💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Benim 6. Ve 9. Haftada alttan baktı ikisinde de sonrasında kahverengi lekelenmem oldu. İki tane bir lira büyüklüğünde canım. Sonrasınsa bir kaç güm devam etti lekelenme. Alttan muayene yapıyor bence. Alttan muayenede; Hemşire bebekle ilgili değil de vajinal bi kanama olabileceğini söyledi en son bana.
 
Kızlar Nisan ayında transferim olmuştu. İki kere değerim yükselmişti. Sonra değerler düştü ve düşük oldu. Şimdi tekrar başladım dün histereskopi yapıldı lucrin iğne vuruldum inşallah tekrar aranıza katılırım. Bu kez sağlıklı bir şekilde hamile kalırım. Rabbim sizlerinde bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel anneler.
 
Günaydın güzel anneler dün dr kontrolüm vardı. Birde serum alıyorum. Çok şükür son serumu da aldım ve bitti. Bebeğim 7+1 günlük olmuş. Gayet iyi dedi dr.benim düşük tehlikem vardı. O yüzden çok korkuyordum. Başta iki kese görmüştü dr.birinde kalp atışı görememişti. Dün de göremedi. Malesef bebek oluşmamış diğerinde. Birde içi kan dolmuş demişti. Çok şükür diğer kesenin altında olduğundan diğerine zarar vermez dedi. Ama tabi bu zamana kadar hiç bu kadar net konuşmamıştı.Kullandığım ilaçları tekrar düzenledi. 2 hafta sonra bir çoğunu bırakmış olacağım. Birde dün inanılmaz bir baş ağrısı yaşadım. Miğrenimde var. Hiç geçmeyecek sandım. Bugün iyiyim çok şükür
 
Birde dr gitmeden önce kanamam olmuştu. Sonrasında kahverengi leke olarak devam etmişti. Ped koymak zorunda kalmıştım. O yüzden çok korkmuştum bebeğime birşey oldu diye ama çok şükür bebeğim gayet iyi. Diğer keseden dolayı eski kan var içinde arada kanamaların olabilir korkma dedi.
 
Yaa canım umarım sağlıla kucağına alırsın bebeğini sen beyaz serum alıyorsun değil mi? Birde alttanmı bakıyor doktorun yoksa karında mı? Ben bu akşam gideceğim karından bakacak inşallah kalp atışını duyarım benimde kahverengi akıntım oluyor bir kaç gündür tedirgin oldum yaa
 
Bunu bile bile aslında alttan yapmasalar çok iyi olur ya ama onlarda mecbur
 
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağınıza alalım. Ne zorluklarla, bu aşamaya geldiğimizi biz tüp bebek anneleri çok iyi biliyoruz. Beyaz serum vermişti. Haftada birgün 5 kere kullanacağız demişti. Alttan bakmadı canım. Üstten gayet net kalp atışını dinledik Kahverengi akıntı biz tüp bebek annelerine kullandığımız ilaçlardan dolayı oluyormuş. Günde 3 litre su içmemiz gerekiyormuş. Birde canım bende bulantı felan da yoktu. Belirti olmayınca İnanılmaz tedirgin olmuştum.
 
Hanımlar merhaba,
29 yaşındayım bu ikinci denemem 7+1 deyim bugün rabbim herkesin sağlıkla evlatlarına kavuşmasını nasip etsin inşallah çok zor yollardan geçerek gelinen bu yolda neler çektiğimizi en iyi Allah biliyor hepinize mutlu güzel günlerde sağlıkla evlatlarınızı büyütmeyi diliyorum. bu yollar çok zor olduğu için dualarıma da her zaman herkesi katıyorum.
bu yola çıkacak olan ve tekrar denemeyi düşünen herkese de tavsiyem kesinlikle doktor en çok dikkat edilmesi gereken husus şu anda tedavi gördüğüm doktorumdan çok memnunum en başından beri herseyi ince eleyip sıkı dokudu çok sagolsun.
 
hanımlar ayrıca kesinlikle bazı şikayetler için canınızı sıkmayın herkes bazı şeyler yaşayabiliyor sonuçta normal hayatımızda bile bazı şikayetlerimiz olabiliyorken bizler bir sürü hormonal ilaç kullanarak ilerliyoruz ve yaklaşık olarak bu ilaçları 6 ay kullanmış oluyoruz üstüne gebelikle birleşince vücutlarımızın da bazı tepkiler vermesi çok normal. ben gebelik testinden sonra idrar enfeksiyonu nedeniyle ilk monurol geçmeyince aksef 500 ve sonrasında yine monurol kullandım cuma tekrar idrar ve crp vereceğim geçtiğinide hiç sanmıyorum bunun yanında dolu başka sıkıntılarım var ama içim rahat Allahın izniyle hep güzel olaagını düşünüyorum. Ayrıca opu dan sonra ohss olmuş biri olarak her türlü zorluk geride kalıyor diye düşünüyorum bugünlerde geride kalıcak 3. ayın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum tabi :)
 
Merhabalar ne zaman transfer oldunuz acaba? Kaçıncı gün emriyosu,kaçıncı transferiniz. Bende 7+1 deyim. Listeye ekli misiniz.
 
Ya gerçekten çok zorluklar çekiyoruz bu zorluklarda ufacık bişeyde bizim tedirgin olmamıza neden ve çokta haklı bir tedirginlik. Geçen hafta gittim 6 haftamdı ama kalp sesini duyamadık normal dediler karından 6 haftada duyulamayabiliyormuş ama acayip tedirginin. Şimdi bide bir kaç gündür akıntım oluyor üstüne sanki regly olacakmışım gibi bazen ağrılarım oluyor bunların hepsi normal diyorlar ama işte kafa sesimi susturamıyorum. Bu akşam gidicem hayırlısıyla kalp atışını duymak istiyorum öyle rahatlayacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor.
 
sizi anlıyorum 6+2 de kalp atışını duydum doktorum sınırda gün olarak duyamayabiliriz dedi ve altan muayene sadece 3 saniye dinletti fazla enerji vermek istemiyorum dedi sadece kendi doktorum ne zaman isterse o zaman gidiyorum kontrole
kendinizi strese sokmayın doktorunuzdan eminseniz onun dedikleri ile ilerleyin ben başka doktorlarda kontrol ve dediklerini çok önemsemeyi önermiyorum bu sefer herseyden korkup ne yapacagınızı şaşırırsınız daha çok strese girersiniz stres en büyük düşmanlardan
 
Stres yapma canım hayırlısı ile kalp atışlarını duyacaksın Dr. Gelince mutlaka haber ver. Kendini sakinleştir bolca dua et
 
Canlar yarın kürtaj olacağım. Bebek oluşmuş ama kalp atımı alamıyoruz. Doktor genetiğe gönderelim dedi. Bu ikinci vaka çünkü. Geçen yıl da bebeğimin kalbi durmuştu. Çok ağlıyorum iki gündür. Ama elden gelen bir şey yok. Allah sizleri bebeklerine kavuştursun. Acılar sevince dönüşsün. Çok yorulduk. Ben biraz daha yorulacağım. Allah büyük.
 

Eklentiler

  • 17168875868807136921181021856457.jpg
    122,6 KB · Görüntüleme: 62
Sağlıkla ilerlesin inşallah. Doktorunuz kimdi acaba?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…