2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Nasıl kestin canım biraz anlatır mısın?
Biraz gec cevaplıyorum kusura bakma
Her uyanisinda ağzına meme dayıyordum ama bir anda bunu değiştirmeye karar verdim her uyanisinda destekle geri uyuttum ekstrem birşey yapmadim yani bazen hemen uykuya daldı vazen uzun sürdü ama eşim olmasa zor olurdu çünkü onunla sırayla baktık. İlk etapda 3 4 saat aralık bıraktım şimdi ise 8 9 saat emmeden duruyor ama yinede sık uyanıyor. (Tabii diğerine göre daha az) bazen 3 3.5 saat kesintisiz uyuyabildiğim oluyor bazende 15dk 20dkda bir uyanma döngüsüne giriyor çok gazlı bi bebek maalesef o uykusunu çok etkiliyor.
Arada 1 veya 2 kere su verdiğim oluyor ama doyurmak için değil aslında ağzı açık uyuyor kuruduğu için veriyorum o da etkiliyodur emme işini.
Bebeginize hamsi verdiniz mi? Nasil yapsam bugulama mi kizarmis olur mu ?
Ben verdim 9.5aylık falandı.
Benimki geçen hafta 3 4 adımla başladı 3.gün 5 6 adım oldu şimdi bildiğin 10 15adım atıyor dusuyor. Ama surekli pesinde değilim zaten düşe kalka büyüyecekler çok tehlikeli şeyler yok evimde fazla eşya sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…