Ben de aynı durumdaydım canım. Kan testi günümü bekledim. Şimdi her gün idrar testi yapıyorum. Benim hiç belirtim yoktu ❤ umarım mucizene kavuşursunBirçok kişinin sonucu pozitif geliyor bana umut oluyorsunuz gerçekten. Ben bu kez idrar testi yapmayacağım o kadar negatif gördüm ki kan testinde pozitif görüp sonra doğurana kadar her gün zevk için kaset test yapmak istiyorumcesaretim de yok açıkçası çünkü çok umutluyum. Pozitif gelen anneler ne gibi belirtileriniz oldu acaba biraz anlatır mısınız
Bugünkü testin nasıl canımBen de aynı durumdaydım canım. Kan testi günümü bekledim. Şimdi her gün idrar testi yapıyorum. Benim hiç belirtim yoktu ❤ umarım mucizene kavuşursun
Merhaba canım. Belki bu yardımcı olur. Benim tüp bebek ama bununla da günlerim tuttu.Merhaba test pozitif son adet tarihim 12 marttı ama döngülerim değişiyordu sizce kaç haftalık olabilir Döngüm 35
Şimdi ona bakıyordumBugünkü testin nasıl canım
Yaaa diğer çizgiden daha kırmızı olmuş, maşallah canımŞimdi ona bakıyordum❤ elmam iyice kızardı çok şükür
Dimi bana da öyle gibi geldi bu sefer. Çok dikkatli bakıncaYaaa diğer çizgiden daha kırmızı olmuş, maşallah canım
Günaydın canm hiç üzülme bende test yapmıştım silik çıkmıştı ama değerim baya yukselmıstı kendını strese sokma ben yaptım sen yapmaKızlar benim testim dünküne göre daha silik ya moralim bozuldu. En alttaki bugünEki Görüntüle 3417807
Ayy benım de bugün 5+2 oldu susammışBen histeroskopiden 2 ay sonra embryo glue yaptırarak gebe kaldım şuan 5+3 üz rabbim sizede nasip etsin kalbini ferah tut bende öyle düşünüyordum şükür nasip oldu inşAllah sağlıkla ilerler bugün kanamam oldu ne isterseniz hayırlısını isteyin
Gece rüya gördüm değerim 200lerden 15e düşmüş. Sabah kalkıp hemen test yaptım böyle çıkınca resmen çöktüm yaGünaydın canm hiç üzülme bende test yapmıştım silik çıkmıştı ama değerim baya yukselmıstı kendını strese sokma ben yaptım sen yapma
O rüyaları hiç sorma bende başladığım beri rüyalar görüyorum hep sürekli doktorumu görüyorumGece rüya gördüm değerim 200lerden 15e düşmüş. Sabah kalkıp hemen test yaptım böyle çıkınca resmen çöktüm ya
Embriyo glue transferden önce aynı gün embriyoya uygulanıp transfer ediliyorKızlar selam martta transfer oldum ancak tutmadı maalesef. İkinci denemeye hazırlanıyorum doktorum ikinci adetimle birlikte sürece başlayacağını söyledi mayısın ilk haftası muhtemelen sürecim başlayacak, merak ettiğim konu şu doktorum bu defa rahim içi çizik ve embriyo glue uygulayacağını söyledi bu işlemlerden ne kadar süre sonra transfer oluyor daha önce bu süreci geçireniniz oldu mu ? Bu işlemlerden sonra hamile kalan ya da negatifi gören oldu mu acaba sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum
Doğurana kadar rahat yokO rüyaları hiç sorma bende başladığım beri rüyalar görüyorum hep sürekli doktorumu görüyorumonunla yaptıp onunla kalktığımız ıcın çok normal
Bazen tam koyulaşma olmuyor aynı seyredebiliyor kuzumKızlar benim testim dünküne göre daha silik ya moralim bozuldu. En alttaki bugünEki Görüntüle 3417807
Kaçıncı gunundu canım seninKızlar benim testim dünküne göre daha silik ya moralim bozuldu. En alttaki bugünEki Görüntüle 3417807
Bugün vericem kan birazdan giderim umarım artış iyidirBazen tam koyulaşma olmuyor aynı seyredebiliyor kuzuminşallah yarın daha koyu çıkar. Daha çok yeni olduğu için olabilir kan verme günün ne zamandı?
Dokuzuncu günümKaçıncı gunundu canım senin
İnşaallah kuzum. Bizi habersiz bırakma, anca beraber kanca beraberBugün vericem kan birazdan giderim umarım artış iyidir
Acildeyim keseyi gördükAyy benım de bugün 5+2 oldu susammışneden kanaman oldu doktoruna hemen soyledın dimi
Ayy hadi hayırlı olsunAcildeyim keseyi gördükama çapı nerede yazıyor kızlar iğne yaptıe dedi yinede doktor kalçadan onu yaptırıcam