YiyorKızlar bebişlerinize oyun hamuru aldınız mı? Oynayabiliyorlar mı?
Ben kinetik kum aldım 2 paket onunla birlikte 1 paket hediye gelmis ama acmadim. Kizim herseyi agzina almak istiyo birlikte oturup biraz kinetik kumla oynadik ama ellemekden pek hoslanmadi. Biraz zaman veriyorumKızlar bebişlerinize oyun hamuru aldınız mı? Oynayabiliyorlar mı?
Evet erkenmiş yemeye çalıştıOnun için erken değil mi, her şeyi ağızlarına aldıkları için bana göre 4 5 yaştan önce oyun hamuru, kinetik kum gibi şeyler tehlikeli geliyor ki ben zaten hiç senin sevmiyorum ikisini de, hem kokuyorlar hem çok dağılıyorlar... En güzeli kreşte oynamaları
Evet ya boya kalemlerini de hep ağzına götürdü, kağıt verdim çizsin diye kağıdı yedi yada yırttıBen almadım daha . Yer zaten alsam da. Amacını anlamaz gibi daha . Boya kalemi verdim bikaç kere oyalayamayınca . Onları da ağzına götürüyor hep
Evet ağzına koydu ve kaldırdık
Kinetik kum denemedim ama deniz kenarına götürdük başta kumu ağzına koydu sonra oynamayı çok sevdi pek ağzına koymadıBen kinetik kum aldım 2 paket onunla birlikte 1 paket hediye gelmis ama acmadim. Kizim herseyi agzina almak istiyo birlikte oturup biraz kinetik kumla oynadik ama ellemekden pek hoslanmadi. Biraz zaman veriyorum
Tetagil. Günde 2 kez veriyorum ben de şu an 3.azı dişi çıkıyor. Perişan oldu o da biz deKızlar bebeğim çok huzursuz gun içinde birsey yemedi sadeve biraz önce makarna yedi surekli emmek istiyor uyuyamiyor. Gece neredeyse 20 defa uyandi uyumak istiyor ama uyuyamiyor azi disi çıkıyor o yuzden sanirim. O da harap oldu bende. Agri kesici verdim. Başka napabilirim bilmiyorum.. önerisi olan var mı?
İşe yarıyor mu ? Fayda gördünüz müTetagil. Günde 2 kez veriyorum ben de şu an 3.azı dişi çıkıyor. Perişan oldu o da biz de
Bence azaltıyor ağrıyı. Tabii ki yüzde yüz çözüm oluyor diyemem ama hafifletiyor diş sıkıntısını.İşe yarıyor mu ? Fayda gördünüz mü
Ben yazı tahtası aldım kalemi tutuypr çizmeye çalışıyor kısa sürede olsa yapmaya çalışmask güzel bişey ama ortaklıkta bırakmıyorum kalemi zarar verebilir ara sıra çıkarıyorum uzun süre görmeyince mutlu oluyor birdeEvet ya boya kalemlerini de hep ağzına götürdü, kağıt verdim çizsin diye kağıdı yedi yada yırttı
Bizde de ciddi derecede ağlama krizleri var ve sürekli ağlıyor hava da yağmurlu dışarı çıkamıyorum evde sıkılmlş olabilir birazda burnu akıyor diş çıkarıyor vs hepsi bir araya geldi belki oda öyledir zor bir süreç cidden yaKızlar bebeğim çok huzursuz gun içinde birsey yemedi sadeve biraz önce makarna yedi surekli emmek istiyor uyuyamiyor. Gece neredeyse 20 defa uyandi uyumak istiyor ama uyuyamiyor azi disi çıkıyor o yuzden sanirim. O da harap oldu bende. Agri kesici verdim. Başka napabilirim bilmiyorum.. önerisi olan var mı?
Sözde uykusunu aldığı için sabaha karşı uyanma sıklığı artar diyorlar ama uykusunu alması için ondan önce doğru dürüst uyuması gerekirAynen ya sabaha kadar neden öyle olıyor acaba benimki doğduğundan beri böyle sabaha karşı uyanma sıklığı daha çok artıyor
Dışarıya çıkardım çocuklarla oynadı o sırada iyi ama eve gelince 24 saat kucağımda kalıp emmek istiyor.. surekli anne memmi diye agliyorBizde de ciddi derecede ağlama krizleri var ve sürekli ağlıyor hava da yağmurlu dışarı çıkamıyorum evde sıkılmlş olabilir birazda burnu akıyor diş çıkarıyor vs hepsi bir araya geldi belki oda öyledir zor bir süreç cidden ya
Ya bende almıştım onu kalemi ile eşofmanını boyadı leke de çıkmadı sinir oldum kaldırdım daha bi kere giymişti güzelim eşofman gittiBen yazı tahtası aldım kalemi tutuypr çizmeye çalışıyor kısa sürede olsa yapmaya çalışmask güzel bişey ama ortaklıkta bırakmıyorum kalemi zarar verebilir ara sıra çıkarıyorum uzun süre görmeyince mutlu oluyor birde
Yok kız ondan değil hani eski tarz var ya mıknatıslıYa bende almıştım onu kalemi ile eşofmanını boyadı leke de çıkmadı sinir oldum kaldırdım daha bi kere giymişti güzelim eşofman gitti
Ne zaman bırakıyorlar acaba ağza götürme işiniYok kız ondan değil hani eski tarz var ya mıknatıslıben kalemleri kaldırdım her şeyi ağzına götürüyor hala
Boşver bu devirde en iyisi çingene olmakKizlar ya kız halaya oğlan dayiya çeker olayı ne kadar da doğruymuş.. anası gibi naif olmak varken benim kız halaları gibi çingene olmayı tercih ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?