Evet çok değişik kötü hikayeler var burda millet sonucunu düşünmeden herseyi rahatça yazıyor ama siz okumamaya gayret edinin. Ortalama 7 ay kadar süre var doğuma böyle zaman geçmez size yazık. Etkilemesine izin vermeyin. Eger kendinize engel olamıyorsanız bi sure k.kulubune hic girmeyin. Komedi filmleri izleyin kitap okuyun, uyuyun cikin yürüyüş yapın hareket kisitliligi yoksa. Bi şekilde güvenli sağlıklı olarak bu süreci atlatmamiz lazım. Ben aklıniz alamayacağı kadar pimpirikli anksiyete panik atak hastası biriyim. Benim hormonlarda beni dövüyor resmen ama dizginlemem lazım kendimi diye hep geri tutuyorum. Bunu sizde yapabilirsiniz. Gerekirse komik şeyler anlatalım birbirimize saçma muhabbetler yapalım. Destek isterseniz yardımcı olurum seve seve. Yeterki kendinizi o bataklığa bırakmayın.Bu sayfa değil benim bahsettiğim örneğin siteye giriyorum biri konu açmış bebeğimin aniden kalbi durmuş bunu görünce ister istemez korkuyor insan bundan bahsetmiştim ben
kötü hikayele hep var, yanı burda olmasa bı yere oturunca bıle ınsanlar bıseylerden olumlu,olumsuz dusunmeden bahsedebılıyor maalesef ..Evet çok değişik kötü hikayeler var burda millet sonucunu düşünmeden herseyi rahatça yazıyor ama siz okumamaya gayret edinin. Ortalama 7 ay kadar süre var doğuma böyle zaman geçmez size yazık. Etkilemesine izin vermeyin. Eger kendinize engel olamıyorsanız bi sure k.kulubune hic girmeyin. Komedi filmleri izleyin kitap okuyun, uyuyun cikin yürüyüş yapın hareket kisitliligi yoksa. Bi şekilde güvenli sağlıklı olarak bu süreci atlatmamiz lazım. Ben aklıniz alamayacağı kadar pimpirikli anksiyete panik atak hastası biriyim. Benim hormonlarda beni dövüyor resmen ama dizginlemem lazım kendimi diye hep geri tutuyorum. Bunu sizde yapabilirsiniz. Gerekirse komik şeyler anlatalım birbirimize saçma muhabbetler yapalım. Destek isterseniz yardımcı olurum seve seve. Yeterki kendinizi o bataklığa bırakmayın.
1-2-3 numaraları stok yapmayın diyorlar zaten yeni doğan hemşire arkadaşım var o demişti 4 numara daha çok stoklanmıyormuş çünkü her gün büyüyorlarKızlar bezler bebeklere alerji yapabiliyormuş, her bebek her bezi kullanamıyor, stok yapmayın sonra elinizde patlar. Ben de Ocaktaki yeni yıl Zamlarından önce aralık gibi alışveriş yapmayı düşünüyorum. Muhtemelen bebelere karyola vs o zaman hallederim gibi. Ama bezler için acele etmeyin. Stoklar elinizde kalmasın yazık para hepsi.
Az artışlarda kız mı oluyormuşCnm sana umut olur mu bilmem ama bnm ilk değerim 259 2 gün sonra 483 2 gün sonrada 745 oldu. (ben 4 ay önce dış gebelikten ameliyat olmuştum.) bu değerleri görünce çok korktum yine dış gebelik diye ama çok şükür 6+5 te keseyi gördüm bu hafta içi de kalp atışlarını duymak için gideceğim inşaallah duyacağıma inanıyorum. Bnm doktorum bazen %30 luk artışlar bile yeterli oluyor dedi. Biraz uzun oldu ama ilk kızımda da böyle değerlerim az az artmıştı o yüzden yine kız olacağını düşünüyorum. Umarım seninde kucağına almak nasip olur stres yapma bebişlerimize zarar.
Yani bende ve çevremde bir kaç kişide öyle oldu tabi yine allah bilirAz artışlarda kız mı oluyormuş
O uygulamayı açınca bitiş tarihini soruyor son adet tarihinimi soruyor? Eğer öyleyse mayıs ayı seçeneği yok hazirandan itibaren varBen MeetYou uygulamasını kullanıyorum o da güzel tavsiye ederim :)
selam canımm,kızlar iyi haftalar haftasonu tatil sebebiyle pek uğrayamadım tatilede bebişin güzel haberiyle girince çok keyifli geçti sizler nasılsınız :)
Ya da bebeğin doğacağı tarihimi soruyorO uygulamayı açınca bitiş tarihini soruyor son adet tarihinimi soruyor? Eğer öyleyse mayıs ayı seçeneği yok hazirandan itibaren var
Hamileler,kanser,diyaliz,diyabet hastaları bakılmaya devam edicekmiş öyle okudum 182 yi arayıp teyit edin tekrarKızlar yarına şehir hastanesine randevu almıştım, ama doktorların yarın eylemde olduğunu duydum. Hiçbir yerden de teyit edemedim. Böyle bir şey var mı? Varsa randevu cezaya düşmesin diye iptal edeceğim yoksa e nabızdan 2 hafta randevu alınamıyor. Bilgisi duyumu olan var mı? Ne olur bilen olsun.
Evet tatlim varmis eylemKızlar yarına şehir hastanesine randevu almıştım, ama doktorların yarın eylemde olduğunu duydum. Hiçbir yerden de teyit edemedim. Böyle bir şey var mı? Varsa randevu cezaya düşmesin diye iptal edeceğim yoksa e nabızdan 2 hafta randevu alınamıyor. Bilgisi duyumu olan var mı? Ne olur bilen olsun.
Teşekkür ederim randevumu iptal etmekten başka çare kalmadı. Geçen hafta da eylem yapmışlardı. Bence bu kadar sık hastaları mağdur etmek doğru değil.Evet tatlim varmis eylem
182’ye ulaşamadım, e nabız da patlak şu an girilemiyor. Mecburen randevumu iptal edeceğim sanırım.Hamileler,kanser,diyaliz,diyabet hastaları bakılmaya devam edicekmiş öyle okudum 182 yi arayıp teyit edin tekrar
Gebeler, kanser hastaları diyaliz hastaları bakılmaya devam ediyorTeşekkür ederim randevumu iptal etmekten başka çare kalmadı. Geçen hafta da eylem yapmışlardı. Bence bu kadar sık hastaları mağdur etmek doğru değil.
182’yi arayıp teyit edersem size de yazarım.Gebeler, kanser hastaları diyaliz hastaları bakılmaya devam ediyor
Çok yüzdüğümde benim de olmuştu, 4-5 gün sonra ancak kendime gelmiştim, kendini fazla yormamaya çalışArkadaşlar selam, bu hafta 8. Haftamfayım dünden beri geçmeyen sol kasığımdan sol belime vuran ağrı var korkuyorum. Yaşayan var mı hiç ? Dün biraz çok yüzmüş olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?