2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar 16 aylık evliyim 2vkez gebe kaldım femara ile ama pıhtılaşmadan dolayı düştüler sonra öğrendik tabi.Hiç korunmadım zaten polikistik over var çok zor ilaçla gebe kaldım.Artık dayanacak sabır da kalmadı benim gibi polikistik over var mı bu ay adeti bekliyorum tüp bebek tedavisi in ama kararsızım hala

Sürec nasıl acaba polikistik over lar biraz anlatabilir mi.iğneyi kaç gün kullandınız ve ne kadar tuttu acaba fiyatı

Merhaba kızlarrr. 24 yasındayım ilk tüp bebek deneyimim 3 embriyo oluştu 2 tanesini ekimde transfer oldum kimyasal gebelik oldu geriye kalan 1 embriyomu da ocakta transfer olacağım.kasım grubundaydım, ocak için grup gorememiştim daha yeni gördüm cok mutlu oldumreglim yeni bitti diger regliden itibaren transfer hazırlıgına başlayacagız.inşallah 2024 bize huzur ve bebişlerimizi getirir 2025 e kucagımızda bebeklerimizle gireriz

Canım aynı şeyleri yaşıyoruz resmen bende de amh düşük 2 embriyo transfer oldum kimyasal oldu geriye 1 embriyom kaldı onu da ocakta inşallah

Dualarım kalbim ve desteğim seninle

Canım aynı şeyleri yaşıyoruz resmen bende de amh düşük 2 embriyo transfer oldum kimyasal oldu geriye 1 embriyom kaldı onu da ocakta inşallah
Aaa evet kuzum valalhi kader arkadaşı.olmusuz resmen kendiliğinden hiç hamile.kalamadim lucrin vurulucam adetin 20. Günü sonra on gün içinde adet olucakmisim kuzum sonrasında transfer hazırlığı serum kullanicam bakalım bu transferde çok heyecanlıyım

Ayy canim adetliyken alttan muayene nasil olacak ya benim fazla geliyor yani doktorum erkek bide nasil yapcam ya uykularim kaciyor stres yaptim benimde yqrin belli olacak esradiol degerim dusuk cikarsa gedaviye baslicam

Ohhss ney canimntup bebege yeni baslicam boyle birsey neden oluyor korktum simdi ya

Ohhss ney canimntup bebege yeni baslicam boyle birsey neden oluyor korktum simdi ya
Yumurtalıkların aşırı uyarılması, ben pcos olduğum için zaten çok yumurtam vardı ve iğnelerle yumurta geliştirme yapıldığı için hepsi büyümeye çalıştı ve yumurtalıklarım çok şişti. Eğer pcos değilsen korkma genelde pcos olan kadınların başına geliyor. Genel anlamda şişliği ve ağrıları aşırı hissettim ve 3-4 gün nefes darlığı yaşadım. Ama yapılan serumlarla hızlı bir şekilde atlattım

ben de ilk transfer oncesi 3 ay lucrib kullanmıştım canım

Sürec nasıl acaba polikistik over lar biraz anlatabilir mi.iğneyi kaç gün kullandınız ve ne kadar tuttu acaba fiyatı
Merhaba bende pcos’um ileri derece benim. Ganolf 2 kalem aldık ama arttı bile hergün 200’lük doz halinde 5 gün falan kullandım sonra 150’ye düşürdü 2 gün sonra cetrodite diye bir iğne kullandım 3 gün son günü meriofet kullandım ve toplanmasından 36 saat önce 3 doz ganopeptyl kullandım. Tedavim 45.000₺ muayene ücretim 1250₺ ilaçlar ortalama 20.000 falan tuttu şimdi transfer hazırlığı yapıyoruz

Merhabalar kızlar, transfer öncesi kistlerimden dolayı yasmin kullanıyorum iki haftadır fakat kullanmaya başladığımdan ber şiddetli öksürük var, özellikle de geceleri artıyor. Acaba yasmin kullanıp böyle bit etki görmüş olan var mıdır aranızda? Yan etki olabilir mi? Kuru öksürük ve geçmezse transferimin ertelenmesinden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…