2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Bebegin kalp atisi 140 tan dusukse oglan yuksekse kiz diyorlar oglus mu geliyor acaba?

Cümlemizden inşaallah cnm kötüyü düşünme içini ferah tut inan herşey güzel olacak rabbime sığın sen kendine dikkat et yorma kendini dualarım seninle cnm.
kızlar burda duasını esirgemeyen herkesten Allah binlerce kez razı olsun hepimiz evlatlarınla sağ salim kavuşalım değerim artmış ve alttan kese göründü rabbime binlerce kez şükürler olsun

Eklentiler

• 95DA5912-ADCB-48EC-AD69-9CD647F3CF1D.jpeg
    98,5 KB · Görüntüleme: 51
  • CEA00E6E-2871-47F2-B372-54357FA1E662.jpeg
    46,8 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar vajinal enfeksiyon için tablet kullanıyordum bugün kahverengi akıntım var çok tedirgin oldum böyle bir durum yaşayan var mi

Bugün doktora gittim bir sıkıntı yok şükür . Genetik test fiyatları baya yüksekmiş. Amerika'ya gönderdikleri 13 bin Türkiye de de yapılmaya başlanmış Ankara'da yapılıyormuş o 8 bin lira kızlar. Arada baya bir fark var Türkiye'de ki sonuçlar doğru çıkıyor mu bilgisi olan var mı

Kızlar ben yine bir vesveseyle geldim tabiri caizse 6+1 de kalp atışını duymuştum bebeğin boyutu crl 2.1 mm daha çok küçük demişti doktor 2 hafta sonra kan tahlili sonuçları için tekrar çağırmıştı.Bugün düşününce boyutu 6+1 e göre normal mi değil mi kafama taktım yine of

kızlar burda duasını esirgemeyen herkesten Allah binlerce kez razı olsun hepimiz evlatlarınla sağ salim kavuşalım değerim artmış ve alttan kese göründü rabbime binlerce kez şükürler olsun
çok sukur darısı kalp atısına ve saglıklı dogumlara olsun

Ayyy benim de böyle minicik mercimek gibiydi kesesi ilkinde sırada kalbi var minnosun hiç evham yapma artık canım her sey yolunda şükür

kızlar bu kadar çok herşeyi düşünüp kafa takarsak 9 ay bize de geçmez stresten ötürü yavrumuza da geçmez biraz sakin olalaım zaten bir sıkıntı görse doktorlar söyler eski annelerini ananelerinizi düşünün biraz nasıl geçirmişler biraz akışına bırakalım bebeklerimiz sağlıklı büyüsün kendinizi rahat hissedin artık birbirimize yorum yapmak için herkes çok genç en azından bu 3 aylık süreçte sakin ilerleyelim

inşallah her şey güzel olacak kızlar merak etmeyin dua edelim bugün fena midem yanıyor yalnız ya bulanma değil de baya yanma ve reflü gibi. Yeni güncelleme mi yoksa bi günlük bir şey mi acaba umarım geçicidirr

Bende de 2 gündür var mide yanması ya gaz var midemde

canım baharatlı acıılı birşeyler yediysen yapmıştır yada ol kızartmalı yatarken başının altına 2 tane yasktık koy iyi gelir birde bulantı için doktorum Rennie tablet kullanabilirsin dedi.Biraz bol yeşillik ve zeytinyağlı birşeyler yesek sanırım hazmetmesi daha kolay olacak

Elhamdülillah canım bir daha baktirma betaya stres yapmana hiç gerek yok bak gördün mü iki katmış vs bazı şeyler kitabına uygun olmuyor gebelikte

Elhamdülillah canım bir daha baktirma betaya stres yapmana hiç gerek yok bak gördün mü iki katmış vs bazı şeyler kitabına uygun olmuyor gebelikte
Evet canım doktorda aynısını dedi tıpta mucizelere inanın ve iki kere iki dört etmez burda herşey olabilir dedi sonucu görünce ağlayarak girdim odadaki herkes şaşkın şakın bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…