Diger kagidi doktora veriyolar doktor soyluyor bize.Ben 2 temmuzda öğreneceğim sonucu. Bir de şey soracağım, doktor dedi ki bu testlerin sonuç kağıdında cinsiyet yazılması yasak. Çok erken dönemde yapılan bir test olduğu için cinsiyeti beğenmeyip aldıranlar falan oluyormuşayrı bir kağıtta yazar dedi. Sende de öyle mi?
Tamamdır çok teşekkür ederimDiger kagidi doktora veriyolar doktor soyluyor bize.
Bence yerleşme canım. Doktoruna mutlaka ulaş bugün.Kızlar bugün transfer dahil 10. Günüm az önce tuvalette çok hafif pembe bir lekelenmem oldu sizce yerleşme kanaması mı? Dün değerim 106.4 çıkmıştı. Yarın 2. Kez baktırıcam
Ayy bilmiyorum ki kağıdı almadım doktor söyledi cıktı olarak istiyim ne insanlar var gerckten şok oldum öyle bir şey varsaBen 2 temmuzda öğreneceğim sonucu. Bir de şey soracağım, doktor dedi ki bu testlerin sonuç kağıdında cinsiyet yazılması yasak. Çok erken dönemde yapılan bir test olduğu için cinsiyeti beğenmeyip aldıranlar falan oluyormuşayrı bir kağıtta yazar dedi. Sende de öyle mi?
Sanırım yerleşme kanaması bu zamanda olmazmış. Takip edin dediBence yerleşme canım. Doktoruna mutlaka ulaş bugün.
Günaydın canm benim kı tahmımin var kıza benziyor demişti kız cıktıKızlar merhaba , uzun zamandır buralara uğrayamadım . 12. Hafta içindeyim. Doktorum kesin bir şey diyemem ama kız gibi dedi. folik asit dahil tüm ilaçları bıraktım. Multivitamine geçtim.Mide rahatsızlıklarım hafifledi şükür. Sizler nasılsınız
GünaydınGünaydın canm benim kı tahmımin var kıza benziyor demişti kız cıktıbenim randevum 21 haziranda o zaman yeniler galıba ilaçları multıvıtamın ne verdi sana
Maşallah canım sağlıkla gelsin bebişinKızlar merhaba , uzun zamandır buralara uğrayamadım . 12. Hafta içindeyim. Doktorum kesin bir şey diyemem ama kız gibi dedi. folik asit dahil tüm ilaçları bıraktım. Multivitamine geçtim.Mide rahatsızlıklarım hafifledi şükür. Sizler nasılsınız
11. Haftada söylemişti ben folık asit devam ediyorum hala haftaya gıttıgımde degıstırırGünaydınkaç haftalıktı söylediğinde? Hayırlı olsun tsh değerim çok düşük çıktı, içinde iyot olmayan tek vitamin decavit dedi onu verdi şimdilik. Siz ne kullanıyorsunuz
Bize de haber ver merak ederız bakalım cısnıyet ne olacakMaşallah canım sağlıkla gelsin bebişin. Benim de bugün kontrolüm var. Heyecanlıyım
Güzel haberlerini bekliyoruuzMaşallah canım sağlıkla gelsin bebişin. Benim de bugün kontrolüm var. Heyecanlıyım
İnşallahhh güzel haberler bekliyoruz canımMaşallah canım sağlıkla gelsin bebişin. Benim de bugün kontrolüm var. Heyecanlıyım
gittin mi canım kontrole :)Maşallah canım sağlıkla gelsin bebişin. Benim de bugün kontrolüm var. Heyecanlıyım
Hayır arkadasım gidiyor cok memnun. Sizde araştırabılırsınız. Aklınıza yatarsa gidersiniz.Çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum. Siz kendisinin takibinde misiniz?
Hayırlı olsunnn gözün aydın nKızlar nipt sonucum cıktı temız geldı şükür kız Bebiş geliyor
Güzel haberlerini bekliyoruuz
İnşallahhh güzel haberler bekliyoruz canım
Kızlar gittim çok şükür herşey yolunda, anca eve gelebildim.gittin mi canım kontrole :)
Çok teşekkür ediyorum ilginizeHayır arkadasım gidiyor cok memnun. Sizde araştırabılırsınız. Aklınıza yatarsa gidersiniz.Ben avrupa yakasındayım o yüzden anadolu yakasına gecmek zor olur dıye gitmedim
Kız ilayda sen misin? İsmini mi değiştirdin?Çok teşekkür ediyorum ilginize
Hahahaha evet benim. Nasıl geçti kontrolün?Kız ilayda sen misin? İsmini mi değiştirdin?