Ben bu süt konusunda hala mücadele veriyorum ve ilk 2 ay anneler dışında kimse benim bile yüzümü görmedi. İzole olduk. İlk 20 gün emzirme yasaktı. Ona rağmen süt gelsin diye uyku uyumadım. Emzirme izni çıkınca şükür tuttu memeyi hatta öyle çok emerdi ki kusar geri emer gene kusar devam ederdi. Sonra 3 buçuk aylıkken meme reddi başladı. Ne acılar çektim. Hala meme reddi devam ediyo sütüm 30 40 cc anca var ama bir günde kaç kez sagim yapabilirsem topluyorum günde 1 öğün sütü veriyorum. Bu mücadeleyi bilmiyorlar. Gece esim dahil osura osura uyurken ben saatlerce makine başında bekliyorum. Gündüz keza hep koşturma halindeyim. Her fırsatta makineyi koyuyorum göğsüme. Ben istemez miyim kana kana emzirmeyi. Defalarca matsis oldum o acıları hiç yasamadilar bu lafları edenler. Sütüm kaçmasın diye hala uğraşıyorum. Zaten hiç kimseye bebek bakımı ile ilgili bi sey dediklerinde cevap bile vermiyorum. Bakıyorum yüzlerine devam ediyorum kendi konuşmama.S..,.. Et çok bılmısler böyle konusuyırlar süt olsa verecez gslıba yok o emzır mama verme mecbur emecek dmemelerı len çocuk 9 saat inat etti memeyı gördümü cocık cıgkıgı basıyor kesınlıkle tutmuyır memeyı kafayı arkaya atıyır agzını scmıyır benı bırsk sütü olanı de emmedı antıpatık memeye karsı
Tadibuyu trendyoldan söylüyorum ben marketlerde pahalı adet fiyatı aklında olsun, fellasin ürün gamı çok yok daha çok hurmalı bar var o yüzden çok dikkat etmemissindir. Çocuk illaki paketli gıda ile tanışacaksa bunlarla tanışsın, markasını bilmiyorum fileden alıyorum hep meyve pestilleri var tadları mükemmelBuralarda düzgün dümdüz market nerdeyse kalmadi hep 3 harfliler ortada hep klasik markalar var. Bu tadibu ya denk gelirsem alirim.
Züberi alıyorum bende ama fellas markaya ya denk gelmedim yada gözüme ilişmedi daha dikkatli bakarim artıkçok teşekkür ederim
Biraz boya gittiğinde bu çocuk zayıf bas nisastayi naralari atacaklar çevremdekiler2 3 aylıkken felan eşimin anneannesi bana sey dedi nisasta al mama yap ama doğal olsun kalitelisinden al mama verme demisti donuk bi suratla baktım suratına. Namı değer biz böyle büyüttükler. Ne zaman mama yapsam emzirsene tuttursana mama verme zehir.. mama verdiğim için kiloluymus ama eşimin tarafta herkes ama herkes obez. Sülalenin tek dal gibi olanı benim. Bana da ekmek vermediler mi annenler naralari attılar ilk yıllar. Amaaaann laf nerelere geldi
Evet tadı bu Efsane yaBu Ülker resmen zehir resmenne olduğu belli değil hiçbir ürününde
Evet benimde temennim o yönde yıllardır tükettiğim marka Zuber ve fellas. Takipteyim
Bir de şey ekmeğe sürmelik çikolata tavsiyesi vereyim Abdurrahman Tatlıcı (tadıbu) hem içerik temiz hem lezzet mük
Yaaaaayaklansın kilosu dengelenir zaten demesene öyle kuzucuguma
Güncelleme: aventiede almadıBen denedim almadıama bebekten bebeğe değişir bence
Benım tamamen yokBen bu süt konusunda hala mücadele veriyorum ve ilk 2 ay anneler dışında kimse benim bile yüzümü görmedi. İzole olduk. İlk 20 gün emzirme yasaktı. Ona rağmen süt gelsin diye uyku uyumadım. Emzirme izni çıkınca şükür tuttu memeyi hatta öyle çok emerdi ki kusar geri emer gene kusar devam ederdi. Sonra 3 buçuk aylıkken meme reddi başladı. Ne acılar çektim. Hala meme reddi devam ediyo sütüm 30 40 cc anca var ama bir günde kaç kez sagim yapabilirsem topluyorum günde 1 öğün sütü veriyorum. Bu mücadeleyi bilmiyorlar. Gece esim dahil osura osura uyurken ben saatlerce makine başında bekliyorum. Gündüz keza hep koşturma halindeyim. Her fırsatta makineyi koyuyorum göğsüme. Ben istemez miyim kana kana emzirmeyi. Defalarca matsis oldum o acıları hiç yasamadilar bu lafları edenler. Sütüm kaçmasın diye hala uğraşıyorum. Zaten hiç kimseye bebek bakımı ile ilgili bi sey dediklerinde cevap bile vermiyorum. Bakıyorum yüzlerine devam ediyorum kendi konuşmama.
Aklıma da gelmişti acaba file de mi satiliyo diye afsggg bizim enteresan şekilde hala file miz yokTadibuyu trendyoldan söylüyorum ben marketlerde pahalı adet fiyatı aklında olsun, fellasin ürün gamı çok yok daha çok hurmalı bar var o yüzden çok dikkat etmemissindir. Çocuk illaki paketli gıda ile tanışacaksa bunlarla tanışsın, markasını bilmiyorum fileden alıyorum hep meyve pestilleri var tadları mükemmel
Nişasta çok sağlıklı çünkü sfsfsfsds
Bu arada insanlar senin gibi incecik olabilmek için ne paralar harcıyor hiiiiiiic takılma bence
Bende kaçmasın diye uğraşıyorum azcık ihmal etsem kapıda bekliyo sanki gitti gidecekBenım tamamen yok
Aaaa niye kiAklıma da gelmişti acaba file de mi satiliyo diye afsggg bizim enteresan şekilde hala file miz yok
Netten sipariş özürlüyüm ben ya. Nefret geliyo netten sipariş vereceğim zaman. Deseler bedava üstte de para vericem yeterki sipariş ver deseler onu bile yapamam.
Damat olur insallaaaaahTeyzoşlar oğluşlarım yarın sünnet olacak, aklınıza gelirse dua eder misiniz... Karışık duygular içindeyim
Kolaylık diliyorum kuzum. Oldu bitti maşallah olsun hemencecikTeyzoşlar oğluşlarım yarın sünnet olacak, aklınıza gelirse dua eder misiniz... Karışık duygular içindeyim
Migros benim için yok. BoykotcuyumAaaa niye ki
Bu arada Migros’ta da var fakat gerçekten pahalı. Net ile market arasında en az 30 lira var
Eskisi gibi açık alanda koy düğünü olsa evet çocuk minimum etkilenir. Cunku ses açık alanda yayılır koyluk yerde ağaç çoktur sesi izole eder zararı olmaz ama salon tarzı dar kapalı mekanlarda çocuk rahatsız olabilir. Fakat hoparlöre uzak bi masada durursaniz çok ziyanı da olmaz sanirjm. Zaten çocuklar çoğunlukla yorgunluktan bayiliyolar. En kötü durmasa gelin odasına geçersiniz yada eve geçersinizEşimin abisinin düğünü olacak 6 aylık çocuk o sese sokulur mu ya eşim biz köy düğünlerinde davulun dibinde uyurduk diyor
Sanal kart kullanMigros benim için yok. Boykotcuyum
Bana net zor geliyo kargo beklemek anksiyetemj arttiriyo. Hele aynı ürün farklı satıcılar yorumlar uuuu nefretlik resmen. Bide biz kart bilgilerini kaydetmiyoruz güvenlik açısından nolur bolmaz diye her defasında sepeti kontrol et adrei kontrol et bilgileri gir onayla ayyyy. Ben reelciyim. Gideyim ne kadarsa hatta nakit çalışmaya bayılırım vereyim parayı alayım geleyim evime. Hic çağ insanı değilim ben ya.
Sanal kart ne ya dgsgzgGa ben aşırı uzağım bu şeylere. Kart var kendi adıma esim yalvar yakar aldırdı. İstemiyorum sevmiyorum kart olayını. Beni rahatsız ediyo. Para ile oynamayı severim. Kartı da yanımda taşıyorum plansız bi alışveriş olur nakitim yetmezse kullanıyorum. Ben çoğu esnafın sevdiği musterilerdenimSanal kart kullan
Para çokomel diyosuunbende avmdeyim diye mi ne nefret ederim dükkan gezmekten gına geldi sanırım. Netten alıyorum her şeyi bazı şeylerde ciddi fiyat farkları oluyor çünkü
Nasıp canım ne yapalımBende kaçmasın diye uğraşıyorum azcık ihmal etsem kapıda bekliyo sanki gitti gidecekrızkı ne kadarsa ondan fazlasını veremeyiz zaten üzülme yok diye.
Allahım kazasız belasız inş çabucak iyileşsin bende istiyorum yaptırmsk anlasamıyıruz benımkıyke bıde doktor dedıkı ne kadar bacakalrını oynatmadan durabıkır bende hıc dedım sureklı her yerı kımıl kımıl bunu duyunca vazgectı ıyıceTeyzoşlar oğluşlarım yarın sünnet olacak, aklınıza gelirse dua eder misiniz... Karışık duygular içindeyim
Ses önleyici kulaklıklar varmış onlardan mı alsam diyorum birde işe yarar mı acaba bide en önemlisi taktırır mı tabiEskisi gibi açık alanda koy düğünü olsa evet çocuk minimum etkilenir. Cunku ses açık alanda yayılır koyluk yerde ağaç çoktur sesi izole eder zararı olmaz ama salon tarzı dar kapalı mekanlarda çocuk rahatsız olabilir. Fakat hoparlöre uzak bi masada durursaniz çok ziyanı da olmaz sanirjm. Zaten çocuklar çoğunlukla yorgunluktan bayiliyolar. En kötü durmasa gelin odasına geçersiniz yada eve geçersiniz
Bantlıyorlar sabit durması içinAllahım kazasız belasız inş çabucak iyileşsin bende istiyorum yaptırmsk anlasamıyıruz benımkıyke bıde doktor dedıkı ne kadar bacakalrını oynatmadan durabıkır bende hıc dedım sureklı her yerı kımıl kımıl bunu duyunca vazgectı ıyıce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?