- 8 Eylül 2021
- 992
- 238
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.741
Yok yok alılama yaptırdık verdi ben haksız çıktım o konuda birşeyi çıkmadı şükür ama yinede dikkat etmesi lazım daha da güçlendirmesi lazım yani. Sana bir şey diyim mi 10 yıl düzelmeyen nasıl düzelecek kuzum yaaa çocukla inan daha zor oluyorYaş 33 kuzum.Premsesi 10 yılda düzeltemedim beno yüzden kendi halimde takılıyorum kuzucum sperm testı mutlaka versın ama,şöyle diyebilirsin çocuk istiyormusun istemiyormusun?İstemiyosan okeeey bende istemiyorum ve sonra bir ay asla cocuk lafı etme yanasma bak sonra nasıl tutusuyor.premseslerın jeton köşeli ya ondan geç geliyor hahaha
Olsun canım dediğim gibi değerlendirdiyseniz belki de gebelikten yükselmiştir sen testini yaptırEvet maalesef birkaç yazı okudum bununla ilgili progesteron yüksek çıkmasına rağmen gebelik olmayabiliyormuş üzdü bu beni açıkçası
Bekle bakalım daha doğru sonuç verirAnladım kuzumm o zaman ben bi bakayım pazarı bekliyim mi sence ?
Kuzumm özel hastane yok yaşadığım şehirde acilde de yapmıyorlar pek pazartesiye kalır benim iş zaten pazar yumurtlamaya göre regl günüm olmadı gebelik testi yaparım o gün.. dış gebelik geçirdiğim için riskliyim biraz pozitif gördüğüm an kan baktırmam lazım zaten bakalım hayırlısı olsun ne diyelim
Bir kaç gün bekle bakalım kuzu öyle yap en iyisiÇok aşırı bi siliklik var ama kuruma çizgisi
Eczacı şookKızlar eczanede ne bulduysam aldım.Bir tek predictor erken gebelik almadım
Allahım lütfen lütfen lütfen güzel sonuçlar almak nasip olsun
Eczacıyı bilmiyorum da alışveriş yapmaya gelen adam kesin şokEczacı şook
Duzelmez tabı kuzum biyerden sonra öyle kabullenıyorsun.Artıları eksısınden cokmu meselesı.sonucta bu kızıllıgı ve strese asla gelememesı sorumluluk alamaması dısında ıyı evıne baglı benı sevıyo yalancılık fln huyları yok şeffaf bir ilişki,o yüzden tolere edıyorum.bide biz küçük yaşta severek evlendık bırlıkte buyuduk iyi kötü yuvarlanıp gıdıyoruz işteYok yok alılama yaptırdık verdi ben haksız çıktım o konuda birşeyi çıkmadı şükür ama yinede dikkat etmesi lazım daha da güçlendirmesi lazım yani. Sana bir şey diyim mi 10 yıl düzelmeyen nasıl düzelecek kuzum yaaa çocukla inan daha zor oluyor
Evet değerlendirdim.Testte çıkmadı ama yumurtlamadan sonra 8. Günüm umarım hcg henüz kana grçmemiştir pazartesi tekarsr gideceğim doktorumaOlsun canım dediğim gibi değerlendirdiyseniz belki de gebelikten yükselmiştir sen testini yaptır
Ay gene bir etiketBen iki saat sonra test yapcamsaat 6 dan berı sıvı almıyorum,bakalım bı fark cıkacakmı sabahkınden evde tekım bu aksam o yuzden rahatca bı test yapim kızılcık serbetı baslamadan yapmam lazım hahahah beyons B balpetegi06 O _okyanus
Sorumsuzluk huyu değişecek mi orası muamma ama illaki kendine çeki düzen vermek zorunda kalacak ki bu zorunlulukta tamamen kendine kalmış. kesinlikle sana akıl vs vermiyorum sakın beni yanlış anlama canım. Evet anne olmak için daha fazla bekleme sonuçta ayrılmayacaksan illaki bir çocuğunuzda olsun. Hele kendine ait bi ekonomik özgürlüğün varsa zaten korkma. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsunDuzelmez tabı kuzum biyerden sonra öyle kabullenıyorsun.Artıları eksısınden cokmu meselesı.sonucta bu kızıllıgı ve strese asla gelememesı sorumluluk alamaması dısında ıyı evıne baglı benı sevıyo yalancılık fln huyları yok şeffaf bir ilişki,o yüzden tolere edıyorum.bide biz küçük yaşta severek evlendık bırlıkte buyuduk iyi kötü yuvarlanıp gıdıyoruz işteçocuk şu yuzden olsun istiyorum ben ayrılsam bida kımseyle evlenmem.o yuzden bitane evladım olsun onu guzel bı sekılde yetıstırmek ıstıyorum.ailemız büyüsün istiyorum o zaman belki bu sorumsuzluk huylarıda düzelir sonucta bı cocugu olmasını cok ıstıyor.hakkımızda hayırlısı ınsallah tum ısteyen kızlar guzel haberler alırız canlarım
Daha erken kuzum 5 gün daha geçsin anca çıkarEvet değerlendirdim.Testte çıkmadı ama yumurtlamadan sonra 8. Günüm umarım hcg henüz kana grçmemiştir pazartesi tekarsr gideceğim doktoruma
Ayy inşallah inşallah rabbim bu güzel haberi almayı hepimize nasip ederDaha erken kuzum 5 gün daha geçsin anca çıkar
Benım ekonomık özgürlüğüm ondan daha yuksek kuzucumSorumsuzluk huyu değişecek mi orası muamma ama illaki kendine çeki düzen vermek zorunda kalacak ki bu zorunlulukta tamamen kendine kalmış. kesinlikle sana akıl vs vermiyorum sakın beni yanlış anlama canım. Evet anne olmak için daha fazla bekleme sonuçta ayrılmayacaksan illaki bir çocuğunuzda olsun. Hele kendine ait bi ekonomik özgürlüğün varsa zaten korkma. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Aşkım bıraz yogunlassın dıye beklıyorum
Tamam canım bekliyomAşkım bıraz yogunlassın dıye beklıyorumyenı bolum baslamadan yapcam
2 gün sonra aynıyerde tekrar ver iki katına artarsa sorun yok demektirReglim 2 gün gecikti beta ya baktırdım 17.3 nasıl sizce
Evet bitince başla bazen kanama durmayabiliyor adetlyken içilince ben de kist vardı soğan kürüyle attımSaraçoğlu izliyorum da regl dönemi yapmayın demiş bitince başlayin demiş