- 12 Ağustos 2007
- 1.033
- 1.375
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklemedeyim.. aralağın son haftası olacağım 2. Adeti yani çok az kaldı ama sanki transfer olacak ben değilmişim ya da o kadar iğneyi ben vurulmamışım gibi çok ilginç bi ruh halindeyimKızlar ne durumdasınız ? Merak ettim
Sanırım benim adet görme ilaç kullanma falan derken şubat ayına denk gelecek transferimKızlar ne durumdasınız ? Merak ettim
Canım aynı şeyleri yaşıyoruz resmen bende de amh düşük 2 embriyo transfer oldum kimyasal oldu geriye 1 embriyom kaldı onu da ocakta inşallahSelam kızlarrr iki hafta önce transfer oldum malesef kimyasal gebelik yaşandı amh düşüklüğü sebebi ile tüp bebek sürecindeyim iki embriyo transfer olmuştu olumsuz oldu şimdi tek bir tane 5. Gün embriyon var onunla denicez Ocak ayında olmadı tekrar baştan her şey nasip Rabbim bu yolda emek veren herkesin emeğinin karşılığını versin günlerdir ağlıyorum kndime ancak gelebildim insllah bir daha ki transfer de hepimiz güzel sonuçlar alırız
Dualarım kalbim ve desteğim seninleMerhaba kızlarrr. 24 yasındayım ilk tüp bebek deneyimim 3 embriyo oluştu 2 tanesini ekimde transfer oldum kimyasal gebelik oldu geriye kalan 1 embriyomu da ocakta transfer olacağım.kasım grubundaydım, ocak için grup gorememiştim daha yeni gördüm cok mutlu oldumreglim yeni bitti diger regliden itibaren transfer hazırlıgına başlayacagız.inşallah 2024 bize huzur ve bebişlerimizi getirir 2025 e kucagımızda bebeklerimizle gireriz
yaaa senin ne kadar güzel bir kalbin var cok teşekkür ederim hep yanımda oldun canım cok saol. bebegin o kadar şanslı ki senin gibi bir annesi olacagı içinDualarım kalbim ve desteğim seninle
Aaa evet kuzum valalhi kader arkadaşı.olmusuz resmen kendiliğinden hiç hamile.kalamadim lucrin vurulucam adetin 20. Günü sonra on gün içinde adet olucakmisim kuzum sonrasında transfer hazırlığı serum kullanicam bakalım bu transferde çok heyecanlıyımCanım aynı şeyleri yaşıyoruz resmen bende de amh düşük 2 embriyo transfer oldum kimyasal oldu geriye 1 embriyom kaldı onu da ocakta inşallah
Ben adet bekliyorum 1. Adetim haftaya sonra ki adet Ocak 11 1 ay var :) siz ne yapıyorsunuz:)Kızlar ne durumdasınız ? Merak ettim
Bende argifertil kullaniyorum canim 2 kere boguluyordum yapisti bogazima dikkat et icerkenEvet gerçekten çok zor yutmak Allahim inşallah yüzümüze bakar bu cefanin sefasını da süreriz
Ayy canim adetliyken alttan muayene nasil olacak ya benim fazla geliyor yani doktorum erkek bide nasil yapcam ya uykularim kaciyor stres yaptim benimde yqrin belli olacak esradiol degerim dusuk cikarsa gedaviye baslicamHoşgeldin canımm sağlıkla pozitifleri görürsün inşallah İnan hiç acılı bir süreç değil sadece psikolojik olarak yoruluyorsun o da farklı bir süreç olduğu için. Yumurta toplama zaten anestezi katında oluyor rahim filmi gibi. Beni en çok yoran alttan muayenelerdi onun dışında vücut iğneye de alışıyor yani korkulacak hiç bi durum yok
Ohhss ney canimntup bebege yeni baslicam boyle birsey neden oluyor korktum simdi yaBana bu adetinle başlayabiliriz dedi ama açıkçası 2 adet mi beklesem diye düşünüyorum 2 gündür. Ben aşırı şiştim nefes almakta zorlanıyordum. OHSS oldum . Ama adetinle bütün hormonların sıfırlanacak, başlayabiliriz dedi. Tamamen sağlığımı göz önüne alıp öyle karar vereceğim. Afedersin tuvaletimi bile yaparken bağıra bağıra yapıyorum sancıdan halen.
Yumurtalıkların aşırı uyarılması, ben pcos olduğum için zaten çok yumurtam vardı ve iğnelerle yumurta geliştirme yapıldığı için hepsi büyümeye çalıştı ve yumurtalıklarım çok şişti. Eğer pcos değilsen korkma genelde pcos olan kadınların başına geliyor. Genel anlamda şişliği ve ağrıları aşırı hissettim ve 3-4 gün nefes darlığı yaşadım. Ama yapılan serumlarla hızlı bir şekilde atlattımOhhss ney canimntup bebege yeni baslicam boyle birsey neden oluyor korktum simdi ya
Eğer herşey yolunda gidersen ben yılbaşından önce gideceğim sanırımSanırım benim adet görme ilaç kullanma falan derken şubat ayına denk gelecek transferim
ben de ilk transfer oncesi 3 ay lucrib kullanmıştım canımAaa evet kuzum valalhi kader arkadaşı.olmusuz resmen kendiliğinden hiç hamile.kalamadim lucrin vurulucam adetin 20. Günü sonra on gün içinde adet olucakmisim kuzum sonrasında transfer hazırlığı serum kullanicam bakalım bu transferde çok heyecanlıyım
Merhaba bende pcos’um ileri derece benim. Ganolf 2 kalem aldık ama arttı bile hergün 200’lük doz halinde 5 gün falan kullandım sonra 150’ye düşürdü 2 gün sonra cetrodite diye bir iğne kullandım 3 gün son günü meriofet kullandım ve toplanmasından 36 saat önce 3 doz ganopeptyl kullandım. Tedavim 45.000₺ muayene ücretim 1250₺ ilaçlar ortalama 20.000 falan tuttu şimdi transfer hazırlığı yapıyoruzSürec nasıl acaba polikistik over lar biraz anlatabilir mi.iğneyi kaç gün kullandınız ve ne kadar tuttu acaba fiyatı
Ben transfere hazırlık yapıyorum eğer sorunsuz giderse yılbaşından önce olacak gibi duruyor beklemeye gerek yok dedilerBen adet bekliyorum 1. Adetim haftaya sonra ki adet Ocak 11 1 ay var :) siz ne yapıyorsunuz:)