Benim 6. Ve 9. Haftada alttan baktı ikisinde de sonrasında kahverengi lekelenmem oldu. İki tane bir lira büyüklüğünde canım. Sonrasınsa bir kaç güm devam etti lekelenme. Alttan muayene yapıyor bence. Alttan muayenede; Hemşire bebekle ilgili değil de vajinal bi kanama olabileceğini söyledi en son bana.Evet canum
Bisey olmaz korkma dinlen artarsa sorarsin doktora ama zannetmiyorum.Evet canum
Yaa canım umarım sağlıla kucağına alırsın bebeğiniGünaydın güzel annelerdün dr kontrolüm vardı. Birde serum alıyorum. Çok şükür son serumu da aldım ve bitti. Bebeğim 7+1 günlük olmuş. Gayet iyi dedi dr.benim düşük tehlikem vardı. O yüzden çok korkuyordum. Başta iki kese görmüştü dr.birinde kalp atışı görememişti. Dün de göremedi. Malesef bebek oluşmamış diğerinde. Birde içi kan dolmuş demişti. Çok şükür diğer kesenin altında olduğundan diğerine zarar vermez dedi. Ama tabi bu zamana kadar hiç bu kadar net konuşmamıştı.Kullandığım ilaçları tekrar düzenledi. 2 hafta sonra bir çoğunu bırakmış olacağım. Birde dün inanılmaz bir baş ağrısı yaşadım. Miğrenimde var. Hiç geçmeyecek sandım. Bugün iyiyim çok şükür
Bunu bile bile aslında alttan yapmasalar çok iyi olur ya ama onlarda mecburBenim 6. Ve 9. Haftada alttan baktı ikisinde de sonrasında kahverengi lekelenmem oldu. İki tane bir lira büyüklüğünde canım. Sonrasınsa bir kaç güm devam etti lekelenme. Alttan muayene yapıyor bence. Alttan muayenede; Hemşire bebekle ilgili değil de vajinal bi kanama olabileceğini söyledi en son bana.
Teşekkür ederim canımBisey olmaz korkma dinlen artarsa sorarsin doktora ama zannetmiyorum.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağınıza alalım. Ne zorluklarla, bu aşamaya geldiğimizi biz tüp bebek anneleri çok iyi biliyoruz. Beyaz serum vermişti. Haftada birgün 5 kere kullanacağız demişti. Alttan bakmadı canım. Üstten gayet net kalp atışını dinledikYaa canım umarım sağlıla kucağına alırsın bebeğinisen beyaz serum alıyorsun değil mi? Birde alttanmı bakıyor doktorun yoksa karında mı? Ben bu akşam gideceğim karından bakacak inşallah kalp atışını duyarım benimde kahverengi akıntım oluyor bir kaç gündür tedirgin oldum yaa
Merhabalar ne zaman transfer oldunuz acaba? Kaçıncı gün emriyosu,kaçıncı transferiniz. Bende 7+1 deyim. Listeye ekli misiniz.Hanımlar merhaba,
29 yaşındayım bu ikinci denemem 7+1 deyim bugün rabbim herkesin sağlıkla evlatlarına kavuşmasını nasip etsin inşallah çok zor yollardan geçerek gelinen bu yolda neler çektiğimizi en iyi Allah biliyor hepinize mutlu güzel günlerde sağlıkla evlatlarınızı büyütmeyi diliyorum. bu yollar çok zor olduğu için dualarıma da her zaman herkesi katıyorum.
bu yola çıkacak olan ve tekrar denemeyi düşünen herkese de tavsiyem kesinlikle doktor en çok dikkat edilmesi gereken husus şu anda tedavi gördüğüm doktorumdan çok memnunum en başından beri herseyi ince eleyip sıkı dokudu çok sagolsun.
merhaba 26 nisan 5 gün embriyosu listeye ekli değilim. ara ara burayı takip ediyordum birşeyler paylaşmak istediğim için yazdım.Merhabalar ne zaman transfer oldunuz acaba? Kaçıncı gün emriyosu,kaçıncı transferiniz. Bende 7+1 deyim. Listeye ekli misiniz.
Ya gerçekten çok zorluklar çekiyoruz bu zorluklarda ufacık bişeyde bizim tedirgin olmamıza neden ve çokta haklı bir tedirginlik. Geçen hafta gittim 6 haftamdı ama kalp sesini duyamadık normal dediler karından 6 haftada duyulamayabiliyormuş ama acayip tedirginin. Şimdi bide bir kaç gündür akıntım oluyor üstüne sanki regly olacakmışım gibi bazen ağrılarım oluyor bunların hepsi normal diyorlar ama işte kafa sesimi susturamıyorum. Bu akşam gidicem hayırlısıyla kalp atışını duymak istiyorum öyle rahatlayacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor.İnşallah hepimiz sağlıkla kucağınıza alalım. Ne zorluklarla, bu aşamaya geldiğimizi biz tüp bebek anneleri çok iyi biliyoruz. Beyaz serum vermişti. Haftada birgün 5 kere kullanacağız demişti. Alttan bakmadı canım. Üstten gayet net kalp atışını dinledikKahverengi akıntı biz tüp bebek annelerine kullandığımız ilaçlardan dolayı oluyormuş. Günde 3 litre su içmemiz gerekiyormuş. Birde canım bende bulantı felan da yoktu. Belirti olmayınca İnanılmaz tedirgin olmuştum.
sizi anlıyorum 6+2 de kalp atışını duydum doktorum sınırda gün olarak duyamayabiliriz dedi ve altan muayene sadece 3 saniye dinletti fazla enerji vermek istemiyorum dedi sadece kendi doktorum ne zaman isterse o zaman gidiyorum kontroleYa gerçekten çok zorluklar çekiyoruz bu zorluklarda ufacık bişeyde bizim tedirgin olmamıza neden ve çokta haklı bir tedirginlik. Geçen hafta gittim 6 haftamdı ama kalp sesini duyamadık normal dediler karından 6 haftada duyulamayabiliyormuş ama acayip tedirginin. Şimdi bide bir kaç gündür akıntım oluyor üstüne sanki regly olacakmışım gibi bazen ağrılarım oluyor bunların hepsi normal diyorlar ama işte kafa sesimi susturamıyorum. Bu akşam gidicem hayırlısıyla kalp atışını duymak istiyorum öyle rahatlayacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor.
Stres yapma canım hayırlısı ile kalp atışlarını duyacaksınYa gerçekten çok zorluklar çekiyoruz bu zorluklarda ufacık bişeyde bizim tedirgin olmamıza neden ve çokta haklı bir tedirginlik. Geçen hafta gittim 6 haftamdı ama kalp sesini duyamadık normal dediler karından 6 haftada duyulamayabiliyormuş ama acayip tedirginin. Şimdi bide bir kaç gündür akıntım oluyor üstüne sanki regly olacakmışım gibi bazen ağrılarım oluyor bunların hepsi normal diyorlar ama işte kafa sesimi susturamıyorum. Bu akşam gidicem hayırlısıyla kalp atışını duymak istiyorum öyle rahatlayacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor.
Sağlıkla ilerlesin inşallah. Doktorunuz kimdi acaba?Hanımlar merhaba,
29 yaşındayım bu ikinci denemem 7+1 deyim bugün rabbim herkesin sağlıkla evlatlarına kavuşmasını nasip etsin inşallah çok zor yollardan geçerek gelinen bu yolda neler çektiğimizi en iyi Allah biliyor hepinize mutlu güzel günlerde sağlıkla evlatlarınızı büyütmeyi diliyorum. bu yollar çok zor olduğu için dualarıma da her zaman herkesi katıyorum.
bu yola çıkacak olan ve tekrar denemeyi düşünen herkese de tavsiyem kesinlikle doktor en çok dikkat edilmesi gereken husus şu anda tedavi gördüğüm doktorumdan çok memnunum en başından beri herseyi ince eleyip sıkı dokudu çok sagolsun.
amin cümlemiz inşallah. Müstecep kavrut doktorumSağlıkla ilerlesin inşallah. Doktorunuz kimdi acaba?