- 27 Nisan 2023
- 606
- 691
- 23
- 30
Ben kendim meyve püresi hazırlıyorum.. Markette satılanı almayı düşünmüyorumEk gıdada kasık maması kullanmaya basladınız mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kendim meyve püresi hazırlıyorum.. Markette satılanı almayı düşünmüyorumEk gıdada kasık maması kullanmaya basladınız mı
Evet özellikle ulkerin açtığı dava ile zubere cok daha yukseldim. Umarım ceza ve reklam uğruna içeriğini değiştirmez.Züber ve fellas çok zorda kalırsan tüketebileceğini paketli gıdalar olabilir ürünleri glütensiz ve lezzetli tatlandırıcı yerine hurma kullanıyorlar ve içerikleri daha temiz. Vereceklerse de onları versinler en azından
Evet kendi yaptığınız un daha lezzetli olur tabiiiii
Ay valla benimki de hem enine hem boyuna gidiyo gibime geliyo
6 18 baya büyük ya.. Sanki ben 9. Aya kadar da 0-6 kullanacamBenimkinin emzikleri eskidi büyüyor diye 6 18 aldım midesini bulandırıyor atıyor ağzından bence zaten almıyormış küçük al zorlanmasın
İyi ki öğrenmiş o zaman canımGenelde uyandıktan 2 buçuk saat sonra uykusu geliyor o saatte yatağına götürdüm yatırdım emzik verdim ağzına poposuna piş piş yaptım ilk günler 1 saate kadar uğraştırdığı oldu ağladı kaldırdım sakinleşti geri yatırdım derken böyle böyle alıştı yatağına yatırıp uyumaya ve bi teselli olarak emziğe çok uykusu gelince yatırıyorum emziğini veriyorum kolundan tutup poposuna piş piş yapıyorum uyuyor. Belim fıtık sezaryen ağrılarımı daha da artırdı biraz taşısam hemen başlıyor ağrılarım o yüzden birazda mecbur kaldım.
Ay deneyim ya resmen sirke kokuyorKarbonatlı su denedin mi
Ah canım hele ki şu süreçte destek çok önemli. İnşallah şu zor günler geri de kalır da tek başımıza çocuğumuza yettiğimiz kimseye minnet duymadığımız zamanlar da gelirİlk çocuğum evet. Başka yapmayı da düşünmüyprum. Yaşım da var zaten. Hem benim hem eşimin. Bugünler geçecek merak etmeyin. Ama geçtiği gün bu yaşadıklarınızı unutmayacaksınız. Benim için çekirdek aileden ötesi yok. Anne baba çocuk. Gerisinden bişey beklemiyorum. Ben de mükemmel bir anne olamayacağım biliyorum. Ne yaparsak yapalım evlatlarımız bizi de eleştirecek kızacak. Ama nolursa olsun annem beni yalnız bırakto demeyecek asla çocuğum. Ne yaşarsa yaşasın ihtiyacım olduğunda annem babam arkamda diyebilecek. Ben ne yazık ki diyemiyorum.
Ay ne bilim ya dedim önce makineyi bi çalıştırayım sirkeli su ile nerden aklıma geldiyse şimdi içinde çocuğa bişey pişiremiyorumKızımm sırkenın ne ısı varrr
Ben bi bıraktım evim de 3 haftalık birikmiş iş var desem şaşırmayın bugün çeyreğini yaptımYemek ısı tamam ev toplama takma market tamam camasır tamam bugün maraton koşu dayım ısın ucunu bıraktı mı herşey karışıyor
Haznesine koydum orayı deterjanlayamam yıkanmazda makinenin su haznesi kısmı nasıl geri çıkaracam ben bu kokuyu çıkar mı bana umutlu bişey diyinBen öyle birşeyde emzik yıkama deterjanıni kullanıyorum canım.
Benimki de almıyor 9 tane emzik aldım yok tutmadı bi avent kaldı bende de denemediğim. Keşke tutsa çok istedim ama tutmuyor hala deniyorumAlmadığım denemedğim emzk bi mamajo kaldı sanırım benim bebeğim almıyor ya tükürüyor ittiriyor dediler emzik almayan plips avent eöziği var onu çoğu bebek tutar gittim aldım yok onuda almadı çok istiyorum uykuya geçişi ağlama diş ataklarında rahatlasın diye bide onu deneyim 4.5 aylık 0-6 ay almamalı muyım 6-18 mi alayum
Ben denedim almadı ama bebekten bebeğe değişir benceBenimki mamajooyu da almadı
Bibs çok öneriliyor deneyen oldu mu?
9 tane emzik almak nedir ben 2 tane aldım almıyor bıraktımBenimki de almıyor 9 tane emzik aldım yok tutmadı bi avent kaldı bende de denemediğim. Keşke tutsa çok istedim ama tutmuyor hala deniyorum
Bebeğe vermeyecegin şekilde pisirme yap. Bı dene bakalım kokusu geliyomu belki pişince gelmez. Olmadı ilk pisirdigini at ama bak bı o zaman azalır hava aldikcada gider bence sorun olmaz çok sıkıntı yapma.Haznesine koydum orayı deterjanlayamam yıkanmazda makinenin su haznesi kısmı nasıl geri çıkaracam ben bu kokuyu çıkar mı bana umutlu bişey diyin
Bu Ülker resmen zehir resmen ne olduğu belli değil hiçbir ürünündeEvet özellikle ulkerin açtığı dava ile zubere cok daha yukseldim. Umarım ceza ve reklam uğruna içeriğini değiştirmez.
Boya gitsin istiyorum bende ama yuk. Ana belliiii baba belllii. En azından genislemesin daha fazla
Ay ne bilim ya dedim önce makineyi bi çalıştırayım sirkeli su ile nerden aklıma geldiyse şimdi içinde çocuğa bişey pişiremiyorum
Buralarda düzgün dümdüz market nerdeyse kalmadi hep 3 harfliler ortada hep klasik markalar var. Bu tadibu ya denk gelirsem alirim.Bu Ülker resmen zehir resmen ne olduğu belli değil hiçbir ürününde
Evet benimde temennim o yönde yıllardır tükettiğim marka Zuber ve fellas. Takipteyim
Bir de şey ekmeğe sürmelik çikolata tavsiyesi vereyim Abdurrahman Tatlıcı (tadıbu) hem içerik temiz hem lezzet mük
Yaaaa ayaklansın kilosu dengelenir zaten demesene öyle kuzucuguma
Csnın sağolsun ne dıyelım
Sorma vallahi hani diyorlar ya bakkal emziği tutuyor bu bebeler diye bakkal bulamadım ama A101 den bile emzik alıp denedim ama yok en pahalısından en ucuzuna kadar hiç birini almadı çok kararlı9 tane emzik almak nedir ben 2 tane aldım almıyor bıraktım
Tamam canım deneyim biBebeğe vermeyecegin şekilde pisirme yap. Bı dene bakalım kokusu geliyomu belki pişince gelmez. Olmadı ilk pisirdigini at ama bak bı o zaman azalır hava aldikcada gider bence sorun olmaz çok sıkıntı yapma.
S..,.. Et çok bılmısler böyle konusuyırlar süt olsa verecez gslıba yok o emzır mama verme mecbur emecek dmemelerı len çocuk 9 saat inat etti memeyı gördümü cocık cıgkıgı basıyor kesınlıkle tutmuyır memeyı kafayı arkaya atıyır agzını scmıyır benı bırsk sütü olanı de emmedı antıpatık memeye karsıBuralarda düzgün dümdüz market nerdeyse kalmadi hep 3 harfliler ortada hep klasik markalar var. Bu tadibu ya denk gelirsem alirim.
Züberi alıyorum bende ama fellas markaya ya denk gelmedim yada gözüme ilişmedi daha dikkatli bakarim artık çok teşekkür ederim
Biraz boya gittiğinde bu çocuk zayıf bas nisastayi naralari atacaklar çevremdekiler 2 3 aylıkken felan eşimin anneannesi bana sey dedi nisasta al mama yap ama doğal olsun kalitelisinden al mama verme demisti donuk bi suratla baktım suratına. Namı değer biz böyle büyüttükler. Ne zaman mama yapsam emzirsene tuttursana mama verme zehir.. mama verdiğim için kiloluymus ama eşimin tarafta herkes ama herkes obez. Sülalenin tek dal gibi olanı benim. Bana da ekmek vermediler mi annenler naralari attılar ilk yıllar. Amaaaann laf nerelere geldi