Yeni yolculuğun bebeğine kavuşmana vesile olsın canımKızlar Nisan ayında transferim olmuştu. İki kere değerim yükselmişti. Sonra değerler düştü ve düşük oldu. Şimdi tekrar başladım dün histereskopi yapıldı lucrin iğne vuruldum inşallah tekrar aranıza katılırım. Bu kez sağlıklı bir şekilde hamile kalırım. Rabbim sizlerinde bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel anneler.
Maşallah kuzumGünaydın güzel annelerdün dr kontrolüm vardı. Birde serum alıyorum. Çok şükür son serumu da aldım ve bitti. Bebeğim 7+1 günlük olmuş. Gayet iyi dedi dr.benim düşük tehlikem vardı. O yüzden çok korkuyordum. Başta iki kese görmüştü dr.birinde kalp atışı görememişti. Dün de göremedi. Malesef bebek oluşmamış diğerinde. Birde içi kan dolmuş demişti. Çok şükür diğer kesenin altında olduğundan diğerine zarar vermez dedi. Ama tabi bu zamana kadar hiç bu kadar net konuşmamıştı.Kullandığım ilaçları tekrar düzenledi. 2 hafta sonra bir çoğunu bırakmış olacağım. Birde dün inanılmaz bir baş ağrısı yaşadım. Miğrenimde var. Hiç geçmeyecek sandım. Bugün iyiyim çok şükür
Bulantım olmasa ve Yiyebilseydim eğer; yumurta, ayran, kefir, avakado, kabak çekirdeği, badem ceviz yerdim. Ben çok salata sevmem ama Salata yemeye çalışırdım, mutlaka protein için et tüketmeye gayret ederdim.Kızlar birde bebeğin gelişimi için neler yemeye özen gösteriyorsunuz. Ayrıca başka ilave vitamin alıyor musunuz?
Maşallah canım sağlıkla büyüsün bebeğinHanımlar merhaba,
29 yaşındayım bu ikinci denemem 7+1 deyim bugün rabbim herkesin sağlıkla evlatlarına kavuşmasını nasip etsin inşallah çok zor yollardan geçerek gelinen bu yolda neler çektiğimizi en iyi Allah biliyor hepinize mutlu güzel günlerde sağlıkla evlatlarınızı büyütmeyi diliyorum. bu yollar çok zor olduğu için dualarıma da her zaman herkesi katıyorum.
bu yola çıkacak olan ve tekrar denemeyi düşünen herkese de tavsiyem kesinlikle doktor en çok dikkat edilmesi gereken husus şu anda tedavi gördüğüm doktorumdan çok memnunum en başından beri herseyi ince eleyip sıkı dokudu çok sagolsun.
rabbim sağlıkla sana güzellikler ihsan eylesin en yakın zaman da kavusursun inşallah yavruna çok zor ama herşeyde bir hayır vardır her zorluğun sonu güzelliktir inşallahCanlaryarın kürtaj olacağım. Bebek oluşmuş ama kalp atımı alamıyoruz. Doktor genetiğe gönderelim dedi. Bu ikinci vaka çünkü. Geçen yıl da bebeğimin kalbi durmuştu. Çok ağlıyorum iki gündür. Ama elden gelen bir şey yok. Allah sizleri bebeklerine kavuştursun. Acılar sevince dönüşsün. Çok yorulduk. Ben biraz daha yorulacağım. Allah büyük.
Yaa orda görünüyor da minnacıkCanlaryarın kürtaj olacağım. Bebek oluşmuş ama kalp atımı alamıyoruz. Doktor genetiğe gönderelim dedi. Bu ikinci vaka çünkü. Geçen yıl da bebeğimin kalbi durmuştu. Çok ağlıyorum iki gündür. Ama elden gelen bir şey yok. Allah sizleri bebeklerine kavuştursun. Acılar sevince dönüşsün. Çok yorulduk. Ben biraz daha yorulacağım. Allah büyük.
Dün ceyda Düvencinin 10. Hafta gebelik videosunu izledim youtubedan. Ordaki uzman kadın 10. Haftada bile kalp atışı duyulan gebelikler oluyor, endişe etmeyin diyordu kuzumYa gerçekten çok zorluklar çekiyoruz bu zorluklarda ufacık bişeyde bizim tedirgin olmamıza neden ve çokta haklı bir tedirginlik. Geçen hafta gittim 6 haftamdı ama kalp sesini duyamadık normal dediler karından 6 haftada duyulamayabiliyormuş ama acayip tedirginin. Şimdi bide bir kaç gündür akıntım oluyor üstüne sanki regly olacakmışım gibi bazen ağrılarım oluyor bunların hepsi normal diyorlar ama işte kafa sesimi susturamıyorum. Bu akşam gidicem hayırlısıyla kalp atışını duymak istiyorum öyle rahatlayacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor.
Canım üzülme diyeceğim ama elden birşey gelmiyor. Genetik bakılmış mıydı size. Olmuyorsa rabbim güzelleştiriyordur unutma. Rabbim en doğru zamanda verecektir.Canlaryarın kürtaj olacağım. Bebek oluşmuş ama kalp atımı alamıyoruz. Doktor genetiğe gönderelim dedi. Bu ikinci vaka çünkü. Geçen yıl da bebeğimin kalbi durmuştu. Çok ağlıyorum iki gündür. Ama elden gelen bir şey yok. Allah sizleri bebeklerine kavuştursun. Acılar sevince dönüşsün. Çok yorulduk. Ben biraz daha yorulacağım. Allah büyük.
Çok zor süreçlerimiz canımYaa orda görünüyor da minnacıkçok zor kuzum ya. Allah dayanma gücü versin. Allah aklımıza mukayyet olsun, sağlığımız bozulmasın inşallah. Bakalım genetikten ne çıkacak. Yarın inşallah kolaycacık geçer senin için, bir an önce toparlarsın
İnşallah canımCanım üzülme diyeceğim ama elden birşey gelmiyor. Genetik bakılmış mıydı size. Olmuyorsa rabbim güzelleştiriyordur unutma. Rabbim en doğru zamanda verecektir.
Transfer tarihin nedir acaba canım. Ben de üniversite hastanesinde mi aldırsam diye düşünüyorum. Ama onlar da böyle zorluklar çıkartıyor.Kızlar sat 26 mart kendi doktorum 9 haftalık diyo kalp atışı yok kürtaja katar verdi ücret çok olduğu için fakülteye geldim bunlarda sata göre değil transfer tarihine göre hesaplanır diyolar 6+4 çıktı almayız 7-8 de kalp atışı ol ulaşabilir diyolar anlamadım ben hangisine göre hesaplanmalı
Ah kuzum ya. Bir düşükte yada iki yıl gebelik elde edilmeyince bile hemen genetik test istiyorlar. Nasıl bakılmaz ki, bazen dr Lara çok kızıyorum. Bir çoğu ticari bakıyor. Mesela benim dr umda, ikinci de hamile kalabildim ama ikinci sefer de birincisinden farklı bir tedavi uyguladı. Madem bunlar vardı neden ilk tedavide uygulamıyorsunuz. Mesela kardeşiminde tüp bebek ile gebelik elde etti. Aynı dr ile devam etti. Üçüncü de yapıştırma işlemi uyguladı. Tuttu. Bunlar hep zaman kaybı değil mi? İnsanlar ne zorluklarla tüp bebek yaptırıyorlar, ki bazı insanlar tüp bebek ücretlerinden dolayı yaptırmıyorlar bileİnşallah canımyok bakılmamıştı. Hatta önceki kürtajda sormuştum. Gerek yok demişti. İlk gebelikte olabilir gözüyle bakılıyor.
Çok çok üzgünüm, umarım en kısa sürede sağlıkla mutlulukla güzel haberi alırsınCanlaryarın kürtaj olacağım. Bebek oluşmuş ama kalp atımı alamıyoruz. Doktor genetiğe gönderelim dedi. Bu ikinci vaka çünkü. Geçen yıl da bebeğimin kalbi durmuştu. Çok ağlıyorum iki gündür. Ama elden gelen bir şey yok. Allah sizleri bebeklerine kavuştursun. Acılar sevince dönüşsün. Çok yorulduk. Ben biraz daha yorulacağım. Allah büyük.
Hep bi umudum vardı senin için ama olmamış çok çok üzüldüm canımCanlaryarın kürtaj olacağım. Bebek oluşmuş ama kalp atımı alamıyoruz. Doktor genetiğe gönderelim dedi. Bu ikinci vaka çünkü. Geçen yıl da bebeğimin kalbi durmuştu. Çok ağlıyorum iki gündür. Ama elden gelen bir şey yok. Allah sizleri bebeklerine kavuştursun. Acılar sevince dönüşsün. Çok yorulduk. Ben biraz daha yorulacağım. Allah büyük.
Canım inşallah bir mucize olur. Benim 23 mart sat. Bebek şuan tam 10+0 . Adetimle tutuyor benim ama herkesinki tutmuyor sanırım. Ben adetin 14. Gününde transfer olmuştum. 18-20. Günlerde de olanlar oluyor. Değişiyor sanırım. Bir mucize olur inşallahKızlar sat 26 mart kendi doktorum 9 haftalık diyo kalp atışı yok kürtaja katar verdi ücret çok olduğu için fakülteye geldim bunlarda sata göre değil transfer tarihine göre hesaplanır diyolar 6+4 çıktı almayız 7-8 de kalp atışı ol ulaşabilir diyolar anlamadım ben hangisine göre hesaplanmalı
hep dua ediyorum canımStres yapma canım hayırlısı ile kalp atışlarını duyacaksınDr. Gelince mutlaka haber ver. Kendini sakinleştir bolca dua et
Kuzum ben eğer 10 haftaya kadar duyamazsam ki allah korun ben kalpten giderin heraldeDün ceyda Düvencinin 10. Hafta gebelik videosunu izledim youtubedan. Ordaki uzman kadın 10. Haftada bile kalp atışı duyulan gebelikler oluyor, endişe etmeyin diyordu kuzum
Kızlar birde bebeğin gelişimi için neler yemeye özen gösteriyorsunuz. Ayrıca başka ilave vitamin
Saglikla ilerlesin insallah. Benim doktorum ilk haftalar icin kendini zorlama bebege etkisi yok dedi vitaminleri bile kestiKızlar birde bebeğin gelişimi için neler yemeye özen gösteriyorsunuz. Ayrıca başka ilave vitamin alıyor musunuz?
Alla alla bizim yediklerimizden besleniyor sonuçta, ama dr dediyse vardır bildiğiSaglikla ilerlesin insallah. Benim doktorum ilk haftalar icin kendini zorlama bebege etkisi yok dedi vitaminleri bile kesti
13 nisanTransfer tarihin nedir acaba canım. Ben de üniversite hastanesinde mi aldırsam diye düşünüyorum. Ama onlar da böyle zorluklar çıkartıyor.