- 12 Ağustos 2007
- 1.033
- 1.375
Hayirlisi olsun hakkında Allahim nasip eder inşallah sağlıkla bebisin olurKızlar ben bu ay transfer oluyorummmm 20’sinde inşallah
Amiiiiiin hepimizin inşallahHayirlisi olsun hakkında Allahim nasip eder inşallah sağlıkla bebisin olur
Tedaviye yeni başladın dimi canım. Yumurta büyütme iğneleri yumurtalarına göre beş ve yedi gün arası değişiyor. Belki daha fazla da olabilirKızlar hala adeti bekliyorum ben doktora gitmek için.İpne kaç gün kullanıyoruz toplamda ACBA
kişidirn kişiye degişiyor canım kimi yumurtalar gec yanıt veriyor ben baya kullandım 15-16 gün sürdü ama genelde daha kısa sürüyorKızlar hala adeti bekliyorum ben doktora gitmek için.İpne kaç gün kullanıyoruz toplamda ACBA
ayyy hayırlı olsun cok az kalmış inşallah 2024 e hamile olarak girersinKızlar ben bu ay transfer oluyorummmm 20’sinde inşallah
Hayırlıı olsun canım :) 2024'e hamiş olarak girersin inşallah :))Kızlar ben bu ay transfer oluyorummmm 20’sinde inşallah
Ay inşallahayyy hayırlı olsun cok az kalmış inşallah 2024 e hamile olarak girersin
Valla inşallahhhh yaaaaa o kadar heyecanlıyım kiHayırlıı olsun canım :) 2024'e hamiş olarak girersin inşallah :))
İnşallah canım benim :) İlk regl oldum bende ikinciyi nasıl bekliycem onu düşünüyorum :))Valla inşallahhhh yaaaaa o kadar heyecanlıyım kihepimiz güzel haberler verebilelim inşallah 2024’te
Bende 2 regl bekletecekler sandım ama gerek yok denince çok sevindim çünkü sabrım heyecanım içimden taşıyorİnşallah canım benim :) İlk regl oldum bende ikinciyi nasıl bekliycem onu düşünüyorum :))
ayy beklememen iyi olmuş çok sevindim senin adına canım benim :) ben laparoskopi oldum 1 tüpümü aldılar 1 tüpümü bağladılar en az 2 ay beklenmesi gerekiyor dediler mecbur bekliyoruz :) 2. Regl zaten 10 ocak gibi bekliyorum :)Bende 2 regl bekletecekler sandım ama gerek yok denince çok sevindim çünkü sabrım heyecanım içimden taşıyorama eğer kendimi sağlıklı hissetmeseydim bekleyecektim sayılı günlerimiz çabuk geçsin inşallah
Sağlıkla gelsinler inşallah da 1 ay daha beklenirayy beklememen iyi olmuş çok sevindim senin adına canım benim :) ben laparoskopi oldum 1 tüpümü aldılar 1 tüpümü bağladılar en az 2 ay beklenmesi gerekiyor dediler mecbur bekliyoruz :) 2. Regl zaten 10 ocak gibi bekliyorum :)
Merhaba hoş geldin :) hayırlı olsun sürecin :))selam! pazartesi günü transfer süreci için doktora gideceğim. muhtemelen sene başında tarlusal ile regl olup (pcos um olduğu için kendiliğinden regl olmam çok zor) Ocak sonuna doğru da transfer olacağım. Beni de aranıza alır mısınız? :)
Merhaba hoş geldin :) hayırlı olsun sürecin :))
merhaba hoş geldinizselam! pazartesi günü transfer süreci için doktora gideceğim. muhtemelen sene başında tarlusal ile regl olup (pcos um olduğu için kendiliğinden regl olmam çok zor) Ocak sonuna doğru da transfer olacağım. Beni de aranıza alır mısınız? :)
ya zaten bu sürecin adı beklemek olmalı. sürekli bekliyoruz. ilaca başlamayı bekle, embriyo sayısını bekle, transferi bekle, sonucunu bekle… zorla tevekkül sahibi yapıyor insanımerhaba hoş geldinizbenimde sonuna doğru denk gelecek sanırım hepimiz beraber yaşayıp bekleyecegiz
benim de aynı diyecektim ama benim tam tersim 10 ocak regl olucam ocak sonuna doğru trnsfer olur bi sıkıntı çıkmazsa inşallah :)Benimde ocak sonu adet şubatın 10 civarı sanırım transfer olur günler çok zor geçiyor sanki