- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
Bana da dua edin inşaallah 7+0 da beta 4500 çıktı kese kalp atışı vardı doktorlarin ikisi betaya bakılmaz artık keseden sonra dediler. Bir hafta geçti yarın doktor kontrolüm var benim de mucizem.olsunEvet canım doktorda aynısını dedi tıpta mucizelere inanın ve iki kere iki dört etmez burda herşey olabilir dedisonucu görünce ağlayarak girdim odadaki herkes şaşkın şakın bakıyor
Hep mutluluktan olsunEvet canım doktorda aynısını dedi tıpta mucizelere inanın ve iki kere iki dört etmez burda herşey olabilir dedisonucu görünce ağlayarak girdim odadaki herkes şaşkın şakın bakıyor
Tüm dualarım sizinle rabbim en güzel anda en güzel şekilde sevindirsin sizi ve tüm bekleyenleriBana da dua edin inşaallah 7+0 da beta 4500 çıktı kese kalp atışı vardı doktorlarin ikisi betaya bakılmaz artık keseden sonra dediler. Bir hafta geçti yarın doktor kontrolüm var benim de mucizem.olsun
Bilmiyorum canım olabilirmiş kese ve bebek kalp atışı önemliymiş sonrasında betaya bakilmazmis dediklerine göreTüm dualarım sizinle rabbim en güzel anda en güzel şekilde sevindirsin sizi ve tüm bekleyenleriPeki betanın bu şekilde haftaya göre az olmasının sebebi neymiş bilgilendirme yapıldımı bende şuan 5+5 deyim son adete göre ama . Benimde geride haftaya göre büyük ihtimalle
30 yaş ilk çocukYaş ve kaçıncı çocuk
Canım çok şükür inşallah kalp atışınıda duyacakslnkızlar burda duasını esirgemeyen herkesten Allah binlerce kez razı olsun hepimiz evlatlarınla sağ salim kavuşalım değerim artmış ve alttan kese göründü rabbime binlerce kez şükürler olsun
Allahım ne zaman bitecek bizim endişemizKızlar ben yine bir vesveseyle geldim tabiri caizse6+1 de kalp atışını duymuştum bebeğin boyutu crl 2.1 mm daha çok küçük demişti doktor 2 hafta sonra kan tahlili sonuçları için tekrar çağırmıştı.Bugün düşününce boyutu 6+1 e göre normal mi değil mi kafama taktım yine of
Nerde yaşıyorsun, anlatırsın merakla bekliyorum yorumunu ben de çok istiyorumBen hamile yogasi deneme dersine gidicem yarin. Bakalim.
İnşallah kuzum rabbim o günleri de göstersinCanım çok şükür inşallah kalp atışınıda duyacakslnmaşallah maşallah
Benim 6+0 da 3.6 mm yazıyo bebeğin boyutunaKızlar ben yine bir vesveseyle geldim tabiri caizse6+1 de kalp atışını duymuştum bebeğin boyutu crl 2.1 mm daha çok küçük demişti doktor 2 hafta sonra kan tahlili sonuçları için tekrar çağırmıştı.Bugün düşününce boyutu 6+1 e göre normal mi değil mi kafama taktım yine of
Ay inşallah sen bizimde mucizemiz olucaksın inşallahBana da dua edin inşaallah 7+0 da beta 4500 çıktı kese kalp atışı vardı doktorlarin ikisi betaya bakılmaz artık keseden sonra dediler. Bir hafta geçti yarın doktor kontrolüm var benim de mucizem.olsun
Anladım canım inşallah sağlıkla ilerlicek sters yapma bebeğin etkilenmesinBilmiyorum canım olabilirmiş kese ve bebek kalp atışı önemliymiş sonrasında betaya bakilmazmis dediklerine göre
Bu ultrason farkı sanırım ya benim de 7 mm çocuğa 6+1 çıkarttı ua değerini anlayamadimBenim 6+0 da 3.6 mm yazıyo bebeğin boyutuna
Bebek bezinin bazıları bebişe pişik yapabiliyor kuzum bezi stok yapmanı tavsiye etmem pişiği geçtim ben sleepyle basladm çiş kokusu yapıyordu değiştirdim meselaBebek bezi ıslak mendil şampuan kremler falan aldı başını gidiyor bende eşime alalım diyorum 6 ay bitsin öyle alalım diyor haklı aslında ama son ana bırakırsakta çok sıkıştırır gibi geliyor
Genelde yandan alıyorlar ama kapı dedektöründe radyasyon yoktur için ferah olsun.Ay arkadaşlar şimdi siz yazınca düşündüm de ben hamilelikten beri avm ye girince x ray den geçiyordum hatta eşim uyarmıştı beni ben düşünemedim bişey olmaz felan diyordum. Şimdi bir tedirgin oldum şimdiye kadar baya geçtim ben o x ray den
Ya çok sevindim cnm kalp atışını duymakta nasip olsun. bu saatten sonra olumsuz düşünme güzel düşün kendine ve bebeğine zarar vermekızlar burda duasını esirgemeyen herkesten Allah binlerce kez razı olsun hepimiz evlatlarınla sağ salim kavuşalım değerim artmış ve alttan kese göründü rabbime binlerce kez şükürler olsun
Bende medstar murat doruga gidiyorum.bn 1 2 hafta geç gidecegim yaklaşık 1 bucuk ay oluyor en son gittigimle arası azıcık dişimi sıkayım cinsiyetini ögreneyim dedmBebeğim bana 4 hafta sonra gel dedi nasıl dayanacaksamsen medstar koraya mı gidiyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?