Korkma bence değerlerde mı yanlışlık oldu bılemıyorumÇarşamba günü muayene edelim diyor doktorum klinik kapalı. Ben bekleyemem çarşambaya kadar. Ne oluyor anlamıyorum ağrım yok sızım yok kanamam lekelenmem hiç bir şeyim yok bu değer neden düştü
Bence mutlaka bir acile gitmelisin bekleme kendi doktorunu , herhangi bir devlet hastanesine gidebilirsin 1500 üstü değerlerde kese görünüyor genellikle bir git bakalım belki müdahale edilecek bir durum vardır erken gitmek işe yarayabilirPerşembe günüydü ilk randevum
Şu an arıyorum hastaneleri randevu için her yer 17:00 çıkış yapıyor alşamcılar 18:00 başlıyormuş o saatte arayın diyorlarBence mutlaka bir acile gitmelisin bekleme kendi doktorunu , herhangi bir devlet hastanesine gidebilirsin 1500 üstü değerlerde kese görünüyor genellikle bir git bakalım belki müdahale edilecek bir durum vardır erken gitmek işe yarayabilir
Her kurumda saat 18:00da acil nöbetçi hekim olmak zorundadır , ama bu özel yoksa bile devlete gidebilirsin randevuya gerek yok ki bence çıkıp gidebilirsin illaki görecekler yani belki bir serum bir iğne yaparlarŞu an arıyorum hastaneleri randevu için her yer 17:00 çıkış yapıyor alşamcılar 18:00 başlıyormuş o saatte arayın diyorlar
Normalde değer düşmez sağlıklı gebelıkte artması lazım ama senin birden artmış ya bence o artan değerde yanlışlık olabılır mesela ben üç kere kan verdim doktor tamam dedi vermene gerek yok devlet hastanesıne git kadın doğum olur mutlaka bir baksın en azından bırde aynı yerde mı kan verdinRandevu gününe kadar kan vermeseydim öyle gitseydim belki de değerlerim sıfırlanıp gidecektim ve benim haberim olmayacaktı neden kan vermeye devam ettin diyenler için
Kızlar geçen değerim 513 den birden bire 7800 lere çıkması tuhafıma gitmişti acaba yanlışlık oldu da asıl doğru sonucum bugünkü olabilir mi? Kendimi mi kandırıyorum artık üç tane aklım vardı o da gitti. Ya bir yerim de ağırmıyor kendimi aşırı
Amin inşallahAmin inşallah canım hayırlısıyla al kucağına insallah
Bugün sağlık ocağında kan verdim, çarşamba sonuç çıkacak. Bu şekilde de takip etmiş olurum. Zaten bir hafta sonra kese için randevu verildi. Bakalım ikinci kanı da görelim. Sanki hiç bitmiyor insan hiç emin olamıyor gibi sizde de öyle miHımm bi sor istersen arayıp canım..
Canım benim hiç belirtim olmadı.Peki genel belirtiler neler. Bende sadece sağ kasigimda batma oluyor. Başka hiçbir belirtim olmadı. Lekelemeyin vs falan kac gun sonra oluyor. Bir hafta sonra normal regl günüm. Sure az kalınca strese girdim
Yaaa seni yerim hoşgeldin canımmmmm ❤❤ yaş? Bilgisini de ekleyeyim20 Nisan cumartesi , 5. Gün çift embriyo transferim oldu , beni de ekle hadi kuzum dayanamadım yine
20 Nisan cumartesi 5. Gün çift embriyo transferi, ikinci deneme kuzum hadi beni de ekle tablona dayanamadım , olumsuz düşünceler içindeyim size ihtiyacım var
Hee yoooo
Allahın izniyle hamilesin canımselam herkese,
bugün altıncı gün salak gibi dayanamadım ve az önce gebelik testi yaptım :S
belli belirsiz bir ikinci çizgi var ama her zaman böyle mi çıkıyordu yoksa dümdüz sakız gibi beyaz mı kalıyordu orası anımsayamıyorum. aslında bugün, beklenen regl günüm. bilemiyorum belki yarın ya da sonraki gün regl olacağım. bilemiyorum. heyecanlandım bayağı.
Yaaa canım benim çok teşekkür ederim, o kadar seviniyorum ki eski dostlarımın böyle çıkıp gelmesine, iyi dileklerini iletmesine ❤ çok sağol kuzum.edahandro edacığımmmm ayy şuan baktım ne zamandır senden hiç haber alamıyordum hep aklımdaydın dualarımdaydın. Aşırı mutluyum şuan hayırlı olsun canımm kucağına aldığın günlerde hayırlısıyla gelir inşallah.
O ne yaKızlar elim ayağım titriyor 3 gün önce 7847 olan değerim bugün 3692 düşmüş. Düşük mü yapıyorum ben noluyor???
Ay bebeğin tutunmuş sanaselam herkese,
bugün altıncı gün salak gibi dayanamadım ve az önce gebelik testi yaptım :S
belli belirsiz bir ikinci çizgi var ama her zaman böyle mi çıkıyordu yoksa dümdüz sakız gibi beyaz mı kalıyordu orası anımsayamıyorum. aslında bugün, beklenen regl günüm. bilemiyorum belki yarın ya da sonraki gün regl olacağım. bilemiyorum. heyecanlandım bayağı.
Canım benim hiç belirtim olmadı.
Yaaa seni yerim hoşgeldin canımmmmm ❤❤ yaş? Bilgisini de ekleyeyim
26 yaşındayım
Dualarımla sizinle ama bencede bir acile gidin en azından birsen yparlarKızlar geçen değerim 513 den birden bire 7800 lere çıkması tuhafıma gitmişti acaba yanlışlık oldu da asıl doğru sonucum bugünkü olabilir mi? Kendimi mi kandırıyorum artık üç tane aklım vardı o da gitti. Ya bir yerim de ağırmıyor kendimi aşırı iyi hissediyorum bu değerleri görene kadar
Ya inşallahAy bebeğin tutunmuş sanainşallah kucağında alirsin
Kız ikiz kesesi görünce beni etiketle mutlaka sana ikiBenim bugun 14. Gunum 3550 cikti doktor ikiz dedi
Belki o 7800 olan hatalı sonuçtu yaa hemen kötüyü çağırmayalımKızlar geçen değerim 513 den birden bire 7800 lere çıkması tuhafıma gitmişti acaba yanlışlık oldu da asıl doğru sonucum bugünkü olabilir mi? Kendimi mi kandırıyorum artık üç tane aklım vardı o da gitti. Ya bir yerim de ağırmıyor kendimi aşırı iyi hissediyorum bu değerleri görene kadar
Gayet güzel artarak devam etsinedahandro benim sonucum çıktı 9. Gün 137 çıkmış iyi mi acaba düşük mü ki
Vallahi bende 1 hafta önce öyle olmuştum ilk Bi şaşkınlık şimdi ben de korkuyorum kalp atışını duymak içi sabırsızlanıyorum inşallah duyarızYa inşallahönce şaşırdım şimdi de biraz korkuyorum
Geçenlerde aynı sizinki gibi yüksek çıkıp düşen bir kişinin yazısını okumuştum meğer o yüksek çıkan hatalıymış inşallah sizinki de öyle olmuşturŞu an arıyorum hastaneleri randevu için her yer 17:00 çıkış yapıyor alşamcılar 18:00 başlıyormuş o saatte arayın diyorlar
İnşallah canımVallahi bende 1 hafta önce öyle olmuştum ilk Bi şaşkınlık şimdi ben de korkuyorum kalp atışını duymak içi sabırsızlanıyorum inşallah duyarız