2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Selam kızlar , uzun zaman oldu guruba girmeyeli sanırım bayağı kayıplarımız olmuş okuyabildiğim kadarıyla , acınız açımdır başınız sağ olsun . Allah sağlıkta kucağınıza alabilecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah .bende 27 haftalık oldum , bebeğimin böbreğinin birinde kistler var anne karnında bir tedavi yok doğum sonrası beklenecek ve ona göre hareket edilecek ve hamilelik 15 güne bir kontrol ediliyor. Sağ böbreği Şuan gayet iyi ve idrarını yapıyor suyunu üretiyor .ama sol böbreği için bişey diyen yok doğum sonrası belki çalışmaya devam edecek belkide çalışmayacak sizler böyle bir durum duydunuzmu , bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim

Çok geçmiş olsun inşallah doğunca problem ortadan kalkmis olur kaçıncı haftafa doktor bu sorunu fark etti

Çok geçmiş olsun inşallah doğunca problem ortadan kalkmis olur kaçıncı haftafa doktor bu sorunu fark etti
21 haftalıkken 2. Trimestre ayrıntılı ultrasonda farketti canım ve perinatoloji ye yönlendirdi , oda ayrıltılı olarak tekrar baktı ve aynı şeyleri söyledi. Doğum sonrası beklenecek artık bebek ne durumda olacak.şuan için hiç bir doktor anne karnında tedavi yöntemi var demiyor aynı şeyi söylüyorlar. İnşaAllah doğum sonrası hiç birşey kalmaz kistlerden ve böbreği çalışır .

Merhabalar polip transfere engel oldumu

Darısı bana benimde rahim ağzında 4mm minnacık bı polip var doktorum onu cimbiz gibi biseyle alcam dedi zararı yok ama alsak iyi olur dedi
Amin inşallah benin ne kadar söylemedi ama rahim dışındaydı hicde sorun olmadı şimdiye çok şükür inşallah seninde hakkında hayırlısı olsun öyle dediyse vardır bi bildiği Allahim emeklerini boşa cikarmasin

İyi gidiyor gibiii ama bizim plasentada minicik minicik kanama alanlarımız var. Doktor 34.haftadan sonra gelişim sorunu yaşayabilir dedi o yüzden. Bekliyoruz ve öyle olmamasını umuyoruz
Sizin nasıl gidiyoor?

Günaydın ben bişey sorucam tüp bebek tedavisiyle yumurta transfer edildi bugün transferin 6. Günün fitili yaparken hiç zorlamıyordum ama son iki gündür fitili koyarken zorlanıyorum vajinam daralmış zor giriyor önce yoktu bu hamilelik belirtisimi regli belirtisimi yada neden oldu

Günaydın ben bişey sorucam tüp bebek tedavisiyle yumurta transfer edildi bugün transferin 6. Günün fitili yaparken hiç zorlamıyordum ama son iki gündür fitili koyarken zorlanıyorum vajinam daralmış zor giriyor önce yoktu bu hamilelik belirtisimi regli belirtisimi yada neden oldu

İkisi için de belirti olduğu söylenemez.
Rahat olmaya ve sürekli sonucu düşünmemeye çalış. Her şey gönlünce olsun.

Kullandığınız fitil yapıyor vajende şişkinlik ve rahatsızlık hissini. Umarım tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…