Benimki sevmedi suyu ya 10 ml bile içtiğinden şüpheliyim. Bardakta vereyim dedim onda da genzine kaçırdı boguluyordu resmenYazık ya susuz mu bırakıyoruz çocukları yoksa ben sırf düzgün emmiyor sonra diye vermek pek istemiyorum. Yemekten sonra ve emdikten sonra vereyim bakalım içerse
Aslında ek gıdadan sonra başlamak lazım unutmamamız lazım daha doğrusu. Ben dün farkettim aşırı istekli içtiYazık ya susuz mu bırakıyoruz çocukları yoksa ben sırf düzgün emmiyor sonra diye vermek pek istemiyorum. Yemekten sonra ve emdikten sonra vereyim bakalım içerse
Denedim hatta annem agzına koymuştu ilk çok şükür bir sıkıntı olmadı... Bu yaz sıcagında içi ferahladı kızınKavun denedin mi ben alerjik 8. Ayda veriliyor diye biliyorum ondan kavun vermedim ama karpuz denedim o meyve süzgecinde
Bu ebebek sularının delikli başlığı var benimki onunla içtiBenimki sevmedi suyu ya 10 ml bile içtiğinden şüpheliyim. Bardakta vereyim dedim onda da genzine kaçırdı boguluyordu resmen
Verelim artık 100 ml olmasada biraz içsinAslında ek gıdadan sonra başlamak lazım unutmamamız lazım daha doğrusu. Ben dün farkettim aşırı istekli içti
Ben oğluma avokado yumurta yulaf yoğurt karışımı yedirmekle meşguldümKızlar herkes nerde kimsenin sesi çıkmıyor
Bizde 3 gündür bi huzursuzluk hakim böyle yalandan ağlıyor sürekli dolaştırıyoruz gezdiriyoruz. Yere poposu değsin başlıyor mızmızlanmayaBen oğluma avokado yumurta yulaf yoğurt karışımı yedirmekle meşguldümah diyorum bunu yedikten sonra tok karna ne uyur ama tık 30. dk saat gibi
Ama cidden grupta bir sessizlik varKızlar herkes nerde kimsenin sesi çıkmıyor
Dişlerle ilgili olabilir belkiBizde 3 gündür bi huzursuzluk hakim böyle yalandan ağlıyor sürekli dolaştırıyoruz gezdiriyoruz. Yere poposu değsin başlıyor mızmızlanmaya
Haftasonu kocalarıyla uğraşıyor olabilirlerAma cidden grupta bir sessizlik varnerdesinizzzz
Sizin diş çıktı mıDişlerle ilgili olabilir belki
Bende 8 de verdim 2 saat bak uyuyayım dedimHaftasonu kocalarıyla uğraşıyor olabilirler
Yok bizde henüzSizin diş çıktı mı
Sorsan hep bakıyorumBende 8 de verdim 2 saat bak uyuyayım dedim10 dk sonra getirdi wc'ye girecem dedi neyse aldı geri getirdi sigara içecem dedi sonra durmuyor bi emzir dedi yani bakmış oldu bende dinlendim
6. Ay aşıları olduk bir etkisi olmadı önceki aşılarda da olmamıştı.Kızlar hangi ay aşısı daha çok ateş halsizlik yapıyor acaba biliyor musunuz
Şifa olsun severek iyiyor mu ? Nasıl yaptınızBen oğluma avokado yumurta yulaf yoğurt karışımı yedirmekle meşguldümah diyorum bunu yedikten sonra tok karna ne uyur ama tık 30. dk saat gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?