- 3 Eylül 2022
- 2.690
- 2.461
- 32
Amin canım benimEvet aynen öyle hakkımızda hayırlı olanı rabbim gönlümüze de razı etsin en iyisini o biliyor sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah rabbim kucağımıza almak nasip eder bütün evlat isteyen kadınlrın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benimEvet aynen öyle hakkımızda hayırlı olanı rabbim gönlümüze de razı etsin en iyisini o biliyor sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah rabbim kucağımıza almak nasip eder bütün evlat isteyen kadınlrın
Yaa ne güzel ben de heyecandan aklıma geldikçe takvime bakıyorum. dilerim bir aksilik çıkmaz da sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize…Ama transferlerimiz çok yakın tarihlerde olacak inşallah bi aksilik çıkmazsa ya ben hiç heyecanlı değildim ama yavaş yavaş çok heyecanlanmaya başladım
Embriyo kaliteniz ne acabaYaa ne güzel ben de heyecandan aklıma geldikçe takvime bakıyorum. dilerim bir aksilik çıkmaz da sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize…
İlk denemem diyince yazmak istedim, öncelikle rabbim hayırla afiyetle nasip etsin , tecrübem tutmamasının acısı geçiyo ama o dönemi stresli geçirmenin hissi unutulmuyor kendini o kadar iyi hissetmeye çalışki bebek için değil kendin için iyi ol çok üzüldüğnü anladığın an terapiye git çünkü acemilikler olabiliyo çok isterim sonunda olmasada iyi olmakhayırlı geceler arkadaşlar benim de opu 16 aralıkta oldu ohss olduğu için doktorum bir regl erteledi şimdi regli oldum 6. Günüm estrofem kullanıyorum 6 gündür yarın kontrolüm var 17. Gün transfer olacak galiba ilk denemem çok heyecanlı ve çok korkuluyum yavrularımız bir an önce bizimle beraber olsun Allah’ın izniyle nerde evlat için ellerini açıp dua eden kardeşimiz varsa rabbim hepsinin kucağını doldursun , birbirimizin güzel haberlerini alarak mutlu oluruz insallah
Embriyo kalitesi hakkında henüz bir bilgim yok kalitesine çok takılmadığım için sormadım da -ki en kalitelisi bile tutmayabiliyor veya kalitesiz denilen embriyolar hayata tutunabiliyor, hiç belli olmuyor bu işler…Embriyo kaliteniz ne acaba
Umarım.. sizin de ilk denemeniz mi? Bi de şey sorucam, rahim filmi çektirdiniz mi hiç? Benim doktorum gerek duymadı ama benim aklımda kaldı bakılsaydı bi sorun çıkar mıydı diyeYaa ne güzel ben de heyecandan aklıma geldikçe takvime bakıyorum. dilerim bir aksilik çıkmaz da sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize…
Ben de 29 unda başladım estrofeme. Coraspin ve folik de içiyorum. Benim kontrolüm de 12 Ocak mesela herkesin farklı farklıHerkeste ne kadar farklıymış.. ben 27sinde adet oldum. 28inde kontrole gittim. 29unda başlattı estrofeme ve 4 ocakta kontrole çağırdı. Transfer tarihi de söylemedi keşke söyleseydi
Ben varım selamlar. Bizimde adetlerle hep şu an 2 tane embriyom var dondurulmuş güya aralıkta regl olup başlayacaktık ama olmadım hala 9 gün geciktim bekliyorum bi heyecan ağzım çenem sivilce doldu bi andaKızlar merhaba. Eşim azosperm hastasıydı mikrotese ameliyatı oldu 9 sperm çıktı ve onlardan 4 tane üçüncü gün embriyomuz oluştu. Martta transfer dedi doktorum (erbil yağmur) bizim gibi azospermmolsn veya efarklı şekillerde erkek infertilitesi dolayısıyla tüp bebek yaptıran var mı ?
Ayy bende bende sıkıntıdayım embriyolar kaçıncı gün kalite nasıl? Daha önce tüp bebek yaptırdın mı ilk miBen varım selamlar. Bizimde adetlerle hep şu an 2 tane embriyom var dondurulmuş güya aralıkta regl olup başlayacaktık ama olmadım hala 9 gün geciktim bekliyorum bi heyecan ağzım çenem sivilce doldu bi anda
Lüften stres yapma ve şekerli hiç bişey yeme sürekli bişeyler dinliyorum bunları söylüyorlar hepBen varım selamlar. Bizimde adetlerle hep şu an 2 tane embriyom var dondurulmuş güya aralıkta regl olup başlayacaktık ama olmadım hala 9 gün geciktim bekliyorum bi heyecan ağzım çenem sivilce doldu bi anda
Benim ilk olacak orta kalitede dediler 2bb dedi embriyolog ama bilmiyorum takılmak istemiyorum kaliteye çünkü çok iyiler tutmazken hiç ümit vermeyenler tutabiliyor bir ara çok moralim bozulmuştu ama geçti zaten bu aşama bile mucize bizim için, siz ne durumdasınız.Ayy bende bende sıkıntıdayım embriyolar kaçıncı gün kalite nasıl? Daha önce tüp bebek yaptırdın mı ilk mi
Ama kaçıncı günler seninkiler ? Hemde nasıl mucize anlatamam. Tansel beyde tese olduk 9 sperm çıktı ilk olcak bizimde 4 tanesi 3. Güne geldi 2. İyi 2 orta kalitedeBenim ilk olacak orta kalitede dediler 2bb dedi embriyolog ama bilmiyorum takılmak istemiyorum kaliteye çünkü çok iyiler tutmazken hiç ümit vermeyenler tutabiliyor bir ara çok moralim bozulmuştu ama geçti zaten bu aşama bile mucize bizim için, siz ne durumdasınız.
Merhabaaa Hayırlı olur inşallah yukarıda yazdım süreçleri bizde beklemedeyiz sizin durumlar ne ?selam herkese! bugün transfer için ilaca başladım. letrozole kullanacağım 5 gün, çarşamba da kontrol. doktorum muhtemelen 20sinden önce bitmiş olur işimiz dedi. heyecanlıyım! umarım herkesin süreci yolunda gidiyordur.
Benimkiler 5. Gün embriyoları ya 1 tane sperm bile nasıl değerli bizde biriktirdik 3-5 taneyle havuz yaptık bakalım ilk transferim olcak bnmde tutucakmı nasıl olcak bilmiyorum değişik duygular içindeyim.Ama kaçıncı günler seninkiler ? Hemde nasıl mucize anlatamam. Tansel beyde tese olduk 9 sperm çıktı ilk olcak bizimde 4 tanesi 3. Güne geldi 2. İyi 2 orta kalitede
teşekkür ederim. Özellikle dikkat etmeliyim dedikçe bişey tetikliyor beni hep pis yiyeceklere elim gidiyor canım istiyor. Dikkat etmeye çalışıyorum ama be oldu bana böyle anlamıyorum stresdenmi acaba bilmiyorum.Lüften stres yapma ve şekerli hiç bişey yeme sürekli bişeyler dinliyorum bunları söylüyorlar hep