- 23 Aralık 2021
- 1.058
- 1.294
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok çok uzun zamandır birkaç ay gib çıkarmıyorum kendi kendine bazen çıkıyor bazen çıkmıyorsa da farketmiyorum.Gazını (pırt olarak) rahat çıkaran bir bebekti hep ama gazlıydı daMamadan sonra her seferinde gaz çıkarması için uğraşıyor musunuz artık yoksa direkt yatırıyor musunuz? Birkaç gecedir 15 dk falan uğraşıyorum gaz maz çıkarmıyor da. Bundan sonra çıkarmamıza gerek yok mu diye düşünmeye başladım
4 yıl sonra ne düşünücez çok merak ediyorum ama kesin bebek özlemi olacak ben şimdiden oğlumun o minik hallerini özlüyorum yoksa insanlar nasıl çocuk yapsın dimiBende bi kardeşi olsun istiyorum ama sadece oğlum için istiyorum benim bedenim buna hazır değil ben yaparsam da 3 4 yıl sonra ancak.
Benim bebeğim aşırı gazlıydı ilk 3 ay o kadar gaz çıkardım ki sonra birden bire bıraktım artık gına gelmişti kendi kendine çıkarıyorMamadan sonra her seferinde gaz çıkarması için uğraşıyor musunuz artık yoksa direkt yatırıyor musunuz? Birkaç gecedir 15 dk falan uğraşıyorum gaz maz çıkarmıyor da. Bundan sonra çıkarmamıza gerek yok mu diye düşünmeye başladım
Yorgınluğuma inanıyor benimki ama kendini benimle kıyaslar sen yoruldun ama ben daha çok yoruldum gibi aşırı sinir bozucuOnlara göre biz hiç yorulmuyoruz 2 gün uykusuz kaldı nazından geçilmedi. Valla seninkini bilmem de benim ki asla yorgunluğuma inanmıyor naptım ki oluyor
Ya demesene öyle şeyler korkuyorum 5 te çok ya ben kocamla uyumaya zor alışmıştım zaten gerçi oğlumla uyumayı seviyorum şuan ama 5 sene beraber yatmak da baya yorarBence yanına alıştırma benim kuzenimin çocuğu 5 yaşına kadar anne babasının arasında uyudu asla yatağına gitmeyi kabul etmedi
Aynı vallaEn fazla üçsaat en iyi ihtimalle ama genelde 2 saatte bir uya ıyor
Bende kurtlu diyorum vallaKurtlu diyorum yapıyor ya yapmazmıı
Ben gece çıkarmıyorum ama gündüz hala yapıyorum. Çünkü gece uyanıyor gaz çıkarmaya çalışırsamMamadan sonra her seferinde gaz çıkarması için uğraşıyor musunuz artık yoksa direkt yatırıyor musunuz? Birkaç gecedir 15 dk falan uğraşıyorum gaz maz çıkarmıyor da. Bundan sonra çıkarmamıza gerek yok mu diye düşünmeye başladım
4 yıl sonra ne düşünücez çok merak ediyorum ama kesin bebek özlemi olacak ben şimdiden oğlumun o minik hallerini özlüyorum yoksa insanlar nasıl çocuk yapsın dimi
Gene inanıyorsa o da bişey sen mi ben mi diyor sürekli ve inanmıyor ne yaptın ki diyor hepYorgınluğuma inanıyor benimki ama kendini benimle kıyaslar sen yoruldun ama ben daha çok yoruldum gibi aşırı sinir bozucu
Hahahahha bi süre sonra kopamazsa görrüm seniYa demesene öyle şeyler korkuyorum 5 te çok ya ben kocamla uyumaya zor alışmıştım zaten gerçi oğlumla uyumayı seviyorum şuan ama 5 sene beraber yatmak da baya yorar
Aaa rahatsız etmiyor demek ki ne güzel. Dün ne yaptıysam çıkaramadım gazını ağlamadı da telaşlandım gaz çıkmayıncaBen çok çok uzun zamandır birkaç ay gib çıkarmıyorum kendi kendine bazen çıkıyor bazen çıkmıyorsa da farketmiyorum.Gazını (pırt olarak) rahat çıkaran bir bebekti hep ama gazlıydı da
üst gazi kendi kendine çıkarıyor mu nasıl yapıyorBenim bebeğim aşırı gazlıydı ilk 3 ay o kadar gaz çıkardım ki sonra birden bire bıraktım artık gına gelmişti kendi kendine çıkarıyor
Gece çıkarmayınca gaz ağlaması yapıp uyanmıyor muBen gece çıkarmıyorum ama gündüz hala yapıyorum. Çünkü gece uyanıyor gaz çıkarmaya çalışırsam
İnsan bu süreçte söylenenleri unutmuyor maalesef hepsi bizimle kalacakGene inanıyorsa o da bişey sen mi ben mi diyor sürekli ve inanmıyor ne yaptın ki diyor hep
Yani genel olarak zaten 2 saatte bir kalkıyor gazdan olmadığını düşünüyorum ama.Aaa rahatsız etmiyor demek ki ne güzel. Dün ne yaptıysam çıkaramadım gazını ağlamadı da telaşlandım gaz çıkmayınca
üst gazi kendi kendine çıkarıyor mu nasıl yapıyor
Gece çıkarmayınca gaz ağlaması yapıp uyanmıyor mu
Evet öyle aşırı öfkeliyim ve hiç geçmiyo malesef unutamıyorumİnsan bu süreçte söylenenleri unutmuyor maalesef hepsi bizimle kalacak
Damaklarına baktınız mı diş geliyo olabilir miYani genel olarak zaten 2 saatte bir kalkıyor gazdan olmadığını düşünüyorum ama.
Ben kendim arıtıcıdan kaynatıp soğuttum öyle veriyorumKızlar su bebekler için minik hazır sular var ya onlardan ne zaman kullanabiliriz artık
varlığının her anı batıyor mu? Konuşurken bile gıcık oluyor musunuz sürekli tersleyesiniz geliyo mu? Bana oluyo daEvet öyle aşırı öfkeliyim ve hiç geçmiyo malesef unutamıyorum