2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Bu sayfa değil benim bahsettiğim örneğin siteye giriyorum biri konu açmış bebeğimin aniden kalbi durmuş bunu görünce ister istemez korkuyor insan bundan bahsetmiştim ben
Evet çok değişik kötü hikayeler var burda millet sonucunu düşünmeden herseyi rahatça yazıyor ama siz okumamaya gayret edinin. Ortalama 7 ay kadar süre var doğuma böyle zaman geçmez size yazık. Etkilemesine izin vermeyin. Eger kendinize engel olamıyorsanız bi sure k.kulubune hic girmeyin. Komedi filmleri izleyin kitap okuyun, uyuyun cikin yürüyüş yapın hareket kisitliligi yoksa. Bi şekilde güvenli sağlıklı olarak bu süreci atlatmamiz lazım. Ben aklıniz alamayacağı kadar pimpirikli anksiyete panik atak hastası biriyim. Benim hormonlarda beni dövüyor resmen ama dizginlemem lazım kendimi diye hep geri tutuyorum. Bunu sizde yapabilirsiniz. Gerekirse komik şeyler anlatalım birbirimize saçma muhabbetler yapalım. Destek isterseniz yardımcı olurum seve seve. Yeterki kendinizi o bataklığa bırakmayın.

kötü hikayele hep var, yanı burda olmasa bı yere oturunca bıle ınsanlar bıseylerden olumlu,olumsuz dusunmeden bahsedebılıyor maalesef ..
mesela burda bana da yazanlar oluyor mecburen cevap verıyorum .. versen ayrı vermesen ayrı dedıklerı hesap..
ama her gebelık farklıdır, kımseyle kıyas yapıp uzmemek lazım hem bebegı hem kendımızı ..
bende senın dedıgın gıbı panık atak ve cok takıntılıyımdır ama Rabbım ne derse o oluyor teslımıyeti öğrenmeye çalışıyorum bolca dua ediyorum , iyi düşünelim güzellikler bulsun hepimizi

1-2-3 numaraları stok yapmayın diyorlar zaten yeni doğan hemşire arkadaşım var o demişti 4 numara daha çok stoklanmıyormuş çünkü her gün büyüyorlar

Az artışlarda kız mı oluyormuş

kızlar iyi haftalar haftasonu tatil sebebiyle pek uğrayamadım tatilede bebişin güzel haberiyle girince çok keyifli geçti sizler nasılsınız :)
selam canımm,
çok sukur ıyıyız , yenı haftaya başladık,
bır ,ıkı hafta gecsede kontrole gıtsem dıye beklıyorum

Kızlar yarına şehir hastanesine randevu almıştım, ama doktorların yarın eylemde olduğunu duydum. Hiçbir yerden de teyit edemedim. Böyle bir şey var mı? Varsa randevu cezaya düşmesin diye iptal edeceğim yoksa e nabızdan 2 hafta randevu alınamıyor. Bilgisi duyumu olan var mı? Ne olur bilen olsun.

Hamileler,kanser,diyaliz,diyabet hastaları bakılmaya devam edicekmiş öyle okudum 182 yi arayıp teyit edin tekrar

Evet tatlim varmis eylem

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-10-10-45-33-409_com.android.chrome.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar selam, bu hafta 8. Haftamfayım dünden beri geçmeyen sol kasığımdan sol belime vuran ağrı var korkuyorum. Yaşayan var mı hiç ? Dün biraz çok yüzmüş olabilirim

Arkadaşlar selam, bu hafta 8. Haftamfayım dünden beri geçmeyen sol kasığımdan sol belime vuran ağrı var korkuyorum. Yaşayan var mı hiç ? Dün biraz çok yüzmüş olabilirim
Çok yüzdüğümde benim de olmuştu, 4-5 gün sonra ancak kendime gelmiştim, kendini fazla yormamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…