- 10 Şubat 2022
- 389
- 495
- 31
Ahahshdj çok komik olur2025 ilk bebesi diye show tv çıkarsın belki
Canım ilk sayfadaki ilk yorumda bulunan tablodaki bilgilerini verebilirsen seni de tablomuza ekleyeyimBen dün transfer oldum 3 gün dondurulmuş embriyo
Aralık kuzum. Aralık anneleri grubuna girdim bile, sen de gelsene, su çok sıcakKızlar biz şimdi aralık mı doğuracağız ocak mı?
Ay evet gelin hepiniz oraya, tüp bebek anaları ağırlığını koysun birazAralık kuzum. Aralık anneleri grubuna girdim bile, sen de gelsene, su çok sıcak
Sorma yaa çok sona kaldı bebeklerimiz, ama olsun sağlıklı olsunlar. Seninki tam yılbaşı. Benimki 25 Aralık.Benim hesaplamam 31 aralık olarak gösteriyor doğum tarihiniya çok sıkıntı bi tarih değil mi
ay dur henüz haşhaş tanesi anneleriyizAralık kuzum. Aralık anneleri grubuna girdim bile, sen de gelsene, su çok sıcak
Dün gördüm seni aralık annelerinde. Benim kalp atışını duyana kadar cesaretim yok duyunca gelirim bende inşallahAralık kuzum. Aralık anneleri grubuna girdim bile, sen de gelsene, su çok sıcak
Kendi adınıza konuşun lütfen ne demek haşhaş tanesi.Ben bugüne bugün elma tohumu anasıyım.ay dur henüz haşhaş tanesi anneleriyizkeseyi görek bi
Yok canim test gunum 12.ci gun sali
Benim de 8. Gün 39 küsür çıktı yarın 12. Günüm yarın vericem bende idrar testi yaptın mııııYok canim test gunum 12.ci gun sali
Ama ben dun Dayanamadim kan testi verdim (8.ci gün) 41 ciktiama yukselip yukselmeyecegini bilmedigimden haber vermedim cok sagol sordugun icinnn
Kendi adınıza konuşun lütfen ne demek haşhaş tanesi.Ben bugüne bugün elma tohumu anasıyım.
Oy maşalah kuzumYok canim test gunum 12.ci gun sali
Ama ben dun Dayanamadim kan testi verdim (8.ci gün) 41 ciktiama yukselip yukselmeyecegini bilmedigimden haber vermedim cok sagol sordugun icinnn
Ay ben dee yaa kalp atışını bi duyalım heleDün gördüm seni aralık annelerinde. Benim kalp atışını duyana kadar cesaretim yok duyunca gelirim bende inşallahşimdilik uzaktan takipteyim
Benim de 21 Aralık gosterıyorBenim hesaplamam 31 aralık olarak gösteriyor doğum tarihiniya çok sıkıntı bi tarih değil mi
İkiz olurlarsa onu da beklemezler de du bakalım kesede ne çıkacak bahtımızaSorma yaa çok sona kaldı bebeklerimiz, ama olsun sağlıklı olsunlar. Seninki tam yılbaşı. Benimki 25 Aralık.
En uzun geceye gelmiş seninki deBenim de 21 Aralık gosterıyor
Evet ya mesela bu uygulamadakı tarıhler 40 haftalık ıcın mı oluyorEn uzun geceye gelmiş seninki de
Yapiyorum cok belirgin olmuyo diye ayni senin dsundugun icin kan vermeye gittimBenim de 8. Gün 39 küsür çıktı yarın 12. Günüm yarın vericem bende idrar testi yaptın mıııı
Kalp atışını mıHaftaya cumartesi randevu aldım doktorumdan 6+1 kesın duyulur geçen hamılelgimde 5 haftakıkkrn duymuştuk