Çok sağol kuzum, şimdi sıra sende
sen de geleceksin. Birlikte yaşayacağız hamileliği
Allah razı olsun canımmm ❤❤❤❤❤
Ben biliyordum dolum ay o kadar mutlu oldum ki hüngür hüngür ağlıyorum sonunda nasip etti allahım
kuzum benim çok şükür yarabbim
Ay arkadaşımmm bugünü de gördük. Hiç olmayacak sanıyordum. Rabbim yüzümü güldürdü. İnşalah sağlıkla devam eder
❤
iyiki varsın
Çok sevindim canım ne yalan söyleyeyim en çok seni merak ediyordum. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Yaaa kuzum
seni de göreceğiz. Hep sen hamile çıkacaksın sonra ben de pozitif göreceğim diyordum ama nasip böyle oldu
ben inanıyorum seninde zamanın yakın. En kısa zamanda sana nasip olacak. Dualarımdasın
Yaaa aaa aaaa
zıp zıp zıplayasım var
hala inanamıyorum arkadaşım
çok şükür Rabbim nasip etti. Çok sağol kuzum yanımda olduğun için ❤ güç verdin. Senden el aldım resmen
Çok sevindim, herşey gönlünce olsun, sağlıkla kucağına aldığın günlere kavuştursun inşallah
Amin amin aminnn arkadaşımmm ❤
tüm dinleyenleri Allahım kavuştursun inşallah
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla kucağına al darısı bizlere inşallah
Bence sen de hamilesin kuzum
❤ canı gönülden istiyorum, gönlümden böyle geçiyor. Rabbim emeklerinin karşılığını versin inş'ALLAH
Bitanem benim, güzel arkadaşımmm inanamıyorum
Allahım inşallah kalp atışını duymayı da nasip eder. En kısa zamanda sen de hamile kalacaksın bak gör, birlikte hamile olacağız
aminnn
Muhtemelen Mayıs ayına sarkacak transferim diye yazmak istedim ama bu liste pek uğurlu geldi, o yüzden beni de listeye ekler misin? Burada olmak uğur getirecek diye düşüyorum, önceki arkadaşın açtığı nisan topiğinde vardım. 5. gün tek embriyo yaş 40, muhtemel transfer tarihim Mayısın başı gibi
Tabiki eklerim kuzum. İnşallah sana da şans getiririz. Rabbim nasip eder. İlk deneme mi?
Yaaaa
canım benim canım canım
aynı topikte birlikte hamile kaldık
rüya gibi, çok şükür Yarabbimmm
Hayırlı olsun canım benimmm
Çok teşekkür ederim kuzum
senin de güzel değerlerini göreceğiz birlikte
Çok sevındım canım hadi hayırlı olsun
Çok sağol kuzum