- 2 Mayıs 2013
- 1.691
- 1.807
- 33
Ayy bölünmüş o zaman tek yumurta ikizi ne güzelBenim bugun 14. Gunum 3550 cikti doktor ikiz dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bölünmüş o zaman tek yumurta ikizi ne güzelBenim bugun 14. Gunum 3550 cikti doktor ikiz dedi
Teşekkür ederim senin de hayırlı olsun bereketli bir ay olduHadi hayırlı olsun ultrasonda bellı olur
Ay valla masallah bu grup uğurlu gerçekten ben inanıyorum kı negatif görenler bırdakı transferde herkes pozitifi görecekTeşekkür ederim senin de hayırlı olsun bereketli bir ay oldu
Rabbim isteyen herkese sağlıklısından ve kolay yoldan nasip etsin
Aynı yerde mı kan verdın ?Kızlar elim ayağım titriyor 3 gün önce 7847 olan değerim bugün 3692 düşmüş. Düşük mü yapıyorum ben noluyor???
EvetAynı yerde mı kan verdın ?
Ben iki kez verdim artışı görünce daha kan vermenize gerek yok denildi. Siz neden kan vermeye devam ettiniz kanamanız ya da ağrınız mı oldu? Aynı yerde mi verdiniz? Bhcg belli zaman sonra ikiye katlamazmıs ama böyle de düşer mi bilmiyorum ilk kez duydum. Umarım her şey yolundadır. Doktorunuza danışın bence en doğrusunu o söylerKızlar elim ayağım titriyor 3 gün önce 7847 olan değerim bugün 3692 düşmüş. Düşük mü yapıyorum ben noluyor???
Bana da bir daha kan verme dedi. Ben de böyle durumlar olur mu takip edeyim belki erken bir müdahale için başvururum diye kan vermeye devam ediyorumBen iki kez verdim artışı görünce daha kan vermenize gerek yok denildi. Siz neden kan vermeye devam ettiniz kanamanız ya da ağrınız mı oldu? Aynı yerde mi verdiniz? Bhcg belli zaman sonra ikiye katlamazmıs ama böyle de düşer mi bilmiyorum ilk kez duydum. Umarım her şey yolundadır. Doktorunuza danışın bence en doğrusunu o söyler
İyi düşünelim iyi olsun hiçbir şey olmayacak inşallah. Doktorunuzla konuştunuz mu ne dedi???Kızlar elim ayağım titriyor 3 gün önce 7847 olan değerim bugün 3692 düşmüş. Düşük mü yapıyorum ben noluyor???
Çarşamba günü muayene edelim diyor doktorum klinik kapalı. Ben bekleyemem çarşambaya kadar. Ne oluyor anlamıyorum ağrım yok sızım yok kanamam lekelenmem hiç bir şeyim yok bu değer neden düştüİyi düşünelim iyi olsun hiçbir şey olmayacak inşallah. Doktorunuzla konuştunuz mu ne dedi???
İki tane mi transfer edildiÇarşamba günü muayene edelim diyor doktorum klinik kapalı. Ben bekleyemem çarşambaya kadar. Ne oluyor anlamıyorum ağrım yok sızım yok kanamam lekelenmem hiç bir şeyim yok bu değer neden düştü
Evet,niye?İki tane mi transfer edildi
2 embriyo transferiyse belki başta iki sonra tek olarak devam ediyordur bu geldi aklıma ama , çünkü değeriniz çok güzel artmış kalp atışı kese görünmüş müydü ?Çarşamba günü muayene edelim diyor doktorum klinik kapalı. Ben bekleyemem çarşambaya kadar. Ne oluyor anlamıyorum ağrım yok sızım yok kanamam lekelenmem hiç bir şeyim yok bu değer neden düştü
Perşembe günüydü ilk randevum2 embriyo transferiyse belki başta iki sonra tek olarak devam ediyordur bu geldi aklıma ama , çünkü değeriniz çok güzel artmış kalp atışı kese görünmüş müydü ?
Amin inşallah canım hayırlısıyla al kucağına insallahMerhaba hanımlar ben burada yeniyim 3 kere başarısız tüp bebek denemesi 4 üncü transfer 2024 5 nisan sonuç pozitif inşallah 4 mayıs da kalp atışını duymaya gidicem inşallah duyarım Rabbım bu yolda çaba sarf eden herkesin kucağını boş bırakmasın hepinizi böyle gördükçe çok mutlu oluyorum Bir yandan uzuntunuzle üzülüyorum Rabbım inşallah bekleyen herkesin yavrusunu karnında büyümesini nasip eder hz.yakup aleysellamın yavrusu Yusufa peygambere kavuştuğu gibi bizimde yavrularımızın kavuşturur amin
Bence de beklemeyin, bugün bulamasanız bile yarın sabaha bulursunuz sakin olun diyemiyorum imkansız çünkü dualarım sizinleÇarşamba günü muayene edelim diyor doktorum klinik kapalı. Ben bekleyemem çarşambaya kadar. Ne oluyor anlamıyorum ağrım yok sızım yok kanamam lekelenmem hiç bir şeyim yok bu değer neden düştü
Ağrınız kanamanız olmadığından ben kötü düşünmek istemiyorum dualarım sizinleÇarşamba günü muayene edelim diyor doktorum klinik kapalı. Ben bekleyemem çarşambaya kadar. Ne oluyor anlamıyorum ağrım yok sızım yok kanamam lekelenmem hiç bir şeyim yok bu değer neden düştü