- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Canim kaç haftalık seninBen de kendimi yatalak gibi hissediyordum ilk zamanlar. Sırtımda yatak yarası çıkacak sanmıştım. Mesela şuanda da öğürmekten uyuyamıyorum. Midem bulanıyor. Of ülen offben öğrenciyken ucuz yemek yemekten, arada gıda zehirlenmesi yaşardım, şimdi de aynı gıda zehirlenmesi yaşıyorum gibi hissediyorum. Vücudum acıyor, midem acıyor, sürekli bulantı, kusma, halsizlik. Allah tez vakitte hayırlısıyla bu bulantıdan kurtarsın.
Yaaa ne güzel inşallah sağlıkla gelir darısı bize inşallahKızlar herkese merhaba. Biz bugün tam 6 haftalık olduk. Dün kanamam oldu doktora gittik iğne falan yaptılar full yatıyorum. Bebiş iyi kalp atışını da duyduksağlık ocağında kayıt açtılar , toxoplazma rubella falan tüm gebelik tahlillerini yaptılar hiç birinde sıkıntı çıkmadı. Bulantım yok arada kasık ağrılarım oluyor. Durumlar bu şekilde.
Sizler nasılsınız , umarım herşey yolundadır
10 canımCanim kaç haftalık senin
Maşallah10 canım
İnşalah canım olacak Allahın izniyleMaşallahİnslalah bizimde pozitif olur sağlıkla kucağımıza alırız
İnsalah canım benim dualarınızı bekliyorumİnşalah canım olacak Allahın izniyle
Canım sen kürtaj oldun mu? Seni merak ettim. Hangi gün olacaktın hatırlayamadımCanım. Ben de çok üzgünüm ikimiz için debebek genetiğe gideceği için kürtaj olmam lazımmış. Yolumuz bitmedi. İnşallah bundan sonrası su gibi aksın
Evet canım. Çarşamba günü oldum. Raporluyum evde dinlenmeye çalışıyorum.Canım sen kürtaj oldun mu? Seni merak ettim. Hangi gün olacaktın hatırlayamadım
Çok geçmiş olsun canımın içi, en kısa sürede güzel haberi alıp sevinç çığlıkları atmanı diliyorum.Evet canım. Çarşamba günü oldum. Raporluyum evde dinlenmeye çalışıyorum.
Geçmiş olsun kuzumEvet canım. Çarşamba günü oldum. Raporluyum evde dinlenmeye çalışıyorum.
Ben de çok merak ediyorum. İnşallah duymuştur kalp atışını
Çok teşekkür ediyorum canımÇok geçmiş olsun canımın içi, en kısa sürede güzel haberi alıp sevinç çığlıkları atmanı diliyorum.
Çok teşekkür ediyorum canımGeçmiş olsun kuzum❤ yaşadıkların çok zor. Allah inşallah gücünü verir en kısa zamanda bebeğine kavuşursun kuzum
Kendim için ayrı forumdakiler için ayrı strese giriyorum ya. Bulantım azaldı diye evhamlanıyorum bir yandan da bebişe bir şeyler alıyorum, çok komik bir halBen de çok merak ediyorum. İnşallah duymuştur kalp atışınıher aşaması çok zor ya kaygıdan bi hal olduk
Neler alıyorsun kız. Ben geçen dopler sipariş etttim, sonra kafayı yemeyelim diye iade ettim. Ben iki sene önce ilk bebek denemesi yaptığım aylarda, hemen olacak sandığımdan süt sağma makinesi, gümüş meme ucu falan almıştım.Kendim için ayrı forumdakiler için ayrı strese giriyorum ya. Bulantım azaldı diye evhamlanıyorum bir yandan da bebişe bir şeyler alıyorum, çok komik bir halumarım hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşuruz tüp bireylere
Hahahaha ben de dopler işine giremem ya korkarım. Ya eşim yurtdışına gidiyor bu hafta, bebek arabası yarı fiyatıydı onu aldık, dedesi heves edip anne yanı beşik almış. Ben de bugün anne bebek çantası aldımNeler alıyorsun kız. Ben geçen dopler sipariş etttim, sonra kafayı yemeyelim diye iade ettim. Ben iki sene önce ilk bebek denemesi yaptığım aylarda, hemen olacak sandığımdan süt sağma makinesi, gümüş meme ucu falan almıştım.
Bebek arabasını çok iyi yapmışsınız. Oto koltuğu falan da yurtdışında çok daha Uygun'a geliyormuş aklınızda olsun. 12. Haftayı atlatalım ben de park yatak, ana kucağı, emzik, biberon gibi şeyleri almak istiyorum. Yavaş yavaş almak lazım. Dediğin gibi hem zam geliyor sürekli, hem de bir aya yüklenmek çok da doğru değil. Geniş geniş bir kaç aya bölerek almak istiyorum ben de. Şu buharda pişiriciler hakkında ne düşünüyorsun? Philipsinki meşhur sanırım. Yeşil renkte olanı. O da favorilerim de ama ihtiyaç mı değil mi bilemedim.Hahahaha ben de dopler işine giremem ya korkarım. Ya eşim yurtdışına gidiyor bu hafta, bebek arabası yarı fiyatıydı onu aldık, dedesi heves edip anne yanı beşik almış. Ben de bugün anne bebek çantası aldımbirkaç müslini, eşofmanı tulumu falan da var. Anneanne/babaanne aldı onları heves edip :) zaten almak lazım ya her ay artıyor hepsi, ağırlaşınca da uğraşamam ben açıkçası. Bir de benim elektronik şeylere hevesim var, kıyafet falan şimdilik ilgimi çekmiyor. Süt sağma makinesi ben de baktım ama hastane tipi olanlar çok iyiymiş, kiralarım demiştim. Gümüş kapak ben de alacağım
Evet evet ama daha araştırmadım oto koltuğu olayını, bir dahakine de onu kitlerim diye düşünüyorumBebek arabasını çok iyi yapmışsınız. Oto koltuğu falan da yurtdışında çok daha Uygun'a geliyormuş aklınızda olsun. 12. Haftayı atlatalım ben de park yatak, ana kucağı, emzik, biberon gibi şeyleri almak istiyorum. Yavaş yavaş almak lazım. Dediğin gibi hem zam geliyor sürekli, hem de bir aya yüklenmek çok da doğru değil. Geniş geniş bir kaç aya bölerek almak istiyorum ben de. Şu buharda pişiriciler hakkında ne düşünüyorsun? Philipsinki meşhur sanırım. Yeşil renkte olanı. O da favorilerim de ama ihtiyaç mı değil mi bilemedim.