlü bir anne olacaksınBenım ekonomık özgürlüğüm ondan daha yuksek kuzucumo babasıyla calısıyor ben kendım üst sevıye bı fınans danısmanıyım.tamamen kendı rızamla duruyorum yanı yok canım nıye yanlıs anlayım burda zaten dertlesıyoruz,ne guzel benı dusunup soyluyorsun sende kendıne cekıduzen vermezsede eve çalısan almak zorunda kalır o zaman ya herru ya merruyum sadece bebiş istiyorum artık gelsinde hayatımın o evresine gecıs yapayım artık