- 4 Ağustos 2022
- 5.227
- 2.566
- 103
Oyuncakla diyor galiba. Valla dün yürüteç aldım içinde 15 dk tutuyorum sonra oyuncakla uğraşıyor kucağımda gezdiriyorum. BakimNasıl yorucazbunları benimki sadece kucağımda duruyor oturmaya oturamıyor yürüyemiyor oyunvakla oynamıyor zor valla
Oh mis. Bu tarifleri kitaptan mı yapıyorsun canım ben kitaba bazen bakamıyorum kendim uyduruyorum tarifKızlar bugün fasülyeli çorba yaptım.fasulye , minik soğan, tatlı patates ve havucu buharda haşladım daha sonra , yulaf unuyla zeytinyağında az karıştırdım sonra ilikli kemik suyu ekleyip sebzeleri de ekledim blendırdan geçirdim.Yogurtla birlikte afiyetle yedik
Hahahahaha evet normal karıştırmanM merakediyorum1 M meraklibirkisi kızlar alakasız olacak ama ben sizi karıştırıyorumkimle ne konuştum kim kimdir hepsi birbirine giriyor
Ay aynen sanki işe yarayacakmış gibi gittik 3 kitabı da aldık tam olarak aynısı değil ama tarif söyle renk de turuncumsu olduOh mis. Bu tarifleri kitaptan mı yapıyorsun canım ben kitaba bazen bakamıyorum kendim uyduruyorum tarifya bide 3lü aldım kitabı tek bi tanesini alsaymışım da olurmuş
Ben tek tek kabuklarını soydum elimle ondan sonra ezdimKızlar bugün bezelye deneyeceğim. Bezelyeyi buharda pişirip ezecem ama kabuğu noluyor ayrılıyor mu ilk defa denicem
Ben yürüteç almadım ya istemiyordum ama slıcam galibaOyuncakla diyor galiba. Valla dün yürüteç aldım içinde 15 dk tutuyorum sonra oyuncakla uğraşıyor kucağımda gezdiriyorum. Bakimyorulup uyuyacak mı
Hahaha bazen bende karıştırıyorum ben mi yazdım oluyorM merakediyorum1 M meraklibirkisi kızlar alakasız olacak ama ben sizi karıştırıyorumkimle ne konuştum kim kimdir hepsi birbirine giriyor
Ay tam buna bakıyordum çok iyiAy aynen sanki işe yarayacakmış gibi gittik 3 kitabı da aldık tam olarak aynısı değil ama tarif söyle renk de turuncumsu oldu
Sevdi valla deneyin kızlarAy tam buna bakıyordum çok iyibol vitaminli leziz olur
Valla ben yapmam dediğim herşeyi yapıyorumBen yürüteç almadım ya istemiyordum ama slıcam galiba
Bu daha kötüHahaha bazen bende karıştırıyorum ben mi yazdım oluyor
Bende bugün havuç patates prinçle çorba yaptım baya yedi normalde az yediriyordumSevdi valla deneyin kızlar
Çorbamsı yapmasak olur mu acaba bu tarifi ? Bende pirinç deneyim dedim ama pütürlü ezip versem miBende bugün havuç patates prinçle çorba yaptım baya yedi normalde az yediriyordum
Ek kabak yapmıştım ben dün sizin yaptığınıza.Baska neler yapabiliriz bakalım ne tarifler çıkacakBende bugün havuç patates prinçle çorba yaptım baya yedi normalde az yediriyordum
Canım bu yaptığın tarifteki yiyecekleri önce tek başına denedin mi.Sevdi valla deneyin kızlar
Yaptıkça yazalım da sonraki gün onları denerize
Ek kabak yapmıştım ben dün sizin yaptığınıza.Baska neler yapabiliriz bakalım ne tarifler çıkacak
Su da koydum içine ben kaynattım sonra blender dan geçidm kaşık mamasındanbiraz sulu oldu tam çorba gibi sulu değildiÇorbamsı yapmasak olur mu acaba bu tarifi ? Bende pirinç deneyim dedim ama pütürlü ezip versem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?