- 17 Ağustos 2023
- 414
- 495
- 35
benim de ilki kimyasal gibiydi 5,7 çıktı sonra ilaçları bıraktırdı doktor en iyi kalitedeydi embriyomda olmadı maalsef, ben de çok korkuyorum ama Allah büyüktür inşallah muradımıza ericez:) şimdi başka merkezdeyim embriyolarım orta kalitede 3. gün, istedikleri testler şunlar,Canım senden hangi testleri istemiş transfer öncesi bn bundan bir ay önce transfer oldum kimyasal oldu şimdi tekrar olucam korkuyorm aynı şeyleri yasamaktan
İlk transferde lucrin vurulmuş muydun kuzum peki bu tranferinde farklı bir şey uygulanacak mi ben serum yaptircam bakalım bağışıklık sistemi ile ilgili olduğunu düşündü doktorumbenim de ilki kimyasal gibiydi 5,7 çıktı sonra ilaçları bıraktırdı doktor en iyi kalitedeydi embriyomda olmadı maalsef, ben de çok korkuyorum ama Allah büyüktür inşallah muradımıza ericez:) şimdi başka merkezdeyim embriyolarım orta kalitede 3. gün, istedikleri testler şunlar,
HBsAg
Anti-Hcv
HIV
TSH
ST3
ST4
Açlık kan şekeri
HBA1C
Hemogram
25 OH Vitamin-D
Folik asit
B12
Darısı bana c5 yumurtam 5. Gün 2 yumurtam 6. Gün canım
Canım sana özelden yazamadım kapalı galiba bana yazar mısın5 yumurtam 5. Gün 2 yumurtam 6. Gün canım
yok canım ben ilkinde kullanmamıştım, muhtemelen serum embriyo yapıştırma gibi seçenekleri sunacaklardır regl olup doktora gittiğimde anlaşılacak biraz, aslında çok sebebi yok bazı şeyler nasip sen nerde tedavi görüyorsun?İlk transferde lucrin vurulmuş muydun kuzum peki bu tranferinde farklı bir şey uygulanacak mi ben serum yaptircam bakalım bağışıklık sistemi ile ilgili olduğunu düşündü doktorum
Ayy hadi bakalım inşallahBen transfere hazırlık yapıyorum eğer sorunsuz giderse yılbaşından önce olacak gibi duruyor beklemeye gerek yok dediler
Gaziantepte özel bir klinikte kuzum kesinlikle haklısın bnde reglimi bekliyorum hazırlık için ondan önce doktorumla bı görusmeye gidicem ilaclari vs önceden Alicam beklicem kuzum haklısim gerçekten nasip zaten diyorum ya bnim hep.lekelenmem.vardi belliydi bir sorun olduğu bakalım bu transfer nasl olucak.insllah bir daha öyle kötü tecrübeler edinmeyizyok canım ben ilkinde kullanmamıştım, muhtemelen serum embriyo yapıştırma gibi seçenekleri sunacaklardır regl olup doktora gittiğimde anlaşılacak biraz, aslında çok sebebi yok bazı şeyler nasip sen nerde tedavi görüyorsun?
İnşallah canım, senin kaç embriyo transfer olacak kaçıncı gün embriyoların var?Gaziantepte özel bir klinikte kuzum kesinlikle haklısın bnde reglimi bekliyorum hazırlık için ondan önce doktorumla bı görusmeye gidicem ilaclari vs önceden Alicam beklicem kuzum haklısim gerçekten nasip zaten diyorum ya bnim hep.lekelenmem.vardi belliydi bir sorun olduğu bakalım bu transfer nasl olucak.insllah bir daha öyle kötü tecrübeler edinmeyiz
Tek embriyo kuzum 5. Gün nasipseİnşallah canım, senin kaç embriyo transfer olacak kaçıncı gün embriyoların var?
Ay valla içim içime sığmıyor bir yandan da kendimi heveslendirmek istemiyoumAyy hadi bakalım inşallahçok heyecanlı artık az kaldı ben biraz heyecan yaptım
Bir kutu varelinde pergoveris olan var mı
Sanırım piyasa fiyatı 3800 daha uyguna verebilirim kullanamadım çünkü gerek kalmadı bir kutu tam bir tanede ekstra varBir kutu var
Evetvbende var kullanama gerek kalmadıelinde pergoveris olan var mı
inşallah canım. zaten 2 embriyom transfer oldıgunda olmayacagını hissediyordum. geriye kalan 1 embriyom da 5. güne gelince hep bu tutmayacak o 5. güne gelen tutacak diyordum eşime, kızıyordu. bilmiyorum inşallah tutunur bebişimizOlsun kuzum bu kez minnoslar bize tutunacak bak inanıyorum
canım ben de gaziantepteyim. nerede yaptırıyosun doktorun kimGaziantepte özel bir klinikte kuzum kesinlikle haklısın bnde reglimi bekliyorum hazırlık için ondan önce doktorumla bı görusmeye gidicem ilaclari vs önceden Alicam beklicem kuzum haklısim gerçekten nasip zaten diyorum ya bnim hep.lekelenmem.vardi belliydi bir sorun olduğu bakalım bu transfer nasl olucak.insllah bir daha öyle kötü tecrübeler edinmeyiz
embriyo sayına ve pgt yaptırmana ragmen elinde kalan embriyo sayısı cok iyi canım ve yasın genc. şansın yüksek diye hissediyorum tutacak inşallah. ama şoyle bi durum var hiçbir sorun olmasa da tutmama olabiliyor yani o yüzden tutmaması da bi soruna baglı degil. ama inşallah seninki tutacalArkadaşlar merhaba,
Eşimde sperm sorunu var. Bende pcos. Tüp bebeğe başladım.
10 yumurta toplandı. 8i döllendi. 4 tanesi 5. Güne geldi. 3 tanesi 4AA , 1 tanesi 4BA kalitesinde. 4ü de pgt yapıldı.
3 tane 4AA kalite 5. Gün embriyom pgtden sağlıklı geldi.
Pıhtılaşma testlerimi yaptırdım bir sorun çıkmadı.
Hsg rahim filmi çekildim rahimde de herahangi bir problem görülmedi.
3 gün önce histereskopi oldum ve rahmime çizik atıldı.
Şimdi transfer için adetimi bekliyorum. Ocak ayında 1 embriyo transfer edilecek. 28 yaşındayım.
Bu ilk denemem olacak. Ama çok stresli ve kaygılı bi yapım var. O yüzden problem çıkma ihtimali olan herşeye önceden baktırmak ve problemi ortadan kaldırmak istedim.
Sizce bu durumda ilk denemede tutma şansı nedir ? Tüm bunlara rağmen tutmayan var mı?
AA gerçekten mi kuzum yaa çok mutlu oldum şu ancanım ben de gaziantepteyim. nerede yaptırıyosun doktorun kim
Uff morellerim sıfırinşallah canım. zaten 2 embriyom transfer oldıgunda olmayacagını hissediyordum. geriye kalan 1 embriyom da 5. güne gelince hep bu tutmayacak o 5. güne gelen tutacak diyordum eşime, kızıyordu. bilmiyorum inşallah tutunur bebişimiz
ruşen atmaca novar fertil de canım abdullah göymen de nova fertil de yapıyor bence. gecen sene abdullah göymene gittim hiç sevmedim canım antepte bayagı doktor gezdim en son ruşen hocaya karar verdimAA gerçekten mi kuzum yaa çok mutlu oldum şu andoktorun Abdullah göymen senin kim