Bol şans Allah yardımcın olsun moralini yüksek tut her şey güzel geçsinGünaydın, 2. transferime gidiyorum güzel enerjilerinizi bekliyorum
Yedinci günüm bugüngünaydın kaçıncı gününüz silik çizgi görüyorum benim 5 gün böyleydi hayırlı olsun canım
7 gün ise tutmuştur inşallah sonra tekrarlarsınız test. Bende 5 gün sabah negatifti akşam tekrar yaptım seninki gibi çıktı ertesi günler koyulaşmaya başladı. Kaset test 5 gün göstermedi 7 gün gösterdi. 9 gün de kanda öğrendim. Darısı başına canım bunlar güzel duygular her anını yaşaYedinci günüm bugünAllahım inşallah doğrudur yaa duygular şelale şuan bende
Hadi hayırlı olsun silik çıkmışYedinci günüm bugünAllahım inşallah doğrudur yaa duygular şelale şuan bende
Senin de çift embriyoymuş canım kese görmeye gittin mi çift mi tutundu acaba bekleyişler bitmiyorr ama şükürler olsun harika bir duyguymuş çizgi görmek bile7 gün ise tutmuştur inşallah sonra tekrarlarsınız test. Bende 5 gün sabah negatifti akşam tekrar yaptım seninki gibi çıktı ertesi günler koyulaşmaya başladı. Kaset test 5 gün göstermedi 7 gün gösterdi. 9 gün de kanda öğrendim. Darısı başına canım bunlar güzel duygular her anını yaşa
Çok teşekkür ederimm Allahım benimle birlikte bekleyen herkese hayırlı güzel haberler almayı nasip etsinHadi hayırlı olsun silik çıkmış
5 gün sonra gideceğim kese için canımSenin de çift embriyoymuş canım kese görmeye gittin mi çift mi tutundu acaba bekleyişler bitmiyorr ama şükürler olsun harika bir duyguymuş çizgi görmek bile
Çok teşekkür ederimBol şans Allah yardımcın olsun moralini yüksek tut her şey güzel geçsin
İnşallahh5 gün sonra gideceğim kese için canıminşallah görürüm
yok şimdi bir belirtim uyku dışında.transferin ertesi günler dökülüyordum belim sırtım vs ağırmıştı şimdi geçtiİnşallahhbelirtin var mı peki nasılsın
Benimde pazartesi 1500 dü perşembe 7300 geldi ama normal sanırım artışlarıTesekkurleraslında tek embriyo transferıydı bır de tek yumurta ıkızıymıs ben şok
Kaçıncı günKizlar dayanamadim bugun verdim kan 723 cikti nasil sizce onemli olan artmasi tabi ama yinede size sorayim dedim
Kaçıncı gün?Benimde pazartesi 1500 dü perşembe 7300 geldi ama normal sanırım artışları
Canım bebeğini alıp evine dön, sana sıkı sıkı tutunsun inşallah ❤Günaydın, 2. transferime gidiyorum güzel enerjilerinizi bekliyorum
Ayyy nasıl sevindim. Her gün test yapıp koyulaşmayı mı takip edeceksin? Kan testi mı vereceksin kuzum? Maşallah sağlıkla artsınGünaydınnn kızlar ellerimm titriyor doğru mu görüyorumm ağlayacağım
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBu süreçte pozitif gören tüm anne adaylarını tebrik ediyorum
Negatif gören anne adaylarımız ne olur üzülmeyin siz bitti demeden bitmez! Nisan değilse mayıs mayıs değilse haziran! Allah en güzelini bilir ve size verir. Doğru zaman. Pes etmeyin yeterki moral çok önemli
Çok iyi değer11.gün 718
13.gün 1500
16.gün 7300
Her gün test yapıcam kanda yüksek değerle öğrenmek istiyorum öyle miydi böyle miydi diye tedirgin olmiyim şimdi değer düşük olunca da bi stresCanım bebeğini alıp evine dön, sana sıkı sıkı tutunsun inşallah ❤
Ayyy nasıl sevindim. Her gün test yapıp koyulaşmayı mı takip edeceksin? Kan testi mı vereceksin kuzum? Maşallah sağlıkla artsın❤
Merhabalar , benim de kanamam olmadı ama pozitifim.Merhaba kızlar transferimin 9 cu günü yerleşme kanaması yaşamadım . Sizce lekelenme olmadan pozitif olabilir mi ?