2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Biz hep desteksiz uyuttuk diyebilirim. Gece hiç bölünmeden en fazla 1 kere uyanır gibi olarak sabaha kadar uyuyordu. Benim bebeğimi de eşim uyutuyor. Ama son 1 haftadır inanılmaz bir uyku gerilemesi yaşıyoruz. 8:30 da uyuyor. 1:30 ta uyandı ve hala uyumuyor. Uykusunu almış gibi davranıyor. Ağlıyor. Konuşmaya çalışıyor. Hiç alışık olmadığımız haller geldi çocuğa. Emziği de bıraktırdık ondan mı acaba diyorum. Ya da 1 yaşa geliyoruz o nedenle büyüme atağı gibi bir şey mi anlayamadım.

Kızlar İyi akşamlar. Sizin bebisler benimkinden büyük merak ediyorum bir şey söylediğinizde onu buluyor mu? Mesela kitap nerede dediğimde burnun kulağın nerde vs kafama taktım benimkinde yok
Benimki de yapmıyor. Hatta hiç konuşmamışım gibi dikkat bile etmiyor. Ben de bir ara kafayı takmıştım. Burada ya da başka bir yerde bebeğim şu yapıyor şu kelimeyi söyledi dediköe benim bebeğim niye yapmıyor diye kaygılanıyordum. Otizmden şüpheleniyordum. Ama zamanı gelince hepsini yaptı. Şu an köpekler nerde diyorum. Cama bakıp hav hav diyor. Çünkü ilgi alanı. Ama bir nesne söyleyip nerde desem hiç oralı olmaz. Zamanını bekliyorum.

Valla kaygı hamilelikte başladı hep de öyle gidecek gibi. Annenlik çok güzel ama o his insanı yiyor durduk yere benim aslında kafayı takma sebebim geri kalmak istememem. Göstermeye mi geç kaldım ne yapmam gerek diye bi sormak istedim siz neler yaptınız diye. Bazen oluyor bir günde güncelleme geliyor sanki bazen de destek gerekiyor gibi

Ay bu dönemleri daha keyifli olmaya başladı benimki de bizim bi tane priz onun boyunda dokunmaya calisti ben hayır derken kafamı salladım o günden sonra hayır desem prize bakıp kafasını saga sola sallıyor gitmekten vazgeçmiyor prizi kapattık tabi hiç açık olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…