2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kuzı ya benımkı de yapıyor onu bana çok dıkkaylı bakıyor bende oğlum deyince heyecenlanıyor tepiniyor

Kaymasın canım elinden dikkat et tek başına yaptırıyorsan, ben iki kere yaşadım korktum valla

Ben yarin basliyorum. 1. 2
Ve 3. gun kabak 4. 5. ve 6.gün kabak ve havuc ayni sistemle 7.8 ve9. Gün kabak havuc semiz diye devam edecegm. 10. 11. 12. Gunde bu sebzelere bulgur da ekleyip bi nevi corba yapacagm. 13. Gün sebze ögununun yanina aksamüstü meyve ögunu ekleyecegim. Sonrasinda 3. Ogun olarak sabahtan yogurt verecegim. Doktorun yönlendirmesi bu sekilde benim de aklma yatti. Cok da kasmam ara ara sebzeleri degirsiririm. Eskiden dikkat edilmiyormus ama acikcasi eskiden pek cok seye dikkat edilmiyordu sansa büyütmüşler iste

Bugün doktor kontrolüne gittik. Boy 69 kilo 7.700 olmuş. 50 günde 750 Gr almış doğum kilosuna bakınca iyi ama son aylarda zaten yemede ciddi sorun yaşıyorduk 90 ml zorla 120 ml günlük 700 ml bile icmiyordu. Neyse süt sağma olayı beni çok yıprattı artık bestlak damla hariç dur kurusu bulgur olayını abartmicam mental sagligim gidiyor. Doktor bile bu kadar rahatsa. 6 ay alsa yeter dedi. 2 gecedir çok uykusuzum ev çok sıcak bebek bile derin uykuya gecemiyor hep ağlıyor. Pamukçuk var o ayrı salyalar akıyor o ayrı. Birde ben ise baslicam o ayrı. Uyumak istiyorum kesintisiz 3 saat uyumak. Katı gıda da klasik alerjik olanlar hariç yürü dedi burda. Mama sandalyesi alicam arkası eğimli olan boy ayarlı oglumdada onu kullandim çokemnumdum saglikliydi. Neyse çorba yedir diyor ben çok abartiyorum artık rahat olucam yoksa eşimin rahatlıgi benim kasılmaların papaz olucaz

Yumurta nasıl verdin

Kızlar emzirirken bu ürünleri kullanabilir miyiz acaba çok bi bilgiye ulaşamadım internette

Bendee yaa bana bakışına eriyorumm saff sevgi hayranlık herşey var balll evlatt baalll

Seni okadar iyi anlıyorumki çalışan anne çok zor zaten annelik zor kafada bi sürü şey dönüyo benimde işim başlıcak ne vardı yassalar anneyi evladı en az üç sene beraber geçirtseydi diyorum diğer ülkelerdeki gibi ahh ahh evlatlarımızın geleceği için geçim kaygısı işte ezan vaktii allahım duy sesimi , tüm annelere kimseye muhtaç olmayacak para olsa yeter yoksa hiçbi anne bebeğini bırakmazdı mecbur olmasam bende aslaa aslaa süt kokulumu bırakmazdım

Ya şu alerji olayını nasıl anlıcaz benim oğlumun normalde de kolları kızarık sıcaktan hep benek benek oldu yemekten öncede vardı yani nasıl ayırt ederim

Benimkinde de var o mesela birine ses kaydı atıcam konuşuyorum ya bakıyorum öylece şaşkın şaşkın beni izliyor ya sa gözüm dalıyor bir yere bakıyorum öylece bana bakıyor kalbim eriyor böyle ısıra ısıra sevmek istiyorum

Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…