- 9 Haziran 2023
- 3.353
- 2.530
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #41.521
Dis eti agrisjndq 3 gundur baska agri hissetmiyorum dün artık eşime dedim kendimi asagiya atacam i derece dayanamıyorum bıktım.usqndim artık bu ağrıdan bu dis ağrısıyla doguracam ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke bende hazır olmadigim sıralarda hamile kalsaydım. Şu an istesemde kalamıyorum. Kızım 9 yaşında keşke kızım küçükken düşünseydim herşey yolundayken. Nasip değilmiş. Amin cnm çok saolAynen öyle canım çok ilgili anaç anne şefkati olan bı doktor gelen her çocuk nasibiyle geliyo inan Rabbim o gücü veriuo bende ikinciyi öğrendiğimde hazır değilim demiştim eşime oda Rabbim güç kuvvetini veriyo bakarız demişti hakkınızda hayırlısı olsun
Ben de aylar önce doğumda cinsiyeti farklı görüyordum hayır ya benim kızım olacak diyordum doktor da diyordu ki bak ama organları burda ay ama psikolojik olarak hazırlandık şimdi değişmesin bir şeyleriBenim oğlum olcak inşallah. Rüyamda bir kız bir erkek ikizlerim oluyordu. Her şeyi erkeğe göre hazırladım kızın hiçbir şeyi yok ismi bile yok diyordum İnşallah olmaz öyle bir şey kimseye herkes bildiği cinsiyetle karşılaşır
Tabi oluyor. 130 140 civarına çıkıyor nabzımKizlar çarpıntıniz oluyormu
Ay ben de cumartesi günü kavuşacağım dediğin gibi her şey bir arada korkuyu bazen aşıyorum sonra yine geliyorKizlar yarindan sonra oglusuma kavusuyorum şafak sıkıstırıyor heyecan korku telaş panik hepsi bir aradakaççak delikte aramiyor degilim
Ayyy hepsi tatlı telaş sağlıkla kavuşacaksınız inşallah. O duyguları yaşamak için sabırsızlanıyorum ben de.Kizlar yarindan sonra oglusuma kavusuyorum şafak sıkıstırıyor heyecan korku telaş panik hepsi bir aradakaççak delikte aramiyor degilim
Siz anlattıkça benim bile kalbim hızlı atıyor ya. Karnından koynuna oyy.Ay ben de cumartesi günü kavuşacağım dediğin gibi her şey bir arada korkuyu bazen aşıyorum sonra yine geliyor
Canimmm. Allah razı olsunMurphyy Papatyamveben-Mavi @Porodica Kızlar gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah başka unuttuğum yoktur umarım
Sen normal doğum mu istiyorsun canımSiz anlattıkça benim bile kalbim hızlı atıyor ya. Karnından koynuna oyy.
Henüz karar bile vermedim ama sezeryana daha yakınım sanki. Planlayamıyoruz da 38 leri göreceğimi düşünmüyor doktorumSen normal doğum mu istiyorsun canım
Canım size ciğer geliştirici vurulmuş muydu ? Benim de biraz erken olma ihtimali var gerek olup olmadığını bilemedim.Canimmm. Allah razı olsun
Darısı bekleyem guzel Annelerimize olsun
Günler yogun geçiyor cok. Bakamıyorum ama hepinizi seviyorum. Bir soru vs olursa etiket yapin beni
Yok kuzu vurulmadi, 36+6 da doğdu bizim. MinikCan
Canım size ciğer geliştirici vurulmuş muydu ? Benim de biraz erken olma ihtimali var gerek olup olmadığını bilemedim.
Ay ben de cumartesi günü kavuşacağım dediğin gibi her şey bir arada korkuyu bazen aşıyorum sonra yine geliyor
Cok az kaldi kizlar sonrasida yorucu oluyor ama hepsi cok guzel hele buyumeye basladiklarinda tadindan yenmiyorAyyy hepsi tatlı telaş sağlıkla kavuşacaksınız inşallah. O duyguları yaşamak için sabırsızlanıyorum ben de.