2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhabalar kızlar, transfer öncesi kistlerimden dolayı yasmin kullanıyorum iki haftadır fakat kullanmaya başladığımdan ber şiddetli öksürük var, özellikle de geceleri artıyor. Acaba yasmin kullanıp böyle bit etki görmüş olan var mıdır aranızda? Yan etki olabilir mi? Kuru öksürük ve geçmezse transferimin ertelenmesinden korkuyorum 😬
Sanmıyorum yasemin kullandım daha önce ama böyle bir etkisi hiç dikkatimi çekmedi ama kuru öksürük için ertelemezler bence doktoruna danış yine de

Yumurtalıkların aşırı uyarılması, ben pcos olduğum için zaten çok yumurtam vardı ve iğnelerle yumurta geliştirme yapıldığı için hepsi büyümeye çalıştı ve yumurtalıklarım çok şişti. Eğer pcos değilsen korkma genelde pcos olan kadınların başına geliyor. Genel anlamda şişliği ve ağrıları aşırı hissettim ve 3-4 gün nefes darlığı yaşadım. Ama yapılan serumlarla hızlı bir şekilde atlattım 🥰🥰
Çok geçmiş olsun canım benim iyi olmana sevindim simdi benim amh dusuk ama kistimde var nasil yapacak doktor yarin belli olacak Estradiol degerime bagliymis yoksa bnde tedaviye baslicam

selamlar, ben de transfer hazırlığına başladım, 1. regli oldum bitti, 7 aralıkta doğum kontrol hapı başlattı dr. bugün de lucrin depot iğne olucam regli ile birlikte hastaneye gideceğim. Daha önce 1 başarısız transferim var. Amh düşük şuan 2 opudan 3 tane 3. gün embr. biriktirdim Ocak başı gibi trasnfer olurum diye düşünüyorum.

Hsy
selamlar, ben de transfer hazırlığına başladım, 1. regli oldum bitti, 7 aralıkta doğum kontrol hapı başlattı dr. bugün de lucrin depot iğne olucam regli ile birlikte hastaneye gideceğim. Daha önce 1 başarısız transferim var. Amh düşük şuan 2 opudan 3 tane 3. gün embr. biriktirdim Ocak başı gibi trasnfer olurum diye düşünüyorum.

Merhaba, doğrum kontrolü hapını kistiniz için mi vermişti doktorunuz? Ben de yasmin kullanıyorum, alerjik öksürüğüm oluştu ve geçmiyor. Sizde de aynı durum oldu mu acaba? Transfer sürecinizde kolaylıklar diliyorum 🌸

Hsy

Merhaba, doğrum kontrolü hapını kistiniz için mi vermişti doktorunuz? Ben de yasmin kullanıyorum, alerjik öksürüğüm oluştu ve geçmiyor. Sizde de aynı durum oldu mu acaba? Transfer sürecinizde kolaylıklar diliyorum 🌸
valla inan ki bilmiyorum :) ben de anlamadım hatta kistim yok, ilk transferimde taze olmuştu ve bunları kullanmamıştım hiç.
lucrini neden verdi onu da bilmiyorum zaten whatsapptan reçeteyi yollamışlar sadece. doktor ile konuşma fırsatım olmadı. transferden önce de bir kaç test istemişler yarın onları yaptıracağım. sadece doğum kontrol hapının hormon düzenleyici bir yanı var ondan olabilir diye fikir yürüttüm, şimdi baktım detaylı tam doğum kontrol hapı diyemeyiz aslında ;
gibi bir içeriği var,

Cyclo Progynova içerisinde östrojen ve progesteron hormonları bulunur. Bu sayede kadınlardaki adet düzensizliği tedavisinde kullanılır. Ayrıca Cyclo Progynova;

• hormon eksikliğinde,
  • üreme organların alınması durumunda,
  • yumurtalık yetmezliğinde,
  • menopoza giren kadınlarda kemik erimesini önlemede de kullanılır.

size de transfer sürecinde kolaylıklar güzel sonlar diliyorum umarım kalbimizdekine kavuşuruz:)

Çok geçmiş olsun canım benim iyi olmana sevindim simdi benim amh dusuk ama kistimde var nasil yapacak doktor yarin belli olacak Estradiol degerime bagliymis yoksa bnde tedaviye baslicam
Korkulacak bir süreç değil merak etme toplasan 4-5 gün ağrılarım olmuştur sonra şişliğim azaldı 2 gün sonra adet olunca bütün belirtiler ortadan kalktı 🥰

Ayy canim adetliyken alttan muayene nasil olacak ya benim fazla geliyor yani doktorum erkek bide nasil yapcam ya uykularim kaciyor stres yaptim benimde yqrin belli olacak esradiol degerim dusuk cikarsa gedaviye baslicam
Hiç stres yapma canım doktorun alışık olduğu bir durum zaten herkese adetliyken bakılıyor ona göre tedavi belirliyor girmeden önce kendini silersin zaten iki veya üçüncü gün bakılıyor onda da biraz kanaman azalır yani inan bu hiç dert değil

valla inan ki bilmiyorum :) ben de anlamadım hatta kistim yok, ilk transferimde taze olmuştu ve bunları kullanmamıştım hiç.
lucrini neden verdi onu da bilmiyorum zaten whatsapptan reçeteyi yollamışlar sadece. doktor ile konuşma fırsatım olmadı. transferden önce de bir kaç test istemişler yarın onları yaptıracağım. sadece doğum kontrol hapının hormon düzenleyici bir yanı var ondan olabilir diye fikir yürüttüm, şimdi baktım detaylı tam doğum kontrol hapı diyemeyiz aslında ;
gibi bir içeriği var,

Cyclo Progynova içerisinde östrojen ve progesteron hormonları bulunur. Bu sayede kadınlardaki adet düzensizliği tedavisinde kullanılır. Ayrıca Cyclo Progynova;

• hormon eksikliğinde,

size de transfer sürecinde kolaylıklar güzel sonlar diliyorum umarım kalbimizdekine kavuşuruz:)
Canım senden hangi testleri istemiş transfer öncesi bn bundan bir ay önce transfer oldum kimyasal oldu şimdi tekrar olucam korkuyorm aynı şeyleri yasamaktan

Kızlar aranızda tek 5.gun embriyosu transfer olucak olan var mı bnim tek transfer olucak çok korkuyorum olamzsa vs diye bundan önceki çiftti ama kimysal oldu hep kanamam vardı resmen bu kez farklı olarak serum kullanicam bakalim

gibi bir içeriği var,

• hormon eksikliğinde,

Hımm, sizin ilacınız farklıymış evet. Lucrin’i ben de hiç bilmiyorum, hiç kullanmadım… Çok teşekkür edeyim, Amin… Allah emeklerimizin karşılığını versin…🙏🏻

X