Canım. Ben de çok üzgünüm ikimiz için deÇok üzüldüm canım Allah inşallah daha güzellerini nasip etsin bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum ama ben kürtaj olmadım dün akşam kanamam başladı
Canım rabbim iyi insanlar karşılaştırsınBen de çok kızıyorum canım. Haklısın. Kan pıhtılaşması için bile 3 kayıptan sonra bakmaları dehşete düşürüyor. Dediğin gibi en iyi yöntemi kullansalar olacak. Ama bodoslama gidiyorlar. Maddi olarak tüketti bizi de. Hayırlısı olsun canım
Kızlar duyamadık yine kalp atışını bu sefer vajinalde baktı. Herşey yolunda görünüyor diyor ama kalp atışı ayok cuma günü tekrar bakacakStres yapma canım hayırlısı ile kalp atışlarını duyacaksınDr. Gelince mutlaka haber ver. Kendini sakinleştir bolca dua et
İyi yapmişsin canım. Fitil en rahatı ❤ fitil olarak alınca hiç tan etki yapmıyordu bende.Canım yazdım şimdi. Fitil olarak devam edebilirsin dedi. 2 gündür beni mahvetti valla. Hem şiddetli baş dönmesi yaptı. Hemde sanki bayılacak gibi uyku hali. Kafamı kaldıramadım. Sagol canım iyiki dr sor dedin
İnşallah cuma duyacağız kuzumKızlar duyamadık yine kalp atışını bu sefer vajinalde baktı. Herşey yolunda görünüyor diyor ama kalp atışı ayok cuma günü tekrar bakacak
Kaç haftalık oldu? Bir de kalp atışı görünüyor mu? Sesini duymasan bile ultrasonda görünüyor çünkü.Kızlar duyamadık yine kalp atışını bu sefer vajinalde baktı. Herşey yolunda görünüyor diyor ama kalp atışı ayok cuma günü tekrar bakacak
İnşallah canım inşallah ama içim çok daraldı vallaİnşallah cuma duyacağız kuzum
6+4 gün oldu canım kalp atışıda görünmedi. Cuma artık duymamış lazım dedi.Kaç haftalık oldu? Bir de kalp atışı görünüyor mu? Sesini duymasan bile ultrasonda görünüyor çünkü.
Canım stres yapma. Belki bir iki gün geriden geliyordur ki bu çok normal. Cuma günü duyacaksın Allahın izniyleKızlar duyamadık yine kalp atışını bu sefer vajinalde baktı. Herşey yolunda görünüyor diyor ama kalp atışı ayok cuma günü tekrar bakacak
İnşallah cuma günü duyacaksın6+4 gün oldu canım kalp atışıda görünmedi. Cuma artık duymamış lazım dedi.
Amin canım inşallahhCanım stres yapma. Belki bir iki gün geriden geliyordur ki bu çok normal. Cuma günü duyacaksın Allahın izniyle
Benim kese etrafında kanama alanı olduğundan fitil ve iğneyi 12. hafta kesecek fitil bitse artık sabah akşam ikişer tane artık akıntısından ölecemBenim fitil hariç hepsini 7. Haftada kesti. Fitili de akşama düşürdü. Baya azaldı ilaçlarım. Bir kaç gün sonra fitili de kesmiş olacak. Yani 10. Haftada tüm ilaçlarım bitecek
Sakın üniversite hastahanesine gitmeyin şuan haatahanedeyim önce düşük başlattılar düştü bi parça sonra dogumhaneye aldılar ne bir iğne ne bir ilaç hiçbirşey vermeden diri diri kğrtaj yaptılar öldümm öldüm dirildim inanın sakın öyle bi hata yapmayınBenim de 16 nisan. Benim gücüm kalmadı bugün. Kendi doktorum alacak bebeği. Ama üniversite hastanesi de iyi olabilirdi. Ama savaşamıyorum şu an
İnanamıyorum ya nasıl bayıltmadan yapabilirler böyle bir şey? Çok geçmiş olsunSakın üniversite hastahanesine gitmeyin şuan haatahanedeyim önce düşük başlattılar düştü bi parça sonra dogumhaneye aldılar ne bir iğne ne bir ilaç hiçbirşey vermeden diri diri kğrtaj yaptılar öldümm öldüm dirildim inanın sakın öyle bi hata yapmayın
Teşekkür ederim bidaha sürüseler gelmem buraya 10 bin dediler kendi doktorum da oraya giderim bu ömür boyu unutulmazİnanamıyorum ya nasıl bayıltmadan yapabilirler böyle bir şey? Çok geçmiş olsun
Ben arastirma haztanesinde kurtaj olmustum ama anestezi vermislerdiTeşekkür ederim bidaha sürüseler gelmem buraya 10 bin dediler kendi doktorum da oraya giderim bu ömür boyu unutulmaz
Ay işkence gibi. Çok çok çok geçmiş olsun kuzumSakın üniversite hastahanesine gitmeyin şuan haatahanedeyim önce düşük başlattılar düştü bi parça sonra dogumhaneye aldılar ne bir iğne ne bir ilaç hiçbirşey vermeden diri diri kğrtaj yaptılar öldümm öldüm dirildim inanın sakın öyle bi hata yapmayın
Ah canımSakın üniversite hastahanesine gitmeyin şuan haatahanedeyim önce düşük başlattılar düştü bi parça sonra dogumhaneye aldılar ne bir iğne ne bir ilaç hiçbirşey vermeden diri diri kğrtaj yaptılar öldümm öldüm dirildim inanın sakın öyle bi hata yapmayın
Senin suan yediklerinle degil senin daha omceden depoladiklarinla besleniyor ilk 3 ay. Yani bizim somuruyor lolipolarAlla alla bizim yediklerimizden besleniyor sonuçta, ama dr dediyse vardır bildiği