Aminnn Amınn Amınn güzel arkadaşımRabbim herkesin pozitif sonuç görmesini nasip etsin insallahGüzel sonuçları görelim hep birlikte
Evet tam gününde doğarsa 40 haftaya göre hesaplanıyorEvet ya mesela bu uygulamadakı tarıhler 40 haftalık ıcın mı oluyor
Kalp atışını duyduktan sonra novaartla işimiz bitecek ya sonra hangi doktora gitmeyi düşünüyorsunAminnn Amınn Amınn güzel arkadaşım❤
Canım ikiz olursa ahmet hoca da devam edebiliirim. Tek olursa tamer bilensoy du benim doktorum. Ona giderim büyük ihtimal. Sen kime gideceksin kuzum?Kalp atışını duyduktan sonra novaartla işimiz bitecek ya sonra hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun
Ahmet hocanın başka bi yerde muayenehanesi vardı di mi? Ben daha önce çukurambar protokol plazada hülya kulaya gidiyordum aşılamalarımı da o yapmıştı çok ilgili bi kadın ona giderim diye düşünüyorum şimdilik bakalımCanım ikiz olursa ahmet hoca da devam edebiliirim. Tek olursa tamer bilensoy du benim doktorum. Ona giderim büyük ihtimal. Sen kime gideceksin kuzum?
Galiba gazide görüyor hamileleri kuzum. Tamer hoca da inanılmaz tatlı dillidir. İkiz olursa riskli olacak diye ahmet hocayı seçerim gibi geliyor bana bilemedim. Ama ahmet hoca da hiç konuşmuyor. Bebekler ne yapıyor ediyor anlamadan geçip gider hamileliğimAhmet hocanın başka bi yerde muayenehanesi vardı di mi? Ben daha önce çukurambar protokol plazada hülya kulaya gidiyordum aşılamalarımı da o yapmıştı çok ilgili bi kadın ona giderim diye düşünüyorum şimdilik bakalım
Yaaa hahshd arada başka bi doktora görünürsün bilgi alırsın gel Hülya sana tatlı tatlı anlatsın bebeklerin nasılmış diyeGaliba gazide görüyor hamileleri kuzum. Tamer hoca da inanılmaz tatlı dillidir. İkiz olursa riskli olacak diye ahmet hocayı seçerim gibi geliyor bana bilemedim. Ama ahmet hoca da hiç konuşmuyor. Bebekler ne yapıyor ediyor anlamadan geçip gider hamileliğim
Öyle yaparım olmazsa ikinci bir doktora daha giderim aradaYaaa hahshd arada başka bi doktora görünürsün bilgi alırsın gel Hülya sana tatlı tatlı anlatsın bebeklerin nasılmış diyeikiz olursa bi de perinatolojiye mi görünmek gerekiyor öyle bişey duymuştum uff öğrencek çok şey var
Benim kese 30 nisan inşallahRiskli gebelik bölümüne perinotolojı bakıyor ınsallah hepımız sağsalim sağlıkla kucağımıza alırızkese ve kalp atışı için ne zaman gıdeceksınız ben haftaya cumartesi ıcın randevu aldım
Eda tebrik ederim. Çok ama çok sevindim. Hep bakıyordum sana. Onlardan mutlu oldum ki. Çok şükürCanlarım
Kan testi sonucum çıktı
17.04.2024 133
19.04.2024 323
Çok şükür artmış. 10 gün sonra KESEYİ görecekmişiz
Canım arkadaşımm çok çok teşekkür ederimEda tebrik ederim. Çok ama çok sevindim. Hep bakıyordum sana. Onlardan mutlu oldum ki. Çok şükür
Merhaba canim seni topiklerden tanıyorum. Çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebekleriniBenim kese 30 nisan inşallah
Yaaa ben de seni tanıyorum kuzumMerhaba canim seni topiklerden tanıyorum. Çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebekleriniiçime ikiz doğdu nedense
Çok çok amin canımYaaa ben de seni tanıyorum kuzumseni görmek ne güzel çok şükür Rabbim Bu duyguyu yaşamayı nasip etti, inşallah devamı da Sağlıkla gelir. İki embriyo kondu, hala ikiz olma ihtimali var. İkiz olursa çok sevinirim umarım tahminin gerçekleşir, Sağlıkla
Bana ikinci kez kan vermeye gelin demediler.29 Nisan için kese görmek için randevu verdiler. Neden tekrar kan istediler ki?Kızlar ❤
Şimdi ikinci kanımı verdim.
Hemşire dedıkı bu değer de istediğimiz gibi çıkarsa 10 gün sonra kese muayenesine geleceksiniz dedi.
Hamiş arkadaşlarımsizde durum nasıl ilerliyor? Keseyi ne zaman gördünüz? Göreceksiniz? @mavigokyuzu93 @Cherry92 @tu me manque @festina lente @Meryemimm A aylakka ve ismini sayamadığım tüm hamiş arkadaşlarım ❤
Merhaba canım olabilir ? Bazen hiç kanama da olmadan yerleşme oluyorMerhaba kızlar transferimin 9 cu günü yerleşme kanaması yaşamadım . Sizce lekelenme olmadan pozitif olabilir mi ?
Amin inşallah canımÇok teşekkür ederimm Allahım benimle birlikte bekleyen herkese hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin
Kızlar bütün testlerimi yaptırdım çok şükür bir sıkıntı yok testlerinde troid yüksek çıkmış sadece şu an için daha vermedi doktor troid için bişey sizce verir miÇok teşekkür ederimm Allahım benimle birlikte bekleyen herkese hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin
İnşallah güzel haberler olur ultrasonda da çok heyecanlı bende bir an önce tedaviye başlamak istiyorum transfer için gün sayıyorum daha belli değilAh kuzumm tebrik ederim canım yazamadım banlıydım:) Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah seni çok merak etmiştim. Benzer değerlerle başlamışız.
Benim de transferden sonra
9.gün: 120
11gün: 220
13gün: 513
15gün: 7847
çıktı canım.
Önümüzdeki hafta ultrason var dua et benim için