2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bende opudan sonra 2.reglimi biraz erken oldum dr a gittik bugün estrofem ve coraspin başladık 15 inde kontrolüm var herşey yolunda giderse de 20 sinde transfer olacak inşallah çok heyecanlı bir bekleyiş başladı :) hepimiz burdan güzel sonuçlarla ayrılalım 2024 uğurlu gelsin

Kızlar merhaba. Eşim azosperm hastasıydı mikrotese ameliyatı oldu 9 sperm çıktı ve onlardan 4 tane üçüncü gün embriyomuz oluştu. Martta transfer dedi doktorum (erbil yağmur) bizim gibi azospermmolsn veya efarklı şekillerde erkek infertilitesi dolayısıyla tüp bebek yaptıran var mı ?
Ben varım canım eşim kriptozospermi

Durumun ne neeler yaptınız süreçlerden bahsedermisin canım ☺️
Eşimden normal yoldan sperm çıkıyor bi kaç tane canım ben ilk tüp bebek denemesinden negatif aldım embriyom vardı 5.gün ama tutmadı. Sonra tekrar opu oldum şimdi çift embriyo transferi için adet olmayı bekliyorum Allahın izniyle🥰

İnşallah sizde gzel haberler verin. Merakla bekliyorum bende martı☺️🫠
Eşimden normal yoldan sperm çıkıyor bi kaç tane canım ben ilk tüp bebek denemesinden negatif aldım embriyom vardı 5.gün ama tutmadı. Sonra tekrar opu oldum şimdi çift embriyo transferi için adet olmayı bekliyorum Allahın izniyle🥰
aberler

Kızlar merhaba. Eşim azosperm hastasıydı mikrotese ameliyatı oldu 9 sperm çıktı ve onlardan 4 tane üçüncü gün embriyomuz oluştu. Martta transfer dedi doktorum (erbil yağmur) bizim gibi azospermmolsn veya efarklı şekillerde erkek infertilitesi dolayısıyla tüp bebek yaptıran var mı ?
Merhaba canım, benim eşimde de sperm hareketsizliği ve sayıda azlık var 2 tane 5. gün 1 tane 4. gün donmuş embriyom var bu ay transfer olacağım bir aksilik çıkmazsa inş :)

Merhaba canım, benim eşimde de sperm hareketsizliği ve sayıda azlık var 2 tane 5. gün 1 tane 4. gün donmuş embriyom var bu ay transfer olacağım bir aksilik çıkmazsa inş :)
Merhaba cansucuğum ilk transferin mi olucak inşallahh pozitif görüp bize umut olur bizi sevindirirsin. Tek transfer mi olucaksın ? Eşinde sperm azlığının sebebi nedir ?

Merhaba cansucuğum ilk transferin mi olucak inşallahh pozitif görüp bize umut olur bizi sevindirirsin. Tek transfer mi olucaksın ? Eşinde sperm azlığının sebebi nedir ?
İlk transferim canım 2 tane embriyo transfer edilecek 😊 eşim küçükken bir ameliyat geçirmiş ondan kaynaklı varikosel var direk tüp bebeği yönlendirdiler bizi bakalım çok az kaldı regl bekliyorum 10 ocak 🤔

Merhaba kızlar , bende adetle transfer sürecine başlayacağım inşallah. Pazar günü lucrin iğne olacağım 27. Güne denk geliyor burda okuduklarima gore biraz geç gibi geldi ama bilemedim Umarım sorun çıkmaz , reglimde gecikme yapmaz

Arkadaşlar merhaba echomar da hsg çektiren varmı. Ben anestezi istemiyorum ama korkuyorum da bir yandan ilk defa yapılacak. Yaptıran varsa bilgilendirirse çok sevinirim

X