Kordondan önce bebeği besleyen şeymiş bazen bebek değil o görülüyormuş sadece ordan bebek olduğunu anlıyorlarmışYolk ne demek acababilmiyorum böyle şeyleri
Anladım canım teşekürlerKordondan önce bebeği besleyen şeymiş bazen bebek değil o görülüyormuş sadece ordan bebek olduğunu anlıyorlarmış
Nasıl yani? Neresi o 8 haftadan önce test yapmayan? Test yapılmadan 8 haftalık olduğu nasıl anlaşılıyor?Kızlar burda 8 haftalık olmadan kan testi yapmıyolar bende betayı k hiç bilmiyorum içim içimi yiyiyo ben napmalıyım korkuyorum
Son adet tarihine göre hesaplanıyor..Nasıl yani? Neresi o 8 haftadan önce test yapmayan? Test yapılmadan 8 haftalık olduğu nasıl anlaşılıyor?
Canını sıkma çok daha iyi kalbini de duymuş olacaksın daha güzelKızlar burda 8 haftalık olmadan kan testi yapmıyolar bende betayı k hiç bilmiyorum içim içimi yiyiyo ben napmalıyım korkuyorum
Kese, bebek kalp atışı hep 8. Haftadan sonra mı bakılıyor?Son adet tarihine göre hesaplanıyor..
Yurtdışında öyle maalesef
Ama böyle çok kötü değilmi beta iyiyemi gidiyo kötüyseniz hiç bilmiyorum bugün ağladım korkudan test yapsam nasıl olur kafayı yıcemCanını sıkma çok daha iyi kalbini de duymuş olacaksın daha güzel
Yaa ben de indirimde gördüm otomatik alıyordum sonra dedim ihtiyaç olmayacak sakince koy geri yerine
Bayağı iyi artmış, çoklu gebelik mı?Eki Görüntüle 3261896 kızlar ilk 12 haziranda öğrendim 616 idi dün yani 14 haziranda tekrar kan verdim 2024 çıktı sizce nasıl değerler
Test yapın bence içinizi rahatlatmak için çizginin koyulasmasini takip edin, sağlık ocağına gitmiyorum ben de haftaya pazartesi gidecegim nasipse şimdi gitsem biliyorum hcg artmış mi iki katı olmus mu diye sürekli içim içimi yiyecek delik deşik olacağım o yüzden ilk çocuğuma hamileyken sürekli kan vermekten dolayı kollarım mosmorduAma böyle çok kötü değilmi beta iyiyemi gidiyo kötüyseniz hiç bilmiyorum bugün ağladım korkudan test yapsam nasıl olur kafayı yıcem
Öyle yapayım canım ilk sabah idrarıylamı yapmalıyım her seferindeTest yapın bence içinizi rahatlatmak için çizginin koyulasmasini takip edin, sağlık ocağına gitmiyorum ben de haftaya pazartesi gidecegim nasipse şimdi gitsem biliyorum hcg artmış mi iki katı olmus mu diye sürekli içim içimi yiyecek delik deşik olacağım o yüzden ilk çocuğuma hamileyken sürekli kan vermekten dolayı kollarım mosmordu
Merak ediyorsunuz biliyorum ama gitmemek daha iyi emin olun.Test yapın bence içinizi rahatlatmak için çizginin koyulasmasini takip edin, sağlık ocağına gitmiyorum ben de haftaya pazartesi gidecegim nasipse şimdi gitsem biliyorum hcg artmış mi iki katı olmus mu diye sürekli içim içimi yiyecek delik deşik olacağım o yüzden ilk çocuğuma hamileyken sürekli kan vermekten dolayı kollarım mosmordu
Bence ilk idrar gün içinde yapılan vs çok fark etmiyor ayni sonucu gösteriyorÖyle yapayım canım ilk sabah idrarıylamı yapmalıyım her seferinde
Hiç bir fikrim yok 20 sinde çağırdı doktorBayağı iyi artmış, çoklu gebelik mı?
Beta değeriyle çogul gebelik anlasılmazBayağı iyi artmış, çoklu gebelik mı?
maşallah çok güzel artmış en az 2 kat artması lazımken sizinki güzel artmışEki Görüntüle 3261896 kızlar ilk 12 haziranda öğrendim 616 idi dün yani 14 haziranda tekrar kan verdim 2024 çıktı sizce nasıl değerler
Çok teşekkür ederim hepimiz için sağlıklı bir gebelik olur inşallahBeta değeriyle çogul gebelik anlasılmaz
maşallah çok güzel artmış en az 2 kat artması lazımken sizinki güzel artmış