2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Benim de neredeyse aynı düzen, emzirdiğimiz sürece bence de en makul olanı bu gibi. 3 öğün, aralarda da emzirme.
Ben 2-3 kez eşime bırakıp arkadaşlarımla buluşmaya çıktım, ancak eşim ile başbaşa hiç çıkamadık birine bırakıp da.

Evet o hep onu söylüyor ve fazlası kabız yapıyor diyor ama ben yediği kadar veriyorum ya ne zaman istemezse bırakıyorum

Evet o hep onu söylüyor ve fazlası kabız yapıyor diyor ama ben yediği kadar veriyorum ya ne zaman istemezse bırakıyorum
Benimki genelde yiyor ama çok ilginç yemesine göre kilo alımı çok az 8 buçuk kilo şuan 9 aylık aylık kilo alımı çok az ama takılmıyorum kiloya inanılmaz hareketli bir saniye yerinde durmuyor yediği de öyle gidiyor

Benimki oto b*ka her şeye her zaman ağlıyor o yüzden artık çok belirtmiyorum yemek uyumak emmek oynamak gezmek dolaşmak aklına gelen ne varsa her şey vız vız
Vallahi aynı hele bu ara arttı elinden oyuncağı alsam yada kucağımdan indirsem yürüteçle tehlikeli bi yere gidince durdursam nasıl ağlıyor ya aşırı sinirleniyor

Kızlar benim çocuk birkaç gündür uyumayacağım diye direniyor ağlaya ağlaya yatırıyorum artık napacağımı şaşırdım

Bana da çok fazla geliyor bi kaç kere 3 ana öğün yaptım çocuk yemek istemedi akşam yemeğini az yedi emmek istemedi ne bilim küçükler daha ben hala o kadar kasmıyorum.

Benimki de aynı öyle kilosu 8 buçuktu doktor 1 yaşında 10 kiloyu görürsünüz falan dedi ama ben görmeyiz herhalde diyorum. Dediğin gibi aşırı hareketli ter içinde kalıyorum resmen

Seninki mama mı alıyor? Bende şuan da veremem belki 2 yaşından sonra

Vallahi aynı hele bu ara arttı elinden oyuncağı alsam yada kucağımdan indirsem yürüteçle tehlikeli bi yere gidince durdursam nasıl ağlıyor ya aşırı sinirleniyor
Benimki sinir krizi geçirmeye başladı artık durduk yerde kendini yerlere atıp çığlık atıyor bir şeyleri fırlatıyor

Benimki sinir krizi geçirmeye başladı artık durduk yerde kendini yerlere atıp çığlık atıyor bir şeyleri fırlatıyor
Hahahaha küçücük boyları ile bu ne sinir benimki beni dövüyor eline ne geçse bana vurmaya başladı ah felan dedim bi kaç kere oyun mu sandı ne yaptı ne bulsa kafama vuruyor geçen burnumu kırdı sandım

Kuzum süt içiyor mu ? Pazı ıspanak yap yoğurtla yedir düzene girer kuzum.
Bizimkide nefret ediyor ne yazık ki . Çok agliyor. Banyo yaptirmadan önce iyice buharlaştır oda fayda sağlar.
Kuzum vallahi fırsat buldukça çıkıyorum. İse gidiyorum zaten ama hiç olmadı bir markete gidiyoruz arada kahve içmeye. İşleri birlikte hallediyoruz. Bebek evde babaannesi ile kalıyor çünkü havalarda soğudu. İmkan buldukça kaç ver kaç vallahi çok iyi geliyor. Birde eşler arasında soğukluk oluyor. Bizim yataklar ayrı şuan eşimin işi gece benim agrilarimdan en azından böyle bir araya geliyoruz:)

Emziriyorum canım. Bi deneyim canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…