- 19 Ocak 2024
- 349
- 249
- 35
Doktorum baktı en az 5 kilo ödem var dedi canım tansiyonumu sürekli takip ediyorumBende 28+5teyim toplmda 7 buçuk kilo aldim tuza çok dikat etmeme ragmen bacaklarımı ve ayaklarım aşırı derecede sis sanırım bu haftalarda çok normal
Tutunmaninda olabilir adetin de eğer 5 nci gün dondurulmuş embriyo transferi ise yarın test yapabilirisnz sonuç çıkar eğerKızlar bugün yüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı
5. Gün taze transferTutunmaninda olabilir adetin de eğer 5 nci gün dondurulmuş embriyo transferi ise yarın test yapabilirisnz sonuç çıkar eğer
Merhabalar benimde yaptırdığım testte protein s değerim düşük çıktı,sizinki kaçtı ve kullandınız benimki 42 galiba ilaç kullanmam gerekecekAranızda hiç kanında protein s seviyesi düşüklüğü olan var mı? Ben de o sebepten kullanıyorum kan sulandırıcı.
Merhaba, benim 20,9 du. Kan sulandırıcı alıyorumMerhabalar benimde yaptırdığım testte protein s değerim düşük çıktı,sizinki kaçtı ve kullandınız benimki 42 galiba ilaç kullanmam gerekecek
İğne seklinde mi yoksa hapmı,ben çok korkuyorum inşşah başlamaz doktorumMerhaba, benim 20,9 du. Kan sulandırıcı alıyorum
İğne artı hap:) ocak ayından beri her gün vuruyorumİğne seklinde mi yoksa hapmı,ben çok korkuyorum inşşah başlamaz doktorumnasıl yaparım bilmiyorum iğneleri
Doğru diyorsunuz hersey onlar için inşallah sağlıkla gelirlerİğne artı hap:) ocak ayından beri her gün vuruyorumbebeklerimiz sağ olsun da alışılıyo.
Bitanem genetik test yapılmadıkça bütün embriyolar bu riski taşıyor sizin için en önemli olan iyi bir embriyolog bulmak doktorunuzdan daha önemli diyebilirim sana şunu diyim benim doktorum bir hastamızda hiç sperm üretimi olmadığı halde sadece spermin yuvarlak kısmından yani kuyruksuz haldeki spermleri oto tedavisiyle aktive edip rose tedavisi deniyor buna bu pek bilinmiyor Türkiye’de sperm üretimi sağladı hatta bu tedaviden sağlıklı bi bebek dünyaya geldi. Bin yılda olmayan bir günde olur bunu hiç bir zaman unutma :)
Merhaba proluton ile progesteron iğneyi aynı gün vuruluyor muydunuzBenim 2-3 gün sürdü çok az az ama progesteron iğne, progesteron fitil ve 3 günde bir proluton Depot vurguluyorum o yüzden çok az gelmiş olabilir sen kullanıyor musunuz iğne fitil vs
Ünal ÖztekinMerhaba bu hangi doktor acaba bizimse rosi tekniği uygulandı ama başarısız oldu
Yarın inşallahKızlarr doğumu gerçekleşen varmı topiğimizde
Ben! 27 Ağustos 32. HaftaKızlarr doğumu gerçekleşen varmı topiğimizde
Yarın inşallah
Canım yptın mı doğumYarın inşallah
Yaaa bebiş nasıl peki canımBen! 27 Ağustos 32. Hafta