- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.919
Hadi gözün aydın hayırlısı olsun canım. Daha önce kan vermiş miydin kaç çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözün aydın hayırlısı olsun canım. Daha önce kan vermiş miydin kaç çıkmıştı
Hamilesinselam herkese,
bugün altıncı gün salak gibi dayanamadım ve az önce gebelik testi yaptım :S
belli belirsiz bir ikinci çizgi var ama her zaman böyle mi çıkıyordu yoksa dümdüz sakız gibi beyaz mı kalıyordu orası anımsayamıyorum. aslında bugün, beklenen regl günüm. bilemiyorum belki yarın ya da sonraki gün regl olacağım. bilemiyorum. heyecanlandım bayağı.
Gebelik var çıkmış normalde silik cızgı olmaz hayırlı olsunselam herkese,
belli belirsiz bir ikinci çizgi var ama her zaman böyle mi çıkıyordu yoksa dümdüz sakız gibi beyaz mı kalıyordu orası anımsayamıyorum. aslında bugün, beklenen regl günüm. bilemiyorum belki yarın ya da sonraki gün regl olacağım. bilemiyorum. heyecanlandım bayağı.
inşallah devamı da gelir :) salak gibi hissediyorum kendimiGebelik var çıkmış normalde silik cızgı olmaz hayırlı olsun
Bu belli belirsiz falan değil gaayet burdayım diyor hayırlı olsunselam herkese,
Saol cnm inşallahh hepimizzHaber ver canım güzel haberler alırsın inşallah
oo maşallah güzel yükselmiş kanama devam etmez inşallah, yer yapıyor annesi kendine napsın
inşallah devamı da gelir :) salak gibi hissediyorum kendimi
çok teşekkür ederim :)))Hayırlı olsun canım o anki sevinçle evet evet hamilesine odaklanmışım
hep böyle güzel sonuçlar alırsın inşallah canımselam herkese,
amin canım cok sağ ol, hepimiz inşallahhep böyle güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
Vallahi masAllah canım çoğul olabilir gibi bence dokturun ne dedi değer içinKızlar bugün 12. Gün ve değerim 2041
5.gün tek transfer ama arkadaşım değerin çok yüksek dedi
9. Gün değerim 178 di. Çoğul gebelik değildir diye düşünüyorum ama sizce nasıl
Asistanına sonucu attım, sadece randevu oluşturduk o yüzden bir bilgim yokVallahi masAllah canım çoğul olabilir gibi bence dokturun ne dedi değer için
Benim bugun 14. Gunum 3550 cikti doktor ikiz dediAsistanına sonucu attım, sadece randevu oluşturduk o yüzden bir bilgim yok
Gözünüz aydın çok sevindimBenim bugun 14. Gunum 3550 cikti doktor ikiz dedi
Hadi hayırlı olsun ultrasonda bellı olurKızlar bugün 12. Gün ve değerim 2041
5.gün tek transfer ama arkadaşım değerin çok yüksek dedi
9. Gün değerim 178 di. Çoğul gebelik değildir diye düşünüyorum ama sizce nasıl