Canım öncelikle motive olman çok önemli. Amh değeri çok düşük olup hamile kalan bir çok insan var önce iyi bir doktorla görüşüp değerlerine baktır ben şu an bahçeci de tedavi görüyorum benim eşimde de sperm problemi vardı doktorum bize eğer ki başka bir yerde
tüp bebek yaptıracak olsaydık bu spermleri bile bulamazlar dedi o kadar ki sperm değeri düşüktü. Önce senin yumurtalarına bakıyorlar ve ona göre doz ayarlıyorlar ben 225’te başladım ama 350 ile bile başlayan vardı o yüzden bu konuda biraz rahat olabilirsin daha yaşın genç bence geç olmadan eğer ki maddi imkanın varsa bir tüp bebek merkezi ile görüş en azından neler yapabilirsin gör ben yumurtalarının büyüyeceğine inanıyorum eğer ki yumurtalarını büyütemezlerse farklı bir tedavi uygulayabilirler teknoloji o kadar gelişmiş ki amh değeri düşük olanların da normal amh değeri olan dan daha çabuk çocuğu olabiliyor. Zaten yumurtalar belli bir büyüklüğe gelince doktor toplama işlemi yapıyor ona göre sana iğne dozunu yüksek verir nedense ben umutsuz değilim bismillah de ve başla bence hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum