- 14 Aralık 2022
- 123
- 174
- 23
- 37
Ben hamile yogasi deneme dersine gidicem yarin. Bakalim.Kızlar aranızda hamile pilatesi düşünen var mı, 13.haftadan sonra gidiliyormuş, doğuma çok faydası var diyorlar, hiç gücüm yok normal doğum olsa zerre ıkınamam sanırım
Bebegin kalp atisi 140 tan dusukse oglan yuksekse kiz diyorlarİnşaallah canım kalp atışı yavaş dediği çocuğun kalp atış hızına baktım kağıttan şimdi hiç dikkat etmemiştim 133-139 falan çıkmış allahimmnolur bir mucize olsun sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün
Darısı başıma inşallahhhhhhhhKalp atışını görünce insanın içi rahatlıyorbekliyoruz bakalım artık hepimiz
Gelebilirr çin takvimi de öyle cikarttiiBebegin kalp atisi 140 tan dusukse oglan yuksekse kiz diyorlaroglus mu geliyor acaba?
kızlar burda duasını esirgemeyen herkesten Allah binlerce kez razı olsun hepimiz evlatlarınla sağ salim kavuşalım değerim artmış ve alttan kese göründü rabbime binlerce kez şükürler olsunCümlemizden inşaallah cnm kötüyü düşünme içini ferah tut inan herşey güzel olacak rabbime sığın sen kendine dikkat et yorma kendini dualarım seninle cnm.
ay benımde ,Benim uyku saatim grldi yine
çok sukur darısı kalp atısına ve saglıklı dogumlara olsunkızlar burda duasını esirgemeyen herkesten Allah binlerce kez razı olsun hepimiz evlatlarınla sağ salim kavuşalım değerim artmış ve alttan kese göründü rabbime binlerce kez şükürler olsun
Ayyy benim de böyle minicik mercimek gibiydi kesesi ilkindekızlar burda duasını esirgemeyen herkesten Allah binlerce kez razı olsun hepimiz evlatlarınla sağ salim kavuşalım değerim artmış ve alttan kese göründü rabbime binlerce kez şükürler olsun
Bende de 2 gündür var mide yanması ya gaz var midemdeinşallah her şey güzel olacak kızlar merak etmeyin dua edelimbugün fena midem yanıyor yalnız ya bulanma değil de baya yanma ve reflü gibi. Yeni güncelleme mi yoksa bi günlük bir şey mi acaba umarım geçicidirr
canım baharatlı acıılı birşeyler yediysen yapmıştır yada ol kızartmalı yatarken başının altına 2 tane yasktık koy iyi gelir birde bulantı için doktorum Rennie tablet kullanabilirsin dedi.Biraz bol yeşillik ve zeytinyağlı birşeyler yesek sanırım hazmetmesi daha kolay olacakinşallah her şey güzel olacak kızlar merak etmeyin dua edelimbugün fena midem yanıyor yalnız ya bulanma değil de baya yanma ve reflü gibi. Yeni güncelleme mi yoksa bi günlük bir şey mi acaba umarım geçicidirr
Elhamdülillah canım bir daha baktirma betaya stres yapmana hiç gerek yok bak gördün mü iki katmış vs bazı şeyler kitabına uygun olmuyor gebeliktekızlar burda duasını esirgemeyen herkesten Allah binlerce kez razı olsun hepimiz evlatlarınla sağ salim kavuşalım değerim artmış ve alttan kese göründü rabbime binlerce kez şükürler olsun
Benim de öyle birkac gündürinşallah her şey güzel olacak kızlar merak etmeyin dua edelimbugün fena midem yanıyor yalnız ya bulanma değil de baya yanma ve reflü gibi. Yeni güncelleme mi yoksa bi günlük bir şey mi acaba umarım geçicidirr
Bi saat yapıştırdım gittiay benımde ,
evde olsam uyurdum ne guzel bi kaç saatt
Evet canım doktorda aynısını dedi tıpta mucizelere inanın ve iki kere iki dört etmez burda herşey olabilir dediElhamdülillah canım bir daha baktirma betaya stres yapmana hiç gerek yok bak gördün mü iki katmış vs bazı şeyler kitabına uygun olmuyor gebelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?