- Konu Sahibi Buffalosos
- #63.821
Valla bende öyle yapıyorum çünkü uyumuyor uyuyan bebekler için demesi kolay diyorum her bebek farklı ben eşimle çok direndik ilk bebeğimiz asla sallamıcaz dedik uygulamaya çalıştık ama 24 saat içinde 4 saat filan uyuyunca vazgeçtik tıkanırcasına ağlıyordu mosmor oluyodu ağla ağla gelişimi gerilicek uyumzsa yemiyo içmiyo huzursuzlanıyor bizde nasıl uyursa uyusun yeterki diye alışmış oldu artık ilerde nasıl çözeriz onuda ileride düşünürüm yani napayım. Takma kafaya mükemmel anne diye bişi yok yani elbette en iyisini istiyoruz evlatlarımıza ama şimdilik iyisi bu salammajBilemiyorum ama sanki dediğin gibi benimki de acıktığı için kalkıyor. Benim de arkadaşım ilkokul bire giden kızını hala ayağında sallayarak uyutuyordu. Gerçekten o derece bağımlılık oluyor mu çünkü bende ayağımda sallıyorum. Cidden insan yapmam dediği herşeyi yapıyor tüm uyuma yollarını deniyorum. Ya inanır mısın gece 12.30 civarı uyudu 2 kere emzirdim en son 7 de kalktı şuan hala ayakta bir bebek 6.5 saatlik uyku ile durur mu şaşırıyorum.